Προς το περιεχόμενο

Το ηλεκτρικό mountain bike της Harley-Davidson δεν έχει ανάρτηση

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Στρίβουμε να δούμε ποια μηχανότρατα περνά. Μόνο φασαρία και εφέ είναι. Εχει γείτονας μου και πίστεψε με βρίζω κάθε φορά που έρχεται.

Σαν τον ηχητικό εμετό των glx με εξάτμιση sebring που έχουν οι πιτσιρικάδες, δεν νομίζω. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, Glikos είπε

Σαν τον ηχητικό εμετό των glx με εξάτμιση sebring που έχουν οι πιτσιρικάδες, δεν νομίζω. :)

Χειρότερο. Ποιος σου είπε ότι είμαι υπέρ των καγκουρεμένων παπιών?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Χειρότερο. Ποιος σου είπε ότι είμαι υπέρ των καγκουρεμένων παπιών?

Δεν είπα ότι είσαι. Τώρα σχετικά με τον ήχο των Harley τίθεται θέμα γούστου. Δεν είναι de facto.

7 λεπτά πριν, Akanthos! είπε

Μια φορά αναξιόπιστη, πάντα αναξιόπιστη!!

Έτσι. Για πέταμα είναι οι μηχανές της. Τις αγοράζεις και σε 1 μήνα σπάει η μηχανή.

Γι'αυτό βλέπεις στο Youtube πολλές που είναι 30-40-50+ χρόνια κατασκευή και αντέχουν.

λολ

Για το e-bike θα συμφωνήσω ότι είναι περισσότερο για φιγούρα παρά για χρήση σε βουνό.

Επεξ/σία από Glikos

6 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Παράδειγμα το πολύ γυμνασίου .

Επειδή κάποιος λόγο αναγκών έχει δυο αυτοκίνητα με την συνολική τους αξια να φτάνει τα 20-25 Κ δεν σημαίνει πως μπορεί να έχει μια μηχανή αντίστοιχης αξίας αντί για αυτά που του είναι χρήσιμα .

Η ακριβή μηχανή είναι πολυτέλεια τελεία και παύλα.

Με το σκεπτικό σου αντίστοιχα μπορεί κάποιος να έχει σκάφος• και αν το πάμε παραπέρα ,αντί να αγοράσει Σπιτι με 150Κ που μπορεί να έχει, να πάρει Porsche.

Όχι μωρέ δημοτικού και βγάλε....να το κάνουμε και νηπιαγωγείου; 

20 με 25κ ένα qashqai μαζί με yaris πες μου που έχει να τρέξω.

Μάλλον έχεις καιρό να ασχοληθείς με τις τιμές των αυτοκινήτων ή ο συνειρμός σου πάει απευθείας σε μεταχειρισμένα.

Εγώ μιλάω για καινούρια.

Η ακριβή μηχανή είναι ενα μέτριο αυτοκίνητο. Δεν γυρνάς να κοιτάξεις το qashqai της προηγούμενης γενιάς παρά του ότι μπορεί να είναι πιο ακριβό από μια Harley.

Το σπίτι δεν είναι μέσο μεταφοράς οπότε κακώς το συγκρίνεις με αυτοκίνητο. Αλλά εντάξει εγώ είμαι του γυμνασίου που να ξέρω.....

2 ώρες πριν, efo355 είπε

Όχι μωρέ δημοτικού και βγάλε....να το κάνουμε και νηπιαγωγείου; 

20 με 25κ ένα qashqai μαζί με yaris πες μου που έχει να τρέξω.

Μάλλον έχεις καιρό να ασχοληθείς με τις τιμές των αυτοκινήτων ή ο συνειρμός σου πάει απευθείας σε μεταχειρισμένα.

Εγώ μιλάω για καινούρια.

Η ακριβή μηχανή είναι ενα μέτριο αυτοκίνητο. Δεν γυρνάς να κοιτάξεις το qashqai της προηγούμενης γενιάς παρά του ότι μπορεί να είναι πιο ακριβό από μια Harley.

Το σπίτι δεν είναι μέσο μεταφοράς οπότε κακώς το συγκρίνεις με αυτοκίνητο. Αλλά εντάξει εγώ είμαι του γυμνασίου που να ξέρω.....

Ότι να ναι …

Καλώς . Ούτως η άλλος γεμάτο 20Κ + μηχανές είναι έξω …

τα σχόλια εδώ περισσεύουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Το να μην προτιμάς και να μην σου αρέσει κάτι από θεμα γούστου έως να το κράζεις με βερεσέ επιχειρήματα επειδή ζηλεύεις, δεν έχεις φράγκα για να το πάρεις επειδή το έχουν άλλοι κτλ, έχει μια μεγάλη διαφορά. 

Εγώ ήμουν "καυστικός" με τους δεύτερους οι τοποθετήσεις των οποίων σπάνε μάτι κατευθείαν και όχι με τους πρώτους που σεβομαι την άποψη τους. 

Εαν δεν σου αρέσει ένα προϊόν το προσπερνάς και ασχολείσαι με αυτό που σου αρέσει, αν δεν καλύπτει τις ανάγκες σου τότε διατυπώνεις μια γνώμη με επιχειρήματα. Αν κάθεσαι να το κράζεις με νοοτροπίες παρόμοιες με των haters που υπάρχουν σε οτιδήποτε, τότε ζηλεύεις. 

Να κραξω μια εταιρια που εχει πτωχευσει αμετρητες φορες, επειδη κανεις δεν αγοραζει τις μηχανες τις, σου κανει σαν λογος;

Ενας αλλος ειπε "πουλας μουρη με harley"... τα πιστευετε αυτα που λετε? Η harley δεν στριβει, δεν παει , καιει, δεν χωραει, και κανει μονο θορυβο oλα τα στραβα πανω της τα xει. 

Επειδη αγαπω ολες τις μηχανες, να ειμαι ξεκαθαρος, αν μου εδιναν μια θα την καβαλουσα με ευχαριστηση. Να την αγορασω ομως... θα ηταν η τελευταια μηχανη που θα αγοραζα. υπαρχουν τοσες αλλες που θα προσφερουν συγκινισεις που μια harley δεν θα σου δωσει ποτε

Επεξ/σία από Radiatedsoul

4 ώρες πριν, Radiatedsoul είπε

Να κραξω μια εταιρια που εχει πτωχευσει αμετρητες φορες, επειδη κανεις δεν αγοραζει τις μηχανες τις, σου κανει σαν λογος;

Ενας αλλος ειπε "πουλας μουρη με harley"... τα πιστευετε αυτα που λετε? Η harley δεν στριβει, δεν παει , καιει, δεν χωραει, και κανει μονο θορυβο oλα τα στραβα πανω της τα xει. 

Επειδη αγαπω ολες τις μηχανες, να ειμαι ξεκαθαρος, αν μου εδιναν μια θα την καβαλουσα με ευχαριστηση. Να την αγορασω ομως... θα ηταν η τελευταια μηχανη που θα αγοραζα. υπαρχουν τοσες αλλες που θα προσφερουν συγκινισεις που μια harley δεν θα σου δωσει ποτε

Ναι μου κάνει σχετικά σαν λόγος αν το διαβασω με ήρεμο διατυπωμένο τρόπο γραφής και όχι σαν άκυρα σχόλια χρηστών του Σκρουτζ η σαν hater. Δεν ειναι ανάγκη να κράζουμε εταιρείες και προϊόντα σαν να είμαστε 16χρονα. 

Αυτό που είπες πάντως ότι δεν αγοράζει κανένας τις μηχανές τους έχεις στοιχεία από που το βρήκες; Το ότι πτώχευσε μια εταιρεία και άνοιξε πάλι δεν μου λέει κάτι, μπορεί να είχε άχρηστα αφεντικά η κακό σχεδιασμό σε κάτι, αυτό που με νοιάζει είναι να με ικανοποιεί το προϊόν της από επίδοση, απόδοση, ποιότητα και αξιοπιστία, όχι μόνο για την Harley αλλά και την κάθε Harley. 

• Like 1

Στις 30/5/2022 στις 4:55 ΜΜ, Glikos είπε

.Έτσι. Για πέταμα είναι οι μηχανές της. Τις αγοράζεις και σε 1 μήνα σπάει η μηχανή.

Γι'αυτό βλέπεις στο Youtube πολλές που είναι 30-40-50+ χρόνια κατασκευή και αντέχουν.

λολ

Φαίνεται ότι δεν διάβασες με προσοχή το σχόλιο! Εγώ δεν είπα ότι οι Harley Davidson δεν αντέχουν στον χρόνο. Είπα ότι είναι αναξιόπιστες!

10 ώρες πριν, Akanthos! είπε

Φαίνεται ότι δεν διάβασες με προσοχή το σχόλιο! Εγώ δεν είπα ότι οι Harley Davidson δεν αντέχουν στον χρόνο. Είπα ότι είναι αναξιόπιστες!

Χιουμοριστικά το είπα. Επίσης, το ότι αντέχουν στον χρόνο και είναι αναξιόπιστες κάπου αντιφάσκει. Anyway, στην τελική γούστα είναι ότι μηχανή πάρεις. Για το ποδήλατο πάντως του θέματος συμφωνούμε όλοι ότι είναι περισσότερο για image παρά για mtb.

• Like 1

Στις 29/5/2022 στις 1:00 ΜΜ, vins είπε

1050 κομμάτια σημαίνει sold out στο δευτερόλεπτο, από τα οποία τα μισά (μπορεί να λέω και πολλα) θα κυκλοφορήσουν και τα άλλα μισά θα είναι ως συλλεκτικά σε display στα σπίτια φραγκατων. 4κ δεν είναι τίποτα για αυτους που προορίζεται.

Γενικα τα "καλα" ηλεκτρικα ξεκινανε απο τα 2500, οποτε και τα 4k δεν ειναι τρελη τιμη. 

• Like 1

6 λεπτά πριν, Herald είπε

Γενικα τα "καλα" ηλεκτρικα ξεκινανε απο τα 2500, οποτε και τα 4k δεν ειναι τρελη τιμη. 

Τα καλά ηλεκτρικά έχουν όμως και καλές επώνυμες αναρτήσεις οι οποίες κοστίζουν. Σκέψου αν είχε και αναρτήσεις Fox για παράδειγμα το Χάρλεϊ....

Σκεφτείτε την σέλα αυτή που βάλανε τι δουλειά κάνει που απορροφάται όλοι οι κραδασμοί χωρίς ανάρτηση..... και μήπως αυτή την σέλα αν την βάλουμε σε άλλο ποδήλατο καλό και με ανάρτηση κάνει και καλύτερη δουλειά,??ΕΙΔΟΜΕΝ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...