Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και εχω κουραστει να αγοραζω ρουχα τα οποια φθινουν στην παροδο χρονου η να μυριζουν απο που μπορει να ψωνιζει καποιος απο μεσαιο-φυσιολογικο μπατζετ η μια στο τοσο κατι περισσοτερο? Μετραει ιδιαιτερα το ''made in ταδε χωρα'' ? Γιατι προσφατα ανεβασα λιγο το οικονομικο για μια αγορα για να παρω ''μαρκα'' αλλα η ετικετα εγραφε απο χωρα που εχω ψωνισει και πιο φθηνα κ σκεφτομαι μην πεταξα οντως τα λεφτα μ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τα μοναδικά ρούχα που μου έχουν κρατήσει τα τελευταία χρόνια είναι ό,τι παίρνω από LIDL.

Εγώ συνήθως έπαιρνα από τις κλασικές αλυσίδες η οποίες με έχουν απογοητεύσει, κακή ποιότητα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vigilante1319 είπε

Εγώ συνήθως έπαιρνα από τις κλασικές αλυσίδες η οποίες με έχουν απογοητεύσει, κακή ποιότητα.

Στην αγορά παίζει πολύ Κίνα, Βιετνάμ, Μπαγκλαντές... μέχρι και Τουρκία (συνήθως στις κάλτσες). Μικρή περιεκτικότητα βαμβάκι (έχει ακριβύνει πολύ το κόστος) και συμπληρώνουν με πολυεστέρα (φαγούρα) ή ελαστάνη (μαζεύουν τα ρούχα στο πλύσιμο). Άσε που τα νούμερα εξαρχής είναι ό,τι να'ναι... πχ εγώ που φοράω Large, στα κινέζικα θέλω XXL.

Δημοσ.

Όπως γίναν τα πράγματα, η ποιότητα πάει περίπατο. Όλοι ο,τι πιο φθηνό κυνηγάνε. Όποτε αυτό μας σερβίρουν.

Περιορισμένων χρήσεων όλα.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Στην αγορά παίζει πολύ Κίνα, Βιετνάμ, Μπαγκλαντές... μέχρι και Τουρκία (συνήθως στις κάλτσες). Μικρή περιεκτικότητα βαμβάκι (έχει ακριβύνει πολύ το κόστος) και συμπληρώνουν με πολυεστέρα (φαγούρα) ή ελαστάνη (μαζεύουν τα ρούχα στο πλύσιμο). Άσε που τα νούμερα εξαρχής είναι ό,τι να'ναι... πχ εγώ που φοράω Large, στα κινέζικα θέλω XXL.

Το έπαθα σήμερα αυτό που λες σε δύο παντελόνια 

40 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Όπως γίναν τα πράγματα, η ποιότητα πάει περίπατο. Όλοι ο,τι πιο φθηνό κυνηγάνε. Όποτε αυτό μας σερβίρουν.

Περιορισμένων χρήσεων όλα.

Το θέμα είναι να μην πληρώνω για αυτό το κάτι παραπάνω και παίρνω το ίδιο αποτέλεσμα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, margaritagr είπε

Τι μάρκες παίρνεις ?

Συνηθως zara - hnm για καζουαλ πραγματα.

Προσφατα πηρα GANT εξου και το ερωτημα μου.

Και τελος ανακαλυψα και το mango αλλα τελικα ηταν παρομοια με τα ζαρα απλα ισως πιο ακριβα.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Και τελος ανακαλυψα και το mango αλλα τελικα ηταν παρομοια με τα ζαρα απλα ισως πιο ακριβα.

Εγώ από zara h&m και pull and bear μια χαρα με έβγαλαν αλλά και από admiral που έχω ψωνίσει ορισμένες φορές ήταν εξίσου καλά τώρα σε lidl κλπ δεν έχω πάρει ομολογώ

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Qwerty_2 είπε

Εγώ από zara h&m και pull and bear μια χαρα με έβγαλαν αλλά και από admiral που έχω ψωνίσει ορισμένες φορές ήταν εξίσου καλά τώρα σε lidl κλπ δεν έχω πάρει ομολογώ

Το θεμα ειναι αν μετραει και η χωρα που φτιαχνεται. Θα μου πεις και τα iphone κινα φτιαχνονται αλλα δν ξερω αν τα ρουχα εχουν το ιδιο σαν μετρο συγκρισεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Marks&Spencer, Massimo Duti, Benneton Nautica και Levis

Οτι εχω αγορασει, ηταν σε μεγαλη εκπτωση και κρατησαν χρόνια. 

H&M και Zara ουτε απεξω περναω. 

Η νυφη μου δουλευει πολλα χρονια στην H&M και ακομη και για τα παιδια της κανει οικονομια για Tommy Hillfiger. 

Αν εχεις συγγενη Γερμανια, μπες στο site του Metzingen outlet city. Ειναι μια ολοκλητη κωμόπολη outlet 

https://g.co/kgs/Ri5ciD

Εχει ανα τακτα χρονικα διαστηματα τρελες προσφορες. 

Ολα μου τα μπουφαν Tommy Hillfiger τα εχω παρει 100 ευρω το λιγοτερο φθηνοτερα απο τις τιμες των attica. 

https://youtu.be/YhPPP_w3kNo για να καταλαβετε τι συμβαινει

Επεξ/σία από Tommygre
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Το θεμα ειναι αν μετραει και η χωρα που φτιαχνεται. Θα μου πεις και τα iphone κινα φτιαχνονται αλλα δν ξερω αν τα ρουχα εχουν το ιδιο σαν μετρο συγκρισεις.

Προσωπικά ακόμα και στα συνοικιακά μαγαζία που πουλάνε υποτίθεται ελληνικά και μάλιστα ένα έλεγε μόνο ελληνικά ρούχα βλέπω made in china οπότε προσωπικά δεν βρίσκω εύκολα ελληνικά. Είχα πάρει σε μια βιοτεχνία που είχε μαγαζί φανέλες, εσώρουχα και μια χάρα ήταν η ποιότητα τους. Είναι όπως σου καθίσει

1 λεπτό πριν, Tommygre είπε

Marks&Spencer, Massimo Duti, Benneton Nautica και Levis

Οτι εχω αγορασει, ηταν σε μεγαλη εκπτωση και κρατησαν χρόνια. 

H&M και Zara ουτε απεξω περναω. 

Η νυφη μου δουλευει πολλα χρονια στην H&M και ακομη και για τα παιδια της κανει οικονομια για Tommy Hillfiger. 

Αν εχεις συγγενη Γερμανια, μπες στο site του Metzingen outlet city. Ειναι μια ολοκλητη κωμόπολη outlet 

https://g.co/kgs/Ri5ciD

Εχει ανα τακτα χρονικα διαστηματα τρελες προσφορες. 

Ολα μου τα μπουφαν Tommy Hillfiger τα εχω παρει 100 ευρω το λιγοτερο φθηνοτερα απο τις τιμες των attica

Καλά δεν ψωνίζω μόνο από αυτά που ανέφερα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε

Αυτά δεν ειναι επώνυμα ποιοτικά ρούχα Παντως… εκτός των gant για τα οποία δεν έχω εμπειρία, Zara, H&M κλπ ειναι του σωρού

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...