yinq Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 χωρίς συγκεκριμένες αναφορές, ποιο πιστεύετε θα ήταν το ιδανικό πολίτευμα; Μη κάνουμε συγκρίσεις και αναφορές σε σημερινες καταστάσεις και κόμματα. η συζήτηση είναι γενική πολλοί πιστεύουν ότι είναι η δημοκρατία. Προσωπικά διαφωνώ. Εσείς;
yinq Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, NT1G είπε In before the lock ? ναι. Και ειδικά αν το πρώτο ποστ είναι κάτι σαν το παραπάνω, επιτυχύνουμε τη διαδικασία.
NT1G Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, yinq είπε ναι. Και ειδικά αν το πρώτο ποστ είναι κάτι σαν το παραπάνω, επιτυχύνουμε τη διαδικασία. Ενώ αν δεν, θα αντέξει μισή ώρα παραπάνω και κάτι έγινε; Σε μέρος ξέρω γω που λένε ότι δεν επιτρέπονται οι πολιτικές συζητήσεις, θέμα για συζήτηση το ιδανικό πολίτευμα; Γίνεται ξέρω γω περισσότερο πολιτικό ένα θέμα;
StamTheMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Ειναι αδυνατον να μην εκτροχιαστει ενα τετοιο θεμα,ασε που εχει και πολιτικη μεσα απο μονο του,οποτε θα κλειδωθει ετσι και αλλιως. Μόλις τώρα, NT1G είπε Γίνεται ξέρω γω περισσότερο πολιτικό ένα θέμα; Γινεται
StamTheMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Εγω παντως εχω συνηθισει στην Τυραννια,οτιδηποτε αλλο θα μου φανει περιεργο. 1
Bitbit Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Πιστεύω δεν υπάρχει ιδανικό. Αν ήταν να επιλέξω κάποιο θα συμφωνούσα με @zio10, η αριστοκρατία. 1
GREGORYMO Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, yinq είπε χωρίς συγκεκριμένες αναφορές, ποιο πιστεύετε θα ήταν το ιδανικό πολίτευμα; Μη κάνουμε συγκρίσεις και αναφορές σε σημερινες καταστάσεις και κόμματα. η συζήτηση είναι γενική πολλοί πιστεύουν ότι είναι η δημοκρατία. Προσωπικά διαφωνώ. Εσείς; Αν συγκρίνουμε αυτό που έχουμε εμείς τα τελευταία πες 30 χρόνια με αυτό που έχουν αλλά κράτη, θα έλεγα ότι είμαστε πολύ καλά. 1
yinq Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Αν συγκρίνουμε αυτό που έχουμε εμείς τα τελευταία πες 30 χρόνια με αυτό που έχουν αλλά κράτη, θα έλεγα ότι είμαστε πολύ καλά. το ξέρω ότι απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις, γι αυτό δε θέλω συγκεκριμένες αναφορές. Καθαρά θεωρητική συζήτηση χωρίς αναφορές. Πως μαθαίναμε στο σχολείο τα διάφορα πολιτεύματα
filip123go Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Σοβαρά, τόσα φορουμ στο ιντερνετ και τοσα γκρουπάκια στα social. Γιατί ανοίγετε τέτοια θέματα εδω μέσα; Αν θέλεις να δεις άτομα να τσακώνονται, άνοιξε θέμα "ποιο είναι το καλύτερο κινητό" .... Spoiler in before the lock.
filidonas Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση. έχει να κάνει με την κάθε κοινωνία. πχ αν έχεις ένα μάτσο βλαμμένους δε μπορείς να έχεις δημοκρατία και δε πρέπει να εχεις δημοκρατία γιατί πολύ απλά οι αποφάσεις των βλαμμένων θα καταστρέψουν όλη την κοινωνία. Ποιος θα καθορίσει όμως ποιος είναι βλαμμένος είναι το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις