Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημιουργώ αυτές τις ημέρες νέο υπολογιστή .

Θέλω πάνω σε αυτόν τον υπολογιστή  να τοποθετήσω μικρά ηχεία ποιοτικά και να συνδέονται όποτε το θελήσω και με την τηλεόρασή μου ( Tv LG 55'' Oled )

Τα χρήματα που διαθέτω είναι κοντά στα 300 ευρώ αλλά διαβάζοντας ποιο κάτω μια πρόταση ίσως πάω παραπάνω.

Μου προτάθηκαν Edifier  https://www.edifier.com/product-s880db.html

σε σελίδα άλλη με θέμα τον ήχο με απάντησαν δύο άτομα.....

1ος     " Η γνώμη μου για κάποια edifier είναι χείριστη. "

2ος    " Χωρις να γνωριζω το χωρο που θα πρεπει να καλυψουν τα ηχεια σου ξεκινας,στα 179 ευρω με αυτο το πολυεργαλειο το οποιο θα παιξει το ρολο και του προενισχυτη για τα ενεργα η αυτοενισχυομενα ηχεια σου,και θα ριξεις ολες σου τις συνδεσεις επανω του.
Το pc σου μεσω usb,την tv σου μεσω οπτικης κοκ. "

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και να μου προτείνεται ότι καλύτερο σκέφτεστε .

Επισης θα αναβαθμισει κατα πολυ τον ηχο που θα επαιρνες με μια απλη συνδεση mini jack απο τη μητρικη σου.

Τα υπολοιπα χρηματα τα ριχνεις στα ηχεια.
Mερικες επιλογες για να καταλαβεις γιατι πραγμα μιλαμε στα 450 ευρω συνολικο μπατζετ.

Τονιζω οτι δεν θα καλυψουν μεγαλο χωρο ειναι απο 5 εως 6.75 ιντσες woofer αλλα σαφως ειναι πολυ ανωτερη λυση απο edifier και πιο ολοκληρωμενη.

Επεξ/σία από Petran1965
Δημοσ.

Έχω τα  s880db εδω και δυο χρόνια περίπου, αν ειναι να τα συνδεσεις και σε τηλεόραση για καμια ταινία η θέλεις να γεμίσεις δωμάτιο, καλύτερα να δεις κάτι άλλο..  

είναι εξαιρετικά ηχεία,ποιοτικά,όμορφα,με πεντακάθαρο ήχο κλπ αλλά δέν είναι για αυτή τη δουλειά.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλε μου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Ifi zen που αναφέρεις παραπάνω σαν προενισχυτή και να κοιτάξεις για τα ενεργά ηχεία Tannoy gold που είναι εξαιρετικά για τα χρήματα που κοστίζουν.

Επεξ/σία από grandp
Δημοσ.

Τα ηχεία τα θέλω για να ακούω την μουσική μου ,  δεν μπορώ να αγοράσω αυτήν την στιγμή ακριβότερα .

Τα προηγούμενα που είχα  ATC SCM40 μου τα έκλεψαν μαζί με πολλά άλλα

Σκέφτηκα τον iFi Audio Zen Blue V2 μαζί με δύο ηχεία καλούτσικα μου πρότειναν τα ποιο πάνω και ο grandp τα Tannoy gold .

Υπάρχουν πολλά .......τα KRK ας πούμε.

Όσο αφορά την tv έλεγα μήπως με αυτά θα βελτιωνόταν ο ήχος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...