Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια σκεφτομαι να παιξω καποιο οικονομικο παιχνιδι και ειδα αυτο θα ηθελα ν ακουσω τη γνωμη σας αν καποιος παιζει η εχει παιξει.Απο αυτα που ειδα εχει παραγωγη ( καφε ζαχαρη και διαφορα αλλα και χτισιμο κτιριων) ποιο πολυ με νοιαζει απο οικονομια και οχι τοσο το city building δε βρηκα κατι αλλο.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα το city skylines, να μεν χτίζεις, αλλά διαχειρίζεσαι και resources(βιομηχανια, τουρισμό κτλ). Τρέχει humble bundle, με το main game να έχει ένα ευρώ αν και θα σου πρότεινα να πας στο '5 items' bundle.
Το τελευταίο tropico που έπαιξα ήταν το 4. Ευχάριστο ήταν, όμως το είχα ψιλοβαρεθεί γρήγορα λόγω ότι δεν είχε τόσα πολλά πράματα να κάνεις

Δημοσ.

Δες την σειρα Anno (Εχουν χτισιμο ομως)

Τα καλυτερα ειναι τα 1404, 1701, 1800

Ψιλομετρια ειναι τα 1503, 2070, 2205

Το 1602 (το πρωτο παιχνιδι της σειρας) δεν το εχω παιξει. Καποια στιγμη θα το πιασω και αυτο

Δημοσ.

Οχι city skylines εχει χτισιμο και λιγοτερο οικονομια το anno το χω αυτο και αν εχει χτισιμο.Οικονομια πρωτο πλανο και μετα χτισιμο και προς τα κει λεμε για tropico εκτος αν υπαρχει κατι αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον αυτο που χρειαζεσαι ειναι καποιο παιχνιδι απο αυτα που συνηθως τελειωνουν με την λεξη "tycoon" οπως το να φτιαχνεις συδηροδρομικο δικτυο και να το διαχειριζεσαι. Δεν εχω να σου προτινω καποιο συγκεκριμενα, δεν τα θυμαμαι και απ εξω τα ονοματα, αλλα ειναι στο στυλ που θελεις. Δεν εχει τοσο χτυσιμο και πιο πολυ ειναι πως θα ενωνεις τις περιοχες και κυριως εχει να κανει με την οικονομια.

Απο εκει και περα το μονο "city builder" που αναφερθηκε και παραπανω και ηταν το μονο που θυμαμαι οτι μου εκαψε το μυαλο (πολυ παλια οταν το ειχα παιξει, δεν ξερω αν τωρα θα μου φαινοταν ευκολοτερο) στο να μπορεσω να κοντρολαρω την οικονομια, ειναι το Anno 1800 1404, δεν ξερω αν το εχεις παιξει αρκετα, στην αρχη ναι εχει πολυ χτυσιμο αλλα, end game, θυμαμαι ειναι το μονο που για μενα ηταν challenging οταν εχεις 3+ developed νησια, στο πως θα μεταφερεις τα resources απο το ενα νησι στο αλλο, στους χρονους που πρεπει, ωστε να μην υπαρχουν ελλειψεις πουθενα, οταν το καθε νησι εχει πολυπλοκες αναγκες, ωστε να μην γκρεμιστουν τα παντα.

Επεξ/σία από KraLL
Δημοσ.

Port Royal ισως? Βγηκε το 4 περυσι

Δεν εχουν χτισιμο. Εμποριο και οικονομια πιο πολυ

11 λεπτά πριν, KraLL είπε

Απο εκει και περα το μονο "city builder" που αναφερθηκε και παραπανω και ηταν το μονο που θυμαμαι οτι μου εκαψε το μυαλο (πολυ παλια οταν το ειχα παιξει, δεν ξερω αν τωρα θα μου φαινοταν ευκολοτερο) στο να μπορεσω να κοντρολαρω την οικονομια, ειναι το Anno 1800

Τι εννοεις πολυ παλια το ειχες παιξει? Το 2019 βγηκε

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, firepc είπε

Port Royal ισως? Βγηκε το 4 περυσι

Δεν εχουν χτισιμο. Εμποριο και οικονομια πιο πολυ

Τι εννοεις πολυ παλια το ειχες παιξει? Το 2019 βγηκε

εχεις δικιο 👍, στο 1404 αναφερομαι, αυτο πρεπει να ειχα παιξει τωρα που το ξαναειδα. Παλι καλα που το ειπες, οταν λεω παλια για τοτε 2010 κοντα λεω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KraLL είπε

εχεις δικιο 👍, στο 1404 αναφερομαι, αυτο πρεπει να ειχα παιξει τωρα που το ξαναειδα. Παλι καλα που το ειπες, οταν λεω παλια για τοτε 2010 κοντα λεω.

a ok. Το 1404 ευκολακι μου ειχε φανει.

Το 1800 ειναι που εχει τρελη μανουρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι port royal.Αυτο που λέω εγω ειναι αναλαμβάνεις σαν δioiκητής μια περιοχή χωρα ας πουμε και το πας οικονομικά πχ τι εχει η χωρα ζαχαρη ας φτοιαξουμε ενα εργοστασιο να παραγουμε η καφε η χρυσο και γενικως να δινει οικονομικα στοιχεια εμπόριο κτλ. Ξεκινησαμε με χ ποσο και φτασαμε σε 10 χρονια να εχουμε χ ποσο χ κατοικους και παει λεγοντας. Ποιο κοντα σ αυτο βλεπω οτι ειναι το tropico. Δε γνωρίζω βέβαια το victoria 3 που δε ξερουμε ακομα ποτε θα βγει τι θα εχει απο οικονομία.Υπάρχει μια έλλειψη σε τέτοια παιχνiδια? tropico 6 δ εχει παίξει κανείς?

Επεξ/σία από johnmayson
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, johnmayson είπε

tropico 6 δ εχει παίξει κανείς?

Αφησα την σειρα στο 3. Το 1 και το 2 τα ειχα λιωσει στην εποχη τους

Απο το 3 και μετα εγιναν πολυ χαοτικα με πολιτικη μεσα και διαφορα

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, firepc είπε

a ok. Το 1404 ευκολακι μου ειχε φανει.

Το 1800 ειναι που εχει τρελη μανουρα

Εγω θυμαμαι με ειχε καψει που επρεπε να μεταφερω 1 resource απο ενα νησι, 1 αλλο απο αλλο, σε ενα τριτο νησι, για να τα συνδιασω να βγαλω ενα tier2 resource, που μετα και αυτο επρεπε να το μεταφερω και ισως να το συνδιασω και να τα ξανα μεταφερω εκει που επρεπε και ολα σε σωστους χρονους και χωρις disrupt απο πειρατες κτλπ, και αν ενα κομματι της πυραμιδας εκανε fail, γκρεμιζοταν ολα.

21 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Οχι port royal.Αυτο που λέω εγω ειναι αναλαμβάνεις σαν δioiκητής μια περιοχή χωρα ας πουμε και το πας οικονομικά πχ τι εχει η χωρα ζαχαρη ας φτοιαξουμε ενα εργοστασιο να παραγουμε η καφε η χρυσο και γενικως να δινει οικονομικα στοιχεια εμπόριο κτλ. Ξεκινησαμε με χ ποσο και φτασαμε σε 10 χρονια να εχουμε χ ποσο χ κατοικους και παει λεγοντας. Ποιο κοντα σ αυτο βλεπω οτι ειναι το tropico. Δε γνωρίζω βέβαια το victoria 3 που δε ξερουμε ακομα ποτε θα βγει τι θα εχει απο οικονομία.Υπάρχει μια έλλειψη σε τέτοια παιχνiδια? tropico 6 δ εχει παίξει κανείς?

εγω μεχρι το 4, αλλα δεν αλλαζει και πολυ με το 5 ή το 6, το tropico ειναι κοντα σε αυτο που περιγραφεις, απλα εχει καποια σεναρια, το καθε σεναριο καποια goals που πρεπει να πετυχεις σαν αυτο που λες, σε 10 χρονια να εχω τοση ζαχαρη, και πας στο επομενο σεναριο.

Δημοσ.

κοιταω ενα ελληνικο βιντεο που παιζει tropico 6 και θα περιμενω και να το βρω σε μια καλη τιμη αν αποφασισω να παιξω και βλεπουμε.απο εκδοση λογικα θα πρεπει να παρω την el prez edition και λογικα θα πρεπει να παρω και τα dlc;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...