Vigilante1319 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, margaritagr είπε Αυτά δεν ειναι επώνυμα ποιοτικά ρούχα Παντως… εκτός των gant για τα οποία δεν έχω εμπειρία, Zara, H&M κλπ ειναι του σωρού Εχουν ιδια χωρα παραγωγης ομως. Το θεμα ειναι πληρωνεις οντως μονο το ονομα μετα? 57 λεπτά πριν, Qwerty_2 είπε Προσωπικά ακόμα και στα συνοικιακά μαγαζία που πουλάνε υποτίθεται ελληνικά και μάλιστα ένα έλεγε μόνο ελληνικά ρούχα βλέπω made in china οπότε προσωπικά δεν βρίσκω εύκολα ελληνικά. Είχα πάρει σε μια βιοτεχνία που είχε μαγαζί φανέλες, εσώρουχα και μια χάρα ήταν η ποιότητα τους. Είναι όπως σου καθίσει Θα ηθελα να αγοραζα ρουχα ελληνικα αλλα δν ξερω τι εχουμε εδω σαν χωρα.
margaritagr Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Τι σχέση έχει η χώρα παραγωγής βρε? Καμία το θεμα ειναι τι προδιαγραφές έχουν στη γραμμή παραγωγής τους και τι υλικά χρησιμοποιούν. Ομοίως για κινητα, αμάξια κλπ 4
evabb Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Εχουν ιδια χωρα παραγωγης ομως. Το θεμα ειναι πληρωνεις οντως μονο το ονομα μετα? Θα ηθελα να αγοραζα ρουχα ελληνικα αλλα δν ξερω τι εχουμε εδω σαν χωρα. δεν εχει σημασια η χωρα παραγωγης. Στην κινα υπαρχουν και ακριβα και φτηνα εργοστασια. Οτι πληρωνεις παιρνεις. 5
expert30 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 εγω κάτι παπούτσια που πήρα απο pull&bear έλεγαν χώρα παραγωγής ισπανία και ομολογώ οτι με εντυπωσίασαν γιατι αντέξαν στον χρόνο ,όχι χρόνο χρόνια ,και κάτι τζιν που είχα αγοράσει ακόμα κρατάνε και έχουνε φάει αμέτρητα πλυσίματα 1
Qwerty_2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 37 λεπτά πριν, evabb είπε δεν εχει σημασια η χωρα παραγωγης. Στην κινα υπαρχουν και ακριβα και φτηνα εργοστασια. Οτι πληρωνεις παιρνεις. Αυτό Δεν μπορείς να συγκρίνεις 1 φόρμα στην λαϊκή των 5 και με μια των 15-20 στα admiral 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Παντως η ποιοτητα εχει πεσει πολυ τελευταια.Ειδικα στα αθλητικα.Π.χ. Nike,Puma χαλια οτι εχω παρει... Ακομα και τα Tommy Hilfiger εχουν ριξει την ποιοτητα...
Black Demis Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 εγώ τα εχω κατα βρει με αγορά ρούχο απο το ali...... πληρώνω λίγο παραπάνω από οτι θα τα επαιρνα εδω περιμένω και κάνα μήνα αλλά αξίζει (αρκεί να μην πάρεις οτι ποιο φτηνό) μεχρι τώρα επαιρνα από zara κλπ (κατά 95% όλα ήταν άθλια)
nikopoup Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Εγώ προτιμώ τα navy and green. Το budget του καθενός είναι διαφορετικό αλλά θεωρώ ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Σαφέστατα καλύτερα από Gant, Ralph Lauren κτλ. Έχω t shirt 6 χρόνια. Δεν το πολυφοράω πλέον αλλά δεν έχει πάθει τίποτα
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Massimo Dutti, Camel Active και superdry νομίζω είναι καλό στοίχημα για ποιοτικά ρούχα και παπούτσια. Δεν είναι ακριβά αλλά δεν είναι φθηνά και μπορείς να βρίσκεις και οικονομικές προτάσεις σε εκπτώσεις. 2
lele322 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Εμενα το remixshop με εχει φτιαξει παρα πολυ. Εχει outlet ρουχα σε τρομερες τιμες, παιρνω calvin klein ,tommy, adidas, σε τιμες κινεζικου. Βγαζει καθε μερα εκπτωσεις. Και όχι δεν ειναι μουφες τα ρουχα.
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Στις 29/5/2022 στις 7:52 ΜΜ, lele322 είπε Εμενα το remixshop με εχει φτιαξει παρα πολυ. Εχει outlet ρουχα σε τρομερες τιμες, παιρνω calvin klein ,tommy, adidas, σε τιμες κινεζικου. Βγαζει καθε μερα εκπτωσεις. Και όχι δεν ειναι μουφες τα ρουχα. Προσοχη λιγο με τα outlet. Καποτε εβρισκες σπασμενα νουμερα πλεον φτιαχνουν κολεξιον χαμηλης ποιοτητας που προοριζονται κατευθειαν για τα outlets. Δεν λεω οτι το κανουν ολες οι μαρκες. 3
lele322 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, evabb είπε Προσοχη λιγο με τα outlet. Καποτε εβρισκες σπασμενα νουμερα πλεον φτιαχνουν κολεξιον χαμηλης ποιοτητας που προοριζονται κατευθειαν για τα outlets. Δεν λεω οτι το κανουν ολες οι μαρκες. Παντως οτι εχω παρει,ειμαι πολύ ευχαριστημενος. 2
gregory22 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Στις 29/5/2022 στις 6:42 ΜΜ, gustom2008 είπε Παντως η ποιοτητα εχει πεσει πολυ τελευταια.Ειδικα στα αθλητικα.Π.χ. Nike,Puma χαλια οτι εχω παρει... Ακομα και τα Tommy Hilfiger εχουν ριξει την ποιοτητα... Αν πάρεις Tommy απο το αυθεντικό κατάστημα, μιλάμε για μια μπλουζίτσα 120 ευρώ θα δεις οτι δεν έχει πέσει η ποιότητα. Τώρα αν μιλάς για site που βγάζουν δήθεν εκπτώσεις - προσφορές επώνυμες μάρκες με -40%.....άστο οι πιθανότητες να είναι αυθεντικό είναι όσες να πάει έλληνας στο φεγγάρι μέχρι την πρωτομαγιά
Liapisftw Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σαν πιτσιρικάς και εγώ είχα κάνει άπειρες πεταμένες σπατάλες με και καλά "μάρκες" τύπου tommy,gant, ralph, lacoste κλπ. Πλέον στα 32 μου το να δώσω 120€ για μια μπλούζα απλά γελάω και νιώθω τόσο βλάκας που το έκανα παλιά.. εξάλλου σε 1-2 χρόνια την έχω βαρεθεί και δεν την φοράω. Όλα πλέον γίνονται για το φαίνεσθαι.. άτομα με 800€ μισθό και να δίνουν το μισό μηνιατικο για 2 μπλουζάκια.. 1000 φορές μια μπλούζα με 20-30€ και τα υπόλοιπα 100€ να τα κάνω δωρεά στην UNICEF ή να τα δώσω σε μια οικογένεια με δυσκολίες να κάνω και μια καλη πράξη... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από Liapisftw 3
mindreader Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Φορμες ανδρικες, παντελονια κυριως, σε οικονομικη τιμη, απο που μπορει να αγορασει κανεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα