aromeo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, konstantin79 είπε Η μπαταρία του yaris ειναι mild hybrid καθώς μπορεί να κινηθεί υβριδικά μόνο μέχρι συγκεκριμένη ταχύτητα και ορισμένη απόσταση και αυτό υπό προϋποθέσεις (όχι ανηφόρα, απότομες επιταχύνσεις κλπ Νομίζω ότι τα Mild Hybrid απλά προσφέρουν υποβοήθηση στον βενζινοκινητήρα ο οποίος λειτουργεί συνεχώς. Τα (full) Hybrid μπορούν να κινηθούν αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα, έστω υπό συνθήκες. Ξέρεις αν η μπαταρία που θα σου τοποθετήσουν τώρα θα είναι Li-Ion (που έχει το τελευταίο Yaris) ή NiMH που είχε από το εργοστάσιο το δικό σου; Έχω δει στην Αμερική ότι τοποθετούν aftermarket Li-Ion μπαταρίες σε υβριδικά Toyota που φορούσαν NiMH με θετικά αποτελέσματα. 2
korakios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, konstantin79 είπε Η μπαταρία του yaris ειναι mild hybrid καθώς μπορεί να κινηθεί υβριδικά μόνο μέχρι συγκεκριμένη ταχύτητα και ορισμένη απόσταση και αυτό υπό προϋποθέσεις (όχι ανηφόρα, απότομες επιταχύνσεις κλπ δε νομίζω να είναι mild ,μιας και mild είναι σε panda/ignis/leon κτλ που δεν πάνε βήμα με την μπαταρία , αλλά οκ , δεν έχει νόημα να κολλάω σε ορολογίες 😁 7 λεπτά πριν, konstantin79 είπε Η μπαταρία από οτι κατάλαβα θα είναι καινούργια. Η εγγύηση ΔΕΝ ξεκινά από την αρχή, αλλά συνεχίζει από το σημείο που είσαι.... Δηλαδή εγώ που μου χάλασε στα 7,5 χρόνια και με καλύπτουν συνολικά από την αγορά για 10 έτη θα έχω εγγύηση μπαταρίας για τα επόμενα 2.5 έτη..... Η αλήθεια είναι οτι δεν μου άρεσε η απάντηση, αλλά ήμουν αρκετά χαρούμενος που είχα γλυτώσει ενα τέτοιο "κουστούμι". Θα ρωτήσω πάλι όταν πάω για την αλλαγή και για το ακριβές κόστος. δες και αν θα γράφει αντικατάσταση ή επισκευή , αχρείαστο να είναι δε νομίζω να πάθει ξανά κάτι η μπαταρία , βασικά είσαι και το 1ο άτομο που διαβάζω οτι είχε θέμα 21 λεπτά πριν, konstantin79 είπε Το ABS δεν με προβλημάτισε τόσο καθώς φρένα λειτουργούσαν κανονικά απλά δεν θα είχα το συστημα σε κάποιο απότομο φρενάρισμα. και σε βρεγμένο δρόμο ...είναι επικίνδυνο χωρίς abs 24 λεπτά πριν, konstantin79 είπε ότι αλλη απορία υπάρχει πολύ ευχαρίστως να εξυπηρετήσω! εγώ ευχαριστώ , είναι να κάνει μετατροπή σε υγραέριο στο παλιό αμάξι ένας φίλος μου , αλλά κοιτούσε και για μτχ υβριδικό (toyota όχι τα άλλα mild που κερδίζουν μισό λίτρο στα εκατό) ωστε να το κάνει lpg αν μπορείς ρώτα αν έχει ίδια τιμή η μπαταρία και στη corolla 1
G.bar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Στις 10/10/2022 στις 10:01 ΜΜ, konstantin79 είπε Να προσθέσω και εγώ την πρώτη μου αρνητική και θετική εμπειρία με yaris υβριδικό... Σήμερα στο yaris (2015, 110.000κμ) της συζύγου άναψαν όλα τα λαμπάκια σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο...abs, trc, υβριδικο συστημα, check engine. Έτυχε και μπορούσα να το πάω στην αντιπροσωπία, όπου μετά από 5 λεπτά με ενημέρωσαν οτι χρειάζεται η αλλαγή της υβριδικής μπαταρίας καθώς είναι στα τελευταία της......το κόστος λιανικής είναι 3.000€... Ευτυχώς βέβαια υπάρχει η δεκαετής εγγύηση στην μπαταρία και κανονίστηκε να αλλαχθεί χωρίς κανένα θέμα. έσβησαν τα λάθη και είπαν οτι θα πρέπει να παραγγείλουν την μπαταρία, καθώς δεν έχουν στοκ (1 μήνα), αν στο μεταξυ ξανανάψει πάλι επίσκεψη για να το σβήσουν καθώς δεν λειτουργεί καθόλου το υβριδικό και το abs.... Δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι θα γινόταν αν δεν το κάλυπτε η εγγύηση.......ή την επόμενη φορά που θα είναι εκτός εγγύησης μπαταρίας. Θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι.. πριν αρχισουν να αναβοσβήνουν τα λαμπακια κτλ, είχε άλλα προβλήματα η μπαταρία; Δηλαδή είχε πεσει η απόδοσή της; Ειχα αλλαξει η καταναλωση προς το χειρότερο; 1
konstantin79 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2022 στις 11:06 ΜΜ, aromeo είπε Νομίζω ότι τα Mild Hybrid απλά προσφέρουν υποβοήθηση στον βενζινοκινητήρα ο οποίος λειτουργεί συνεχώς. Τα (full) Hybrid μπορούν να κινηθούν αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα, έστω υπό συνθήκες. Ξέρεις αν η μπαταρία που θα σου τοποθετήσουν τώρα θα είναι Li-Ion (που έχει το τελευταίο Yaris) ή NiMH που είχε από το εργοστάσιο το δικό σου; Έχω δει στην Αμερική ότι τοποθετούν aftermarket Li-Ion μπαταρίες σε υβριδικά Toyota που φορούσαν NiMH με θετικά αποτελέσματα. Για την ονομασία νόμιζα επειδή μου είχαν τονίσει οτι αν δεν έχει βενζίνη ή πως χωρίς τον βενζινοκινητήρα το yaris δεν παίρνει μπροστά θεωρείται mild hybrid. Ως προς την μπαταρία θα το ρωτήσω και θα ενημερώσω για τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Στις 10/10/2022 στις 11:22 ΜΜ, korakios είπε δε νομίζω να είναι mild ,μιας και mild είναι σε panda/ignis/leon κτλ που δεν πάνε βήμα με την μπαταρία , αλλά οκ , δεν έχει νόημα να κολλάω σε ορολογίες 😁 δες και αν θα γράφει αντικατάσταση ή επισκευή , αχρείαστο να είναι δε νομίζω να πάθει ξανά κάτι η μπαταρία , βασικά είσαι και το 1ο άτομο που διαβάζω οτι είχε θέμα και σε βρεγμένο δρόμο ...είναι επικίνδυνο χωρίς abs εγώ ευχαριστώ , είναι να κάνει μετατροπή σε υγραέριο στο παλιό αμάξι ένας φίλος μου , αλλά κοιτούσε και για μτχ υβριδικό (toyota όχι τα άλλα mild που κερδίζουν μισό λίτρο στα εκατό) ωστε να το κάνει lpg αν μπορείς ρώτα αν έχει ίδια τιμή η μπαταρία και στη corolla Το χαρτι της παραγγελίας γράφει αντικατάσταση, το μόνο που μένει είναι δω αν είναι refurbished ή εντελως νεα. Ο αρχιμηχανικός μου είπε οτι έχει δει κάποια yaris με αυτά τα χιλιόμετρα να θέλουν αλλαγή στην υβριδική μπαταρία, αλλά δεν ήταν κανα σοβαρό νούμερο. Φαντάζομαι πως όταν έλεγε για τα χιλιόμετρα εννοούσε οτι αυτά που έχει είναι αρκετά (110.000χλμ) και αρα μεγαλύτερη φθορά της μπαταρίας από τα περισσότερες φορτίσεις - εκφορτίσεις. Προσωπικά σε ένα αυτοκίνητο το οποίο συνδυάζει ήδη 2 τρόπους κίνησης δεν θα πήγαινα να του προσθέσω εναν ακόμα, καθαρά και μόνο λόγο πολυπλοκότητας. Θα ρωτήσω και για την corolla να υπάρχει μια ιδέα 8 ώρες πριν, G.bar είπε Θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι.. πριν αρχισουν να αναβοσβήνουν τα λαμπακια κτλ, είχε άλλα προβλήματα η μπαταρία; Δηλαδή είχε πεσει η απόδοσή της; Ειχα αλλαξει η καταναλωση προς το χειρότερο; Πριν βγάλει την βλάβη είχα παρατηρήσει μια αύξηση στην κατανάλωση, η οποία προοδευτικά μεγάλωνε. Συστηματικά μεχρι τα 5-6 χρόνια η κατανάλωση ήταν 4.4 εως 4.5 λίτρα. Από πέρυσι (6.5 χρονια) αυξηθηκε στο 4.6 με 4.7 και το τελευταίο 5μηνο είχε πάει στο 4.8. Τους ειχα ρωτήσει στο τελευταίο σερβις που έγινε τον Μάϊο και είχαν πει οτι όλα καλα και απλά έκαναν έναν καθαρισμό στους αεραγωγούς της μπαταρίας για να ψύχεται καλύτερα και πως πιθανώς οφειλόταν σε αυτό η αύξηση της κατανάλωσης......(προφανώς δεν ήταν από εκεί). Άλλη προειδοποίηση δεν υπήρξε με την μορφή σφάλματος στο αυτοκίνητο. Το μόνο που παρατήρησα μετά το συνεργείο όπου έσβησαν το σφάλμα και προφανώς υπήρχε από νωρίτερα είναι οτι η υβριδική μπαταρία "τελείωνε" πιο γρήγορα από full ως τις 2 γραμμές. Δεν το παρατήρησα γιατί το είχαμε πάντα γυρισμένο στην οθόνη του ράδιο και οχι στην οθόνη που εδειχνε την χρήση της μπαταρίας. Οπότε η αυξηση της κατανάλωσης σε ίδια χρήση ίσως δείχνει την χειροτέρευση της κατάστασης της μπαταρίας. PS. Σήμερα κάηκε και η μία λάμπα πορείας (απλή) και πήγα σε ενα ηλεκτρολογίο για να την αλλάξω. Ο ηλεκτρολόγος είπε οτι είναι μαζί με το ντουί και οτι δύσκολα θα βρω τέτοια, οπότε για να μην πολυψάχνω πήγα αντιπροσωπία........αρχική τιμή 45€ και με εκπτωση 37,45€ 😆 Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από konstantin79 3
Maurikycli Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, konstantin79 είπε Για την ονομασία νόμιζα επειδή μου είχαν τονίσει οτι αν δεν έχει βενζίνη ή πως χωρίς τον βενζινοκινητήρα το yaris δεν παίρνει μπροστά θεωρείται mild hybrid. Ως προς την μπαταρία θα το ρωτήσω και θα ενημερώσω για τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το χαρτι της παραγγελίας γράφει αντικατάσταση, το μόνο που μένει είναι δω αν είναι refurbished ή εντελως νεα. Ο αρχιμηχανικός μου είπε οτι έχει δει κάποια yaris με αυτά τα χιλιόμετρα να θέλουν αλλαγή στην υβριδική μπαταρία, αλλά δεν ήταν κανα σοβαρό νούμερο. Φαντάζομαι πως όταν έλεγε για τα χιλιόμετρα εννοούσε οτι αυτά που έχει είναι αρκετά (110.000χλμ) και αρα μεγαλύτερη φθορά της μπαταρίας από τα περισσότερες φορτίσεις - εκφορτίσεις. Προσωπικά σε ένα αυτοκίνητο το οποίο συνδυάζει ήδη 2 τρόπους κίνησης δεν θα πήγαινα να του προσθέσω εναν ακόμα, καθαρά και μόνο λόγο πολυπλοκότητας. Θα ρωτήσω και για την corolla να υπάρχει μια ιδέα Πριν βγάλει την βλάβη είχα παρατηρήσει μια αύξηση στην κατανάλωση, η οποία προοδευτικά μεγάλωνε. Συστηματικά μεχρι τα 5-6 χρόνια η κατανάλωση ήταν 4.4 εως 4.5 λίτρα. Από πέρυσι (6.5 χρονια) αυξηθηκε στο 4.6 με 4.7 και το τελευταίο 5μηνο είχε πάει στο 4.8. Τους ειχα ρωτήσει στο τελευταίο σερβις που έγινε τον Μάϊο και είχαν πει οτι όλα καλα και απλά έκαναν έναν καθαρισμό στους αεραγωγούς της μπαταρίας για να ψύχεται καλύτερα και πως πιθανώς οφειλόταν σε αυτό η αύξηση της κατανάλωσης......(προφανώς δεν ήταν από εκεί). Άλλη προειδοποίηση δεν υπήρξε με την μορφή σφάλματος στο αυτοκίνητο. Το μόνο που παρατήρησα μετά το συνεργείο όπου έσβησαν το σφάλμα και προφανώς υπήρχε από νωρίτερα είναι οτι η υβριδική μπαταρία "τελείωνε" πιο γρήγορα από full ως τις 2 γραμμές. Δεν το παρατήρησα γιατί το είχαμε πάντα γυρισμένο στην οθόνη του ράδιο και οχι στην οθόνη που εδειχνε την χρήση της μπαταρίας. Οπότε η αυξηση της κατανάλωσης σε ίδια χρήση ίσως δείχνει την χειροτέρευση της κατάστασης της μπαταρίας. PS. Σήμερα κάηκε και η μία λάμπα πορείας (απλή) και πήγα σε ενα ηλεκτρολογίο για να την αλλάξω. Ο ηλεκτρολόγος είπε οτι είναι μαζί με το ντουί και οτι δύσκολα θα βρω τέτοια, οπότε για να μην πολυψάχνω πήγα αντιπροσωπία........αρχική τιμή 45€ και με εκπτωση 37,45€ 😆 Σε λίγο θα θέλει αλλαγή όλο το φανάρι λόγω καμένης λάμπας!
filarhos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, konstantin79 είπε Για την ονομασία νόμιζα επειδή μου είχαν τονίσει οτι αν δεν έχει βενζίνη ή πως χωρίς τον βενζινοκινητήρα το yaris δεν παίρνει μπροστά θεωρείται mild hybrid. Ως προς την μπαταρία θα το ρωτήσω και θα ενημερώσω για τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το χαρτι της παραγγελίας γράφει αντικατάσταση, το μόνο που μένει είναι δω αν είναι refurbished ή εντελως νεα. Ο αρχιμηχανικός μου είπε οτι έχει δει κάποια yaris με αυτά τα χιλιόμετρα να θέλουν αλλαγή στην υβριδική μπαταρία, αλλά δεν ήταν κανα σοβαρό νούμερο. Φαντάζομαι πως όταν έλεγε για τα χιλιόμετρα εννοούσε οτι αυτά που έχει είναι αρκετά (110.000χλμ) και αρα μεγαλύτερη φθορά της μπαταρίας από τα περισσότερες φορτίσεις - εκφορτίσεις. Προσωπικά σε ένα αυτοκίνητο το οποίο συνδυάζει ήδη 2 τρόπους κίνησης δεν θα πήγαινα να του προσθέσω εναν ακόμα, καθαρά και μόνο λόγο πολυπλοκότητας. Θα ρωτήσω και για την corolla να υπάρχει μια ιδέα Πριν βγάλει την βλάβη είχα παρατηρήσει μια αύξηση στην κατανάλωση, η οποία προοδευτικά μεγάλωνε. Συστηματικά μεχρι τα 5-6 χρόνια η κατανάλωση ήταν 4.4 εως 4.5 λίτρα. Από πέρυσι (6.5 χρονια) αυξηθηκε στο 4.6 με 4.7 και το τελευταίο 5μηνο είχε πάει στο 4.8. Τους ειχα ρωτήσει στο τελευταίο σερβις που έγινε τον Μάϊο και είχαν πει οτι όλα καλα και απλά έκαναν έναν καθαρισμό στους αεραγωγούς της μπαταρίας για να ψύχεται καλύτερα και πως πιθανώς οφειλόταν σε αυτό η αύξηση της κατανάλωσης......(προφανώς δεν ήταν από εκεί). Άλλη προειδοποίηση δεν υπήρξε με την μορφή σφάλματος στο αυτοκίνητο. Το μόνο που παρατήρησα μετά το συνεργείο όπου έσβησαν το σφάλμα και προφανώς υπήρχε από νωρίτερα είναι οτι η υβριδική μπαταρία "τελείωνε" πιο γρήγορα από full ως τις 2 γραμμές. Δεν το παρατήρησα γιατί το είχαμε πάντα γυρισμένο στην οθόνη του ράδιο και οχι στην οθόνη που εδειχνε την χρήση της μπαταρίας. Οπότε η αυξηση της κατανάλωσης σε ίδια χρήση ίσως δείχνει την χειροτέρευση της κατάστασης της μπαταρίας. PS. Σήμερα κάηκε και η μία λάμπα πορείας (απλή) και πήγα σε ενα ηλεκτρολογίο για να την αλλάξω. Ο ηλεκτρολόγος είπε οτι είναι μαζί με το ντουί και οτι δύσκολα θα βρω τέτοια, οπότε για να μην πολυψάχνω πήγα αντιπροσωπία........αρχική τιμή 45€ και με εκπτωση 37,45€ 😆 Γιατί δεν θα βρεις; Ποιό μοντέλο είναι; Υπάρχουν σίγουρα συμβατές σε αρκετά χαμηλότερη τιμή... Το μοντέλο δεν είναι HIR2-9012, από 5€ και αν χωράει μπορείς να βάλεις και led...
Ribopaido Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Παιδια καλησπερα! Εχουμε κανενα νεο για τις ημερομηνιες παραδοσης των hybrid? Θελω να παραγγειλω αλλα αυτα που διαβαζω για 12+ μηνες ειναι τρομερα
Jason13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Ribopaido είπε Παιδια καλησπερα! Εχουμε κανενα νεο για τις ημερομηνιες παραδοσης των hybrid? Θελω να παραγγειλω αλλα αυτα που διαβαζω για 12+ μηνες ειναι τρομερα Παραγγελια μέσα σεπτεμβρη, ετοιμο Μέσα Ιουλη με ανοιχτη τιμη και με βεβαιοτητα οτι θα ανεβει.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Ribopaido είπε Παιδια καλησπερα! Εχουμε κανενα νεο για τις ημερομηνιες παραδοσης των hybrid? Θελω να παραγγειλω αλλα αυτα που διαβαζω για 12+ μηνες ειναι τρομερα Τοσο ειναι, το χειροτερο πλεον ειναι η ανοιχτη τιμη που θα φας ενα δυο χιλιάρικα ακόμα!
jimis_vts Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Ribopaido είπε Παιδια καλησπερα! Εχουμε κανενα νεο για τις ημερομηνιες παραδοσης των hybrid? Θελω να παραγγειλω αλλα αυτα που διαβαζω για 12+ μηνες ειναι τρομερα Ε σου λέει μπας και το μετανιώσει και πάρει καν' αμάξι της προκοπής 😂
NickTG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, jimis_vts said: Ε σου λέει μπας και το μετανιώσει και πάρει καν' αμάξι της προκοπής 😂 Τόσο χάλια που σε λίγο θα το πουλάνε με πλειστηριασμό και πάλι δεν θα προλαβαίνουν να τα δίνουν.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, NickTG είπε Τόσο χάλια που σε λίγο θα το πουλάνε με πλειστηριασμό και πάλι δεν θα προλαβαίνουν να τα δίνουν. Καλά στην Ελλάδα και αυτοκίνητο σαν των flintstones να έβγαζε η τογιότα, πάλι θα ξεπούλαγε. 13 ώρες πριν, Ribopaido είπε Παιδια καλησπερα! Εχουμε κανενα νεο για τις ημερομηνιες παραδοσης των hybrid? Θελω να παραγγειλω αλλα αυτα που διαβαζω για 12+ μηνες ειναι τρομερα Αν δεν έχεις άμεση ανάγκη αυτοκίνητο, δεν είναι καλή εποχή για αγορά, εκτός αν βρεις καμία προσφορά σε ετοιμοπαράδοτο. Κι αν κάνεις παραγγελία, τότε μόνο σε περίπτωση που η τιμή είναι κλειστή, αν υπάρχει καμία εταιρία που το κάνει ακόμα 1
jimis_vts Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, NickTG είπε Τόσο χάλια που σε λίγο θα το πουλάνε με πλειστηριασμό και πάλι δεν θα προλαβαίνουν να τα δίνουν. Δεν περίμενα ν' ακούσω και κάτι άλλο. Όπως είπε και ο φίλος ότι και να έβγαζε θα πούλαγε. Έχουμε μείνει στη λογική του Ιάπωνα πριν 20 χρόνια. Έχει βελτιωθεί στο design που είναι απλά υποφερτό και όχι να ξερνάς. Όταν υπάρχουν στην αγορά hyundai, Ford, peugeot κλπ απλα δεν υπάρχει λόγος αγοράς Toyota.
NickTG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 5 hours ago, ProponitisTouKanape said: Καλά στην Ελλάδα και αυτοκίνητο σαν των flintstones να έβγαζε η τογιότα, πάλι θα ξεπούλαγε. Καλή η συζήτηση με υποθέσεις αλλά δεν βγάζει συμπεράσματα. 5 minutes ago, jimis_vts said: Δεν περίμενα ν' ακούσω και κάτι άλλο. Όπως είπε και ο φίλος ότι και να έβγαζε θα πούλαγε. Έχουμε μείνει στη λογική του Ιάπωνα πριν 20 χρόνια. Έχει βελτιωθεί στο design που είναι απλά υποφερτό και όχι να ξερνάς. Όταν υπάρχουν στην αγορά hyundai, Ford, peugeot κλπ απλα δεν υπάρχει λόγος αγοράς Toyota. Δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο το μήνυμά σου για να περιμένεις να διαβάσεις κάτι άλλο. Κατά τα άλλα εννοείται τους έχει δουλέψει όλους η Toyota. Στα υβριδικά για παράδειγμα με τόσες επιλογές είναι να απορεί κανείς. 2
jimis_vts Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, NickTG είπε Καλή η συζήτηση με υποθέσεις αλλά δεν βγάζει συμπεράσματα. Δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο το μήνυμά σου για να περιμένεις να διαβάσεις κάτι άλλο. Κατά τα άλλα εννοείται τους έχει δουλέψει όλους η Toyota. Στα υβριδικά για παράδειγμα με τόσες επιλογές είναι να απορεί κανείς. Κατάφερε να βγάλει μετά από 30 χρόνια ένα GR και καμαρώνει που δεν έχει ανταγωνισμό. Τώρα για τα hybrid τα οποία τι οικονομία κάνουν είναι άλλη κουβέντα. Γιατί άμα είναι λίγο πιο βαρύ το πόδι κολοκύθια με τη ρίγανη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα