BALABANIS Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Dionisakos4 είπε μια λέξη για όλα περί εγγύησης κτλ. "amazon" ότι χρειαστέις μιλάς μαζί του ,καλύτερο από ότι και αν ψάξεις να βρείς εντός Ελλάδας. Όσο για κάρτα γραφικών εννοείς με τι είναι ισάξιο; Ναι αν μπορώ να φορτώσω τπτ σε games πάνω. Δεν είπα να παίζω 4K, το gaming μου καλύπτετε από το PS5 απλά δε βλέπω γρίλιες και είναι πολύ λεπτό. 🤷🏻♂️
Dionisakos4 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, BALABANIS είπε Ναι αν μπορώ να φορτώσω τπτ σε games πάνω. Δεν είπα να παίζω 4K, το gaming μου καλύπτετε από το PS5 απλά δε βλέπω γρίλιες και είναι πολύ λεπτό. 🤷🏻♂️ Είναι λεπτό όντως. Κάρτα γραφικών , δεν έχει ανεξάρτητη. Τα γραφικά του τα παίρνει από τον επεξεργαστή. Μπορείς, να γράψεις στο youtube να δείς τι μπορείς να παίξεις με την συγκεκριμένη "κάρτα" που έχει.
evakousk Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, BALABANIS είπε Σε θέμα εγγύησης όλα καλά για Ελλάδα; 2 ώρες πριν, nek4d είπε Μονη λυση να δειτε/ρωτησετε την Asus αν τυχον καλυπτει το συγκεκριμενο μοντελο εδω με καποιο τροπο. https://www.asus.com/uk/Laptops/For-Home/Vivobook/Vivobook-15-OLED-M513-AMD-Ryzen-5000-series/HelpDesk_Warranty/ 1
Nik1239 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, BALABANIS είπε Ναι αν μπορώ να φορτώσω τπτ σε games πάνω. Δεν είπα να παίζω 4K, το gaming μου καλύπτετε από το PS5 απλά δε βλέπω γρίλιες και είναι πολύ λεπτό. 🤷🏻♂️ Ότι θες του πετάς πάνω απλά σε κάποια ίσως χρειαστεί να ρίξεις ανάλυση για να πιάσεις τα 30 ή 60 fps Έχω λάπτοπ με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή + game pass και κάμποσα παιχνίδια σε άλλες πλατφόρμες , πες τι σε ενδιαφέρει να δοκιμάσω 😉 2
babyonboard Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, BALABANIS είπε Ναι αν μπορώ να φορτώσω τπτ σε games πάνω. Δεν είπα να παίζω 4K, το gaming μου καλύπτετε από το PS5 απλά δε βλέπω γρίλιες και είναι πολύ λεπτό. 🤷🏻♂️ Εχει απαντησει ο zacharis σε αυτα και θα σε καλυψουν,
netlag Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Για τα χρήματα αυτά ειναι εξαιρετικο μηχάνημα. Ομως εχω τις εξης τέσσερις αναστολες: 1)Καλος ο 5500U, αλλα η δύναμη του ειναι σε multithreaded. Αν ειχε ισχυρο ST θα ηταν παντού καλος. Το προβλημα ειναι οτι σε λαπτοπ το MT ειναι για πολυ συγκεκριμένα πράγματα χρήσιμο. 2)Το σασι ειναι πλαστικό. 3) Αναγκαστικά single channel μνημη, αφαιρωντας το 4ρι dimm, και βαζοντας 16. Αυτο θα εχει και penalty στις επιδοσεις της igpu. Και ενδεχομένως να ακυρωνεται η εγγυηση με τη προσθηκη ram. 4) Η oled οθόνη ειναι οθοναρα. Αν ομως μιλαμε για χρήση excel,word κλπ το burn in ειναι αναπόφευκτο. Μόνο για gaming και media consuming μπορει κανεις να αποφυγει burn in.
zacharis1955 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, netlag είπε Για τα χρήματα αυτά ειναι εξαιρετικο μηχάνημα. Ομως εχω τις εξης τέσσερις αναστολες: 1)Καλος ο 5500U, αλλα η δύναμη του ειναι σε multithreaded. Αν ειχε ισχυρο ST θα ηταν παντού καλος. Το προβλημα ειναι οτι σε λαπτοπ το MT ειναι για πολυ συγκεκριμένα πράγματα χρήσιμο. 2)Το σασι ειναι πλαστικό. 3) Αναγκαστικά single channel μνημη, αφαιρωντας το 4ρι dimm, και βαζοντας 16. Αυτο θα εχει και penalty στις επιδοσεις της igpu. Και ενδεχομένως να ακυρωνεται η εγγυηση με τη προσθηκη ram. 4) Η oled οθόνη ειναι οθοναρα. Αν ομως μιλαμε για χρήση excel,word κλπ το burn in ειναι αναπόφευκτο. Μόνο για gaming και media consuming μπορει κανεις να αποφυγει burn in. Τα φαντάζεσαι βέβαια όλ' αυτά! Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από zacharis1955 1
Dionisakos4 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Offtopic , μήπως το έκανε σε κανέναν άλλο . Το είχα βάλει εχθές στο καλάθι, μέχρι να πάρω απόφαση... 😛 Σήμερα μου ήρθε promotion -30GBP στην ήδη υπάρχουσα προσφορά. Το έκανε σε κανέναν άλλο; Μιλάμε, οριακά με την αλλαγή και revolut μου το βγάζει 499€ με αποστολή μέσα... Προσοχή ,δεν είναι η τιμή η κανονική αυτή ,μη το διαβάσει κανείς και πει άλλη τιμή γράφω εγώ και άλλη ο topic starter. Είπα να το γράψω,μπας και το έβγαλε σε κανέναν ακόμα το promo.
netlag Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε Τα φαντάζεσαι βέβαια όλ' αυτά! Τι από αυτά δεν ισχύει; Μπορείς να αναλύσεις;
zacharis1955 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, netlag είπε Τι από αυτά δεν ισχύει; Μπορείς να αναλύσεις; Τίποτα!
netlag Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Τίποτα! Άρα ισχυρίζεσαι ότι έχει μεταλλικό σασί, ο 5500U έχει πολύ δυνατό ST και οτι το MT είναι πολύ χρήσιμο για όλα τα workloads, ανεβάζοντας τη RAM στα 12 ή στα 20 συνεχίζεις να έχεις dual channel. Ότι το dual channel δεν επηρεάζει την igpu σε performance. Και το σημαντικότερο οτι η oled δεν έχει θέμα burn in. Μάλλον αγαπητέ, εσύ είσαι αυτός που φαντάζεται πράγματα και όχι εγώ. ΥΓ. Λάθος που κάθισα να απαντήσω σε μονολεκτικά post/τρολιάς. Αποσύρομαι όμως παραυτα.
zacharis1955 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, netlag είπε Άρα ισχυρίζεσαι ότι έχει μεταλλικό σασί, ο 5500U έχει πολύ δυνατό ST και οτι το MT είναι πολύ χρήσιμο για όλα τα workloads, ανεβάζοντας τη RAM στα 12 ή στα 20 συνεχίζεις να έχεις dual channel. Ότι το dual channel δεν επηρεάζει την igpu σε performance. Και το σημαντικότερο οτι η oled δεν έχει θέμα burn in. Μάλλον αγαπητέ, εσύ είσαι αυτός που φαντάζεται πράγματα και όχι εγώ. ΥΓ. Λάθος που κάθισα να απαντήσω σε μονολεκτικά post/τρολιάς. Αποσύρομαι όμως πάραυτα. Αποσύρσου πάραυτα!
aveiler Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, netlag είπε Για τα χρήματα αυτά ειναι εξαιρετικο μηχάνημα. Ομως εχω τις εξης τέσσερις αναστολες: 1)Καλος ο 5500U, αλλα η δύναμη του ειναι σε multithreaded. Αν ειχε ισχυρο ST θα ηταν παντού καλος. Το προβλημα ειναι οτι σε λαπτοπ το MT ειναι για πολυ συγκεκριμένα πράγματα χρήσιμο. 2)Το σασι ειναι πλαστικό. 3) Αναγκαστικά single channel μνημη, αφαιρωντας το 4ρι dimm, και βαζοντας 16. Αυτο θα εχει και penalty στις επιδοσεις της igpu. Και ενδεχομένως να ακυρωνεται η εγγυηση με τη προσθηκη ram. 4) Η oled οθόνη ειναι οθοναρα. Αν ομως μιλαμε για χρήση excel,word κλπ το burn in ειναι αναπόφευκτο. Μόνο για gaming και media consuming μπορει κανεις να αποφυγει burn in. Καλησπέρα, 3) Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν αναβαθμισεις την ραμ πχ 4+16 GB τα πρωτα 8GB (4+4) δουλευουν σε dual channel και τα υπολοιπα σε single. 4) Αν δεν εχεις την φωτεινότητα συχνα στο φουλ πχ οταν εισαι σε εσωτερικο και προσεχεις λγ με καποια ευκολα κολπα οπως αποκρυψη της γραμμης εργασιων, θεωρω οτι δυσκολα θα υπάρξει προβλημα με burn in ακομα και σε πολυωρη χρηση εφαρμογων office.
zacharis1955 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, aveiler είπε ... ...Αν δεν εχεις την φωτεινότητα συχνα στο φουλ πχ οταν εισαι σε εσωτερικο και προσεχεις λγ με καποια ευκολα κολπα οπως αποκρυψη της γραμμης εργασιων, θεωρω οτι δυσκολα θα υπάρξει προβλημα με burn in ακομα και σε πολυωρη χρηση εφαρμογων office. Λες η Samsung (το https://bit.ly/3x1CauD φοράει) και η Asus να μην έχουν προβλέψει το burn in και να πηγαίνουν στα άπατα?
aveiler Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Λες η Samsung (το https://bit.ly/3x1CauD φοράει) και η Asus να μην έχουν προβλέψει το burn in και να πηγαίνουν στα άπατα? Καλό είναι να μην έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στις εταιρείες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις