Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , είμαι 24 ετών κατάγομαι από επαρχία και μετά από 6 δυσκολα χρόνια στην Αθήνα θέλω να περάσω τα mid 20s μου στην Σαλονίκη. 😛 Εργάζομαι μέσω Ίντερνετ , προς το παρων δεν έχω αμάξι , σιχαίνομαι και τα λεωφορεία όποτε θέλω να είμαι κάπου κεντρικά , ιδανικά θα ήθελα να πιάσω κάποιο διαμέρισμα ψηλού ορόφου με ωραία θέα, ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια σε κάποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης έχει αυξηθεί κατά πολύ η επικινδυνότητα. Σε ποιες περιοχές θα μου προτείνατε να εστιάσω την αναζητηση μου;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχεις αμαξι, κοιτας για Καλαμαρια, Πυλαια, Κωνσταντινοπολιτικα η Θερμη. 

Αν οχι, κοιτας για Χαριλαου η Τουμπα προς ανατολικα

Παντα μιλαμε για 500+ ενοικιο σε αυτα τα μερη. 

Πχ https://www.spitogatos.gr/aggelia/2112351777

Νεαπολη προσφατα νοικιασε ο αδερφος μου σε ισογειο παλιο, με τα χιλια ζορια βρηκε στα 350.

Επεξ/σία από Tommygre
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίμενε να ανοίξει το μετρό πρώτα και μετά έλα. 

Ανατολικά αλλα όχι πολύ ανατολικά είναι αυτό που ψάχνετε

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JoanBresci είπε

Καλησπέρα , είμαι 24 ετών κατάγομαι από επαρχία και μετά από 6 δυσκολα χρόνια στην Αθήνα θέλω να περάσω τα mid 20s μου στην Σαλονίκη. 😛 Εργάζομαι μέσω Ίντερνετ , προς το παρων δεν έχω αμάξι , σιχαίνομαι και τα λεωφορεία όποτε θέλω να είμαι κάπου κεντρικά , ιδανικά θα ήθελα να πιάσω κάποιο διαμέρισμα ψηλού ορόφου με ωραία θέα, ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια σε κάποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης έχει αυξηθεί κατά πολύ η επικινδυνότητα. Σε ποιες περιοχές θα μου προτείνατε να εστιάσω την αναζητηση μου;;

Το κέντρο βολεύει αλλά όπως και να το κάνεις το λεωφορείο θα το χρησιμοποιείς, τώρα αν θες να ενοικιάσεις στο κέντρο καλή υπομονή και θα αληθωρίσεις με τις τιμές στο κέντρο με σχέση με άνω πόλη 

1 λεπτό πριν, Allan-Wake είπε

Περίμενε να ανοίξει το μετρό πρώτα και μετά έλα. 

Ανατολικά αλλα όχι πολύ ανατολικά είναι αυτό που ψάχνετε

Μέχρι να έρθει το μετρό εγώ θα έχω εγκαινιάσει την σύραγγα Νέο Πέραμα Σαλαμίνα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JoanBresci είπε

Καλησπέρα , είμαι 24 ετών κατάγομαι από επαρχία και μετά από 6 δυσκολα χρόνια στην Αθήνα θέλω να περάσω τα mid 20s μου στην Σαλονίκη😛 Εργάζομαι μέσω Ίντερνετ , προς το παρων δεν έχω αμάξι , σιχαίνομαι και τα λεωφορεία όποτε θέλω να είμαι κάπου κεντρικά , ιδανικά θα ήθελα να πιάσω κάποιο διαμέρισμα ψηλού ορόφου με ωραία θέα, ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια σε κάποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης έχει αυξηθεί κατά πολύ η επικινδυνότητα. Σε ποιες περιοχές θα μου προτείνατε να εστιάσω την αναζητηση μου;;

Εγω θα διαλεγα 40 Εκκλησιες με κλειστα ματια. Αν επιτρεπεται τι σε δυσκολεψε τοσο πολυ στην Αθηνα και γιατι περιμενεις να τα βρεις τοσο διαφορετικα στη Θεσσαλονικη, με την εννοια πως και οι δυο θεωρουνται σχετικα μεγαλες πολεις;

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να ψάξει και ξηροκρήνη. Είναι κεντροδυτικά δίπλα στον σταθμό τραίνων.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, esertas είπε

Μπορεί να ψάξει και ξηροκρήνη. Είναι κεντροδυτικά δίπλα στον σταθμό τραίνων.

Τεμάχιο λέμε διάλεξες για τον άνθρωπο. Γιατί όχι και στον δενδροποταμο; 

Κατά τα άλλα ισχύει το ελαφρώς ανατολικά, από Λευκό πύργο και μετά. Βέβαια εξαρτάται από τα λεφτά που θες να δίνεις. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, archer100 είπε

Εγω θα διαλεγα 40 Εκκλησιες με κλειστα ματια. Αν επιτρεπεται τι σε δυσκολεψε τοσο πολυ στην Αθηνα και γιατι περιμενεις να τα βρεις τοσο διαφορετικα στη Θεσσαλονικη, με την εννοια πως και οι δυο θεωρουνται σχετικα μεγαλες πολεις;

Εφόσον δεν είναι Αθηναίος και δεν εχει κάτι να τον τραβάει, και 10-20% να γλιτώνει σε νοίκι ίσως αξίζει, απο τη στιγμή που δουλεύει μέσω ίντερνετ οπότε δεν τον ενδιαφέρει η διαφορά στην αγορά εργασίας κάθε πόλης...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχουν φθηνές περιοχές πια. Μέχρι και τα δυτικά που για πολλούς λόγους τα θεωρούν «υποβαθμισμένα» , ακόμα και ο Εύοσμος που είναι το τοπ της υποβάθμισης, έχουν ενοίκια στο θεό για χαμόσπιτα.

Οι απελπισμένοι έχουμε βρει στέγη στα Παλαιά Σφαγεία ( δυτική είσοδο Θεσσαλονίκης, λιμάνι) αλλά και εδώ υψηλά είναι πια. Είναι πλεμπαιοπεριοχή, δεν είναι επικίνδυνη αλλά είναι «περίεργη», οι συμπολίτες ξέρουν τι εστί Παλαιά Σφαγεία, Μύλος.

Επεξ/σία από EmoGuy
Δημοσ.

Eυαγγελίστρια μείνε. Από εκεί και πέρα, η πόλη είναι υπερτιμημένη, μην ακους η Θεσσαλονικη και η Θεσσαλονικη. Δεν έχει δουλειές και ο κόσμος είναι αρκετά περίεργος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...