hln3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sangelos είπε Η λογική μου είναι vfm με όσο πιο ποιοτικά πράγματα μπορώ να βάλω. Αναβάθμιση δεν θα κάνω τα επόμενα χρόνια Δεν υπάρχει τπτ vfm στον 12600Κ. 12100f, 12400f, αντέ και 12700(f) για κάποιον που θα δουλεύει συνέχεια το σύστημα, αυτές είναι οι επιλογές της intel που έχουν καλο value από τελευταί γενιά (και ο pentium g7400 αλλά για άλλες χρήσεις) Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από hln3 1
leros2004 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, sangelos είπε Κι εγώ νομίζω ότι είναι overkill. Προτείνεις να παραμείνω στον 12400 και στα 16gb ram? Το seasonic που έβαλα ή την αρχική επιλογή καλύτερα; Τσάμπα πετάς λεφτά. Οι δουλειές που θες , γίνονται με έναν 12100. Το ίδιο και για gaming, με την 570 που είσαι ακόμα και με 10400 είσαι υπερκαλυμμένος. Αν είναι να κάψεις κάπου λεφτά, καλύτερα να είναι στο κουτί, κατά προτίμηση η πρόσοψη να είναι διάτρητη και όχι ερμητικά κλειστή όπως είναι αυτό που έχεις διαλέξει. Στο kavantza δεν βλέπω καμιά μητρική αρκετά φθηνότερη για να σου προτείνω. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από leros2004 1
sangelos Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Λέω να καταλήξω σε i5-12400f και B660. Ανεξάρτητα από μαγαζί, ποια άλλη επιλογή μητρικής και τροφοδοτικού να έκανα; Μήπως ένα Seasonic G12 GC 550W Full Wired 80 Plus Gold θα ηταν αρκετό;
bonorov Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, sangelos είπε Λέω να καταλήξω σε i5-12400f και B660. Ανεξάρτητα από μαγαζί, ποια άλλη επιλογή μητρικής και τροφοδοτικού να έκανα; Μήπως ένα Seasonic G12 GC 550W Full Wired 80 Plus Gold θα ηταν αρκετό; Το τροφοδοτικο είναι επαρκές.Σρ μελλοντική αναβάθμιση κάρτας μέχρι 200w θα σε καλυψει. 2
sangelos Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας παιδιά. Σκέφτομαι να καταλήξω στην παρακάτω σύνθεση. Ιδανικά θα προτιμούσα κάποιο εξισου ποιοτικό κουτί χωρίς πλαινό παράθυρο αλλά μαλλόν δεν είναι πολλές οι επιλογές. Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε "διόρθωση" του hardware. Επίσης, βάσει των επιλογών, θεωρείτε ότι όντως θα είναι ένα αθόρυβο σύστημα; Ευχαριστώ ξανά όλους για τη πολύτιμη βοήθεια σας! 1
bonorov Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 34 λεπτά πριν, sangelos είπε Καλησπέρα σας παιδιά. Σκέφτομαι να καταλήξω στην παρακάτω σύνθεση. Ιδανικά θα προτιμούσα κάποιο εξισου ποιοτικό κουτί χωρίς πλαινό παράθυρο αλλά μαλλόν δεν είναι πολλές οι επιλογές. Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε "διόρθωση" του hardware. Επίσης, βάσει των επιλογών, θεωρείτε ότι όντως θα είναι ένα αθόρυβο σύστημα; Ευχαριστώ ξανά όλους για τη πολύτιμη βοήθεια σας! Μια χαρά είναι όλα τα parts. Καλορίζικο 1
Herald Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/5/2022 στις 9:08 ΜΜ, sangelos είπε Καλησπέρα σας παιδιά. Σκέφτομαι να καταλήξω στην παρακάτω σύνθεση. Ιδανικά θα προτιμούσα κάποιο εξισου ποιοτικό κουτί χωρίς πλαινό παράθυρο αλλά μαλλόν δεν είναι πολλές οι επιλογές. Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε "διόρθωση" του hardware. Επίσης, βάσει των επιλογών, θεωρείτε ότι όντως θα είναι ένα αθόρυβο σύστημα; Ευχαριστώ ξανά όλους για τη πολύτιμη βοήθεια σας! Οσον αφορα το αθόρυβο. Η παιρνεις κλειστο κουτι χωρίς ανοίγματα - που σημαίνει έχει καλο noise isolation αλλα κακο airflow - οποτε τα παντα μεσα στο κουτί θα βράζουν - αλλα θα ειναι σχετικα αθορυβο, η παιρνεις ένα πιο ευαερο κουτι. Αν το pc το βαλεις πανω στο γραφείο, διπλα στο αυτι σου, ε γενικα θα ακούγεται. Κατα κυριο λογο ο θορυβος θα ειναι απο την καρτα γραφικών οταν αν παίζεις παιχνιδια. Αν δεν σε πειράζει να δούλευει στους 80 βαθμους, βάζεις τα ανεμιστηρια της να δουλεύουν μεχρι το οριο των στροφών που είναι αθόρυβη. Ουσιαστικά ολα τα pc γινονται αθορυβα - αν μειώσεις λιγο τα ανεμιστηρια με αποτέλεσμα να ανέβουν οι θερμοκρασίες. Το κουτι που εχεις βαλει ειναι απο τα πολυ καλα για τα χρηματα του, αλλα ειναι κυριως προσανατολισμενο για airflow. Αν δεν θες πλαινο παραθυρο κοιτας ειτε σε fractal design που εχει αρκετα κουτια χωρίς πλαινο και προσανατολισμενα για να ειναι αθορυβα, η και απο την bequiet το silent base 600. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από Herald 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα