QuantumWanderer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Όταν διάβασα το φυλλάδιο, δημιουργεί πολύ σύγχυση στο Yaris το γεγονός ότι η κάθε έκδοση έχει διαφορετικά πράγματα εντός αν επιλέξεις άλλον κινητήρα. Για παράδειγμα, ενώ στον 1.5 η Active έχει δερμάτινο τιμόνι, στο 1.5 hybrid η Active δεν έχει! Διαβάστε το φυλλάδιο αναλυτικά πριν παραγγείλετε! Κάθε επιλογή κινητήρα έχει διαφορετικό σύνολο αξεσουάρ στην ίδια έκδοση (που τελικά είναι ίδια μόνο στο όνομα). Πραγματικά δεν ξέρω ποιός κατάφερε και τα έφτιαξε όλα αυτά.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Το δικο μου έρχεται μετα απο 10 μηνες, σε μια εβδομαδα μπαίνει τελωνείο. Η δεν τιμη σήμερα που ρώτησα ειναι ~2000 πάνω απο την εγγυημένη τιμή που το ειχα κλείσει το 21'
Sakiz105 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το δικο μου έρχεται μετα απο 10 μηνες, σε μια εβδομαδα μπαίνει τελωνείο. Η δεν τιμη σήμερα που ρώτησα ειναι ~2000 πάνω απο την εγγυημένη τιμή που το ειχα κλείσει το 21' Μέχρι Φεβρουάριο αναμένω να πάρουν ένα δυο χιλιάρικα ακόμα τα περισσότερα μικρα-μικρομεσαία. Σκεψου η VW έβγαλε τελείως τα finance plan που είχε διαθέσιμα και είναι όλα με query
Maurikycli Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Απορία: Το yaris είναι mazda 2 ή το mazda 2 είναι yaris;
Joshua21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, Maurikycli είπε Απορία: Το yaris είναι mazda 2 ή το mazda 2 είναι yaris; Η Mazda παρουσίασε ένα νέο υβριδικό 2 και αν νομίζετε πως βλέπετε το Yaris της Toyota με άλλα σήματα δεν κάνετε λάθος γιατί περί αυτού πρόκειται. https://www.carzine.gr/to-ivridiko-mazda-2-ine-toyota-yaris/
Maurikycli Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Κρίμα. Τα Μάζντα και τα Χόντα είχαν καλή οδηγηκη συμπεριφορά για ιαπωνικά
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 54 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η Mazda παρουσίασε ένα νέο υβριδικό 2 και αν νομίζετε πως βλέπετε το Yaris της Toyota με άλλα σήματα δεν κάνετε λάθος γιατί περί αυτού πρόκειται. https://www.carzine.gr/to-ivridiko-mazda-2-ine-toyota-yaris/ Παει και η Mazda εμεινε πισω τεχνολογικά, κρίμα Πάντως τα επόμενα χρόνια θα έρθουν τα πάνω κατω στα αυτοκίνητα, κάτι σαν την Nokia, βλέπω να γίνεται
Sakiz105 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Παει και η Mazda εμεινε πισω τεχνολογικά, κρίμα Πάντως τα επόμενα χρόνια θα έρθουν τα πάνω κατω στα αυτοκίνητα, κάτι σαν την Nokia, βλέπω να γίνεται Το βγάζει ακόμα το νορμαλ το mazda 2 πάντως. 1
Maurikycli Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε Το βγάζει ακόμα το νορμαλ το mazda 2 πάντως. Να το προλάβουμε!
NikosKallithea Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Λοιπον τα νεα yaris εκτός το ενα εκατομμύριο κουμπάκια και αυτοματισμούς που έχουν, εχουν και ενσωματωμενο σύστημα παρακολούθησης της πορείας του αυτοκινήτου με gps και καρτα sim. Επίσης στατιστικά οδήγησης, όπως και οδηγίες. ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Δείτε παρακάτω 2
Jason13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 6/9/2022 στις 7:56 ΜΜ, NikosKallithea είπε Λοιπον τα νεα yaris εκτός το ενα εκατομμύριο κουμπάκια και αυτοματισμούς που έχουν, εχουν και ενσωματωμενο σύστημα παρακολούθησης της πορείας του αυτοκινήτου με gps και καρτα sim. Επίσης στατιστικά οδήγησης, όπως και οδηγίες. ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Δείτε παρακάτω Για οποιοδηποτε yaris hybrid περιλαμβάνεται;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Jason13 είπε Για οποιοδηποτε yaris hybrid περιλαμβάνεται; Πρεπει να ειναι για ολα, μπορεις να ρωτήσεις σε καποιο εξουσιοδοτημένο, εγω παντως δεν πληρωσα κατι επιπλέον, ειναι στον στανταρ εξοπλισμό
NikosKallithea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Ενα μηνα τωρα με την νεα τεχνολογια εχω να πω ότι το αυτοκίνητο ειναι άψογο σε ολα, επίσης σε προτρέπει να μην πατας το γκάζι, γιατι βαζει μπροστα τον κινητήρα και λες, οχι ρε γμτο τωρα καιω βενζινη😂 (και εγω να φανταστείτε είμαι του γκαζιου) Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι το ηλεκτρικό χειρόφρενο, ο λεβιες των ταχυτήτων που το D το εχει πίσω και το R μπροστά, ήμαρτον. Επισης εχει μια μλκ... στον διακοπτη της μηχανής, γυρνας ανάβουν τα λαμπακια, ραδιοφωνο, οθόνες, συνδεσεις και όλα καλα, αλλά το αυτοκίνητο δεν ξεκινάει, πρέπει να δώσει και αλλη μια σαν "μιζιά", οπως κάνουμε δηλαδή στα απλα αυτοκίνητα για να πάρουν μπροστά, μόνο που σε αυτο, η "μιζιά" αυτη δεν κανει απολύτως τίποτα, απλά σου δινει το δικαίωμα να ξεκινήσεις 😁 Η δε κίνηση αυτή κάνει ρεσετ στην οθόνη και τις συνδέσεις που εχουν ήδη γίνει με κινητό σταθμούς κλπ και άντε παλι απο την αρχή, αυτόματα μεν αλλά κουραστικό και ανώφελο, ισως ειναι απομεινάρι του παρελθόντος που μεταφέρθηκε εδω, δεν ξερω αλλα υβριδικα μπορεί να μην το εχουν αυτο το προβληματάκι. ...αυτά 👍
Sakiz105 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η δε κίνηση αυτή κάνει ρεσετ στην οθόνη και τις συνδέσεις που εχουν ήδη γίνει με κινητό σταθμούς κλπ και άντε παλι απο την αρχή, αυτόματα μεν αλλά κουραστικό και ανώφελο, ισως ειναι απομεινάρι του παρελθόντος που μεταφέρθηκε εδω, δεν ξερω αλλα υβριδικα μπορεί να μην το εχουν αυτο το προβληματάκι. ...αυτά 👍 Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιήθηκαν κάποια παλιότερα υποσυστήματα για μείωση κόστους καθώς είναι στην μικρή κατηγορία. Για το ηλεκτρικό χειρόφρενο έχω να πω πως είναι ότι χειρότερο στα νέα αυτοκίνητα. Πανάκριβη επισκευή, γλιτώνεις περίπου 1 θέση για καφέ ενδιάμεσα και αν κολλήσει θες οδική. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα