Psyber Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Από ότι φαίνεται θα χρειαστεί να κάνω rma την Evga 1070ti μου. Έχει ακολουθήσει κανείς τη διαδικασία της evga να μου πει την εμπειρία της/του; Ευχαριστώ προκαταβολικά 1
Psyber Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Έφαγα την πρώτη χυλόπιτα. Απέρριψαν την απόδειξη που ανέβασα (invoice). Να σημειώσω ότι δεν είμαι ο αρχικός αγοραστής. 1
ICE-T Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Είναι ακόμα στην εγγύηση; θα έχει επέκταση εγγύησης όπως στον Κοτσωβολο+48μηνες ίσως 😂
Psyber Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 32 minutes ago, Τέρης Α. said: Είναι ακόμα στην εγγύηση; Ναι, είχε αγοραστεί με επέκταση εγγύησης. Έχει μέχρι το 2028. 1 1
7nisiotis Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Psyber είπε Έφαγα την πρώτη χυλόπιτα. Απέρριψαν την απόδειξη που ανέβασα (invoice). Να σημειώσω ότι δεν είμαι ο αρχικός αγοραστής. Μήπως την έχει ξεχασμένη - καταχωρημένη στο προφίλ του ο αρχικός κάτοχος/αγοραστής;
alexmpl Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Η εγγύηση της evga μπορεί να μεταφερθεί σε δεύτερο αγοραστή. Η επέκταση εγγύησης όμως όχι. Αν ένα προϊόν της evga με επέκταση εγγύησης πωληθεί ως μεταχειρισμένo, η επέκταση ακυρώνεται και ισχύει η αρχική του εγγύηση. Όλα αυτά αναγράφονται στο site της evga. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από alexmpl 4
bonorov Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 50 λεπτά πριν, alexmpl είπε Η εγγύηση της evga μπορεί να μεταφερθεί σε δεύτερο αγοραστή. Η επέκταση εγγύησης όμως όχι. Αν ένα προϊόν της evga με επέκταση εγγύησης πωληθεί ως μεταχειρισμένo, η επέκταση ακυρώνεται και ισχύει η αρχική του εγγύηση. Όλα αυτά αναγράφονται στο site της evga. Ε ας του κάνει το RMA ο πωλητης.Τουλάχιστον να ψώνισε από κάποιον εμπιστο.
alexmpl Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, bonorov είπε Ε ας του κάνει το RMA ο πωλητης.Τουλάχιστον να ψώνισε από κάποιον εμπιστο. Αν είναι γνωστός-έμπιστος ο πωλητής ας το προσπαθήσει. Αν όμως δεν είναι απόλυτα βέβαιως για τον πωλητή και τελείως νεκρή η κάρτα εγώ δεν θα το πρότεινα. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από alexmpl
Psyber Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 17 hours ago, alexmpl said: Η εγγύηση της evga μπορεί να μεταφερθεί σε δεύτερο αγοραστή. Η επέκταση εγγύησης όμως όχι. Αν ένα προϊόν της evga με επέκταση εγγύησης πωληθεί ως μεταχειρισμένo, η επέκταση ακυρώνεται και ισχύει η αρχική του εγγύηση. Όλα αυτά αναγράφονται στο site της evga. Όπως τα λες είναι. Μου πρότειναν από την EVGA, ότι προτείνατε εσείς, να δοκιμάσει να την κάνει RMA ο αρχικός αγοραστής. Είχε καλή διάθεση να βοηθήσει ο άνθρωπος, ξεκίνησε η διαδικασία και περιμένουμε... 3 1
Psyber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Το rma εγκρίθηκε. Έχετε κάποια πρόταση για κούριερ που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω;
Psyber Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Λοιπόν παιδιά. Έστειλα την κάρτα πολύ προσεκτικά συσκευασμένη. Την έβαλα στο πλαστικό clamshell μέσα στην αντιστατική σακούλα και το τύλιξα καλά με φυσαλίδες. Όλο αυτό το έβαλα σε ένα χαρτόκουτο, που είχε πάλι πανω και κάτω φυσαλίδες. Το χαρτόκουτο το έκλεισα με αρκετη χαρτοταινία. Το δέμα το έστειλα με ACS, στα στοιχεία του ιδιοκτήτη, γιατί όπως είπα παραπάνω δε δέχτηκαν το rma με τα δικά μου. Η EVGA δίνει το δικαίωμα στον δεύτερο αγοραστή να κάνει το rma αλλά μόνο στα πλαίσια της αρχικής τριετούς εγγύησης. Η δικιά μου κάρτα είχε επέκταση εγγύησης (10 χρόνια σύνολο) και όσο ισχύει αυτή, δικαίωμα για rma έχει μόνο ο αρχικός αγοραστής. Στην acs πλήρωσα 30 ευρώ (29 και κάτι για την ακρίβεια) και έκανε 9 ημέρες να φτάσει. Μόλις την παρέλαβαν, σε μία εβδομάδα είχαν κι όλας στείλει την αντικατάσταση, από τη Γερμανία. Η αντικατάσταση ήταν μία ίδια κάρτα, όχι σε συσκευασία αγοράς αλλά μέσα σε ένα κουτί με το logo της εταιρίας. Φαντάζομαι ότι είναι refurbished ή επισκευασμένη, αλλά πρέπει να πω ότι ήρθε πεντακάθαρη. Αυτά από εμένα, είμαι ευγνώμων απέναντι στον αρχικό ιδιοκτήτη γιατί ξηγήθηκε σπαθί, χωρίς να με γνωρίζει. Κάτι άλλο που πρέπει να επισημάνω είναι ότι την κάρτα που χάλασε την είχα ανοίξει και είχα αλλάξει πάστα. Το άνοιγμα φαίνεται γιατί σκίζεται ένα αυτοκολλητάκι αλλά από όσο ξέρω η EVGA είναι η μόνη εταιρία που δεν κάνει άρση της εγγύησης για αυτό το λόγο. Ευχαριστώ για το feedback σας. 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα