Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 γεια σας επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω ασφάλεια μπορώ να πάω κατευθείαν σε ένα διαγνωστικό κέντρο και να μου κάνουν υπέρηχο για κάτι που έχω ή χρειάζεται χαρτί άπο γιατρό ?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, mary123_3 είπε γεια σας επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω ασφάλεια μπορώ να πάω κατευθείαν σε ένα διαγνωστικό κέντρο και να μου κάνουν υπέρηχο για κάτι που έχω ή χρειάζεται χαρτί άπο γιατρό ? Χωρις χαρτι τι υπέρηχο θα σου κανουν; Αυτοι κανουν οτι τους πεις, αν μπορεις να το περιγράψεις ιατρικά θα στον κάνουν
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Ξερεις πως να το ζητήσεις αυτό που θες;Και φυσικά αν πληρωσεις κάνεις ότι θες.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ξερεις πως να το ζητήσεις αυτό που θες;Και φυσικά αν πληρωσεις κάνεις ότι θες. ναι υπέρηχο παρωτίδας εννοείται θα το πληρώσω 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Χωρις χαρτι τι υπέρηχο θα σου κανουν; Αυτοι κανουν οτι τους πεις, αν μπορεις να το περιγράψεις ιατρικά θα στον κάνουν ναι θελω υπερηχο παρωτιδας
aggelos87 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δεν ξέρω τι είναι αυτό που θες αλλά ποιος θα ερμηνεύσει το τι θα δείξει ο υπέρηχος; Δεν γίνεται να εμπιστευτείς απλά την γνώμη του ακτινολόγου(;). Το σωστό νομίζω είναι να πας σε γιατρό να στην γράψει και μετά να του πας τα αποτελέσματα. Δεν νομίζω να σε χρεώσει δυο επισκέψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα