Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω μαγαζί που έχει παντελόνια cargo. Εντός αττικής, δεν με απασχολεί η περιοχή! Όποιος ξερει κατι καλο στην περιοχή του γράψτε το σας παρακαλώ!

Δημοσ.

Αν εννοεις αυτα που εχουν τσεπη στα πλαγια σαν του στρατου το στυλ,  πηρα απο το Η&Μ στα 20 ευρω τα Χριστούγεννα

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν  βρεις  στο  μοναστηρακι  του  αμερικανικου  στρατου  ειναι  τα  καλυτερα.

Καλοκαιριατικα  βεβαια  καλο  θαταν  να  βρεις   λεπτα  βαμβακερα  η  λινα  σε  στυλ  σαλβαρι.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Nabuko είπε

Με μια αναζήτηση στο google θα βρεις πολλά. 

Δεν θα διαφωνίσω αλλα πολλά μαγαζία δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να ανανεώσουν το τι έχουν και τι οχι.. και πολλές φορές δεν γράφουν και σωστα τα αποθέματα σε νούμερα! οποτε πάλι πρεπει να παρεις τηλ να ρωτήσεις και τα σχετικά! 

23 ώρες πριν, panosno1com είπε

Αν εννοεις αυτα που εχουν τσεπη στα πλαγια σαν του στρατου το στυλ,  πηρα απο το Η&Μ στα 20 ευρω τα Χριστούγεννα

9 ώρες πριν, tigergreg είπε

Αν  βρεις  στο  μοναστηρακι  του  αμερικανικου  στρατου  ειναι  τα  καλυτερα.

Καλοκαιριατικα  βεβαια  καλο  θαταν  να  βρεις   λεπτα  βαμβακερα  η  λινα  σε  στυλ  σαλβαρι.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Raf_uRecken είπε

Δεν θα διαφωνίσω αλλα πολλά μαγαζία δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να ανανεώσουν το τι έχουν και τι οχι.. και πολλές φορές δεν γράφουν και σωστα τα αποθέματα σε νούμερα! οποτε πάλι πρεπει να παρεις τηλ να ρωτήσεις και τα σχετικά! 

Ούτε εγώ θα διαφωνήσω. Να συμπληρώσω τότε ότι σε H&M δεν βρίσκεις ανδρικά σε όλα τα καταστήματα. 

Pop Air που πήγα δεν βρήκα νούμερο να μου κάνει μιας και τα μεγάλα νούμερα μου ήταν μικρά  

Έχω βρει επίσης σε pull & bear, Ζara και Bershka. 

Δημοσ.

Σε πρόσφατη επίσκεψη στο factory outlet, υπήρχαν διάφορα καταστήματα που είχαν cargo pants, αν θες να τσεκάρεις και εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...