Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/7/2023 στις 11:48 ΠΜ, theo93 είπε

Καλησπέρα, έχω ένα yaris του 2002 και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για τα υγρά του ψυγείου.

Αντί για ένα δοχείο που έχω σε Peugeot εδώ βλέπω 2 τάπες, μια του κυκλώματος και μια σε ένα δοχείο που πάει ένα σωληνάκι.

Πρέπει και το δοχείο(2) να είναι γεμάτο ή να είναι μέχρι πάνω μόνο το 1?

Η εικόνα δεν είναι απο το δικό μου αλλα κάπως έτσι είναι: gqhj2uul-min.png

To δεύτερο (expansion tank) ως τη μέση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μου ηρθε τη παρασκευη το μηνυμα: ''επεξεργασια παραγγελίας , δείτε το toyota σας στο link''
Πλέον γράφει εργοστασιο παραγωγης και δειχνει το χαρτη πως θα ερθει στο google maps ομως δεν εχει δειξει οτι ξεκινησε παραγωγη. Παράδοση το συστημα βγαζει 12/03 συμφωνα με την αντιπροσωπεια. Εχει κανεις προσωπικα εμπειρια απο παραλαβη?

2323.jpg

Επεξ/σία από Ribopaido
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ribopaido είπε

Παιδια μου ηρθε τη παρασκευη το μηνυμα: ''επεξεργασια παραγγελίας , δείτε το toyota σας στο link''
Πλέον γράφει εργοστασιο παραγωγης και δειχνει το χαρτη πως θα ερθει στο google maps ομως δεν εχει δειξει οτι ξεκινησε παραγωγη. Παράδοση το συστημα βγαζει 12/03 συμφωνα με την αντιπροσωπεια. Εχει κανεις προσωπικα εμπειρια απο παραλαβη?

2323.jpg

Καλησπέρα. Απάντηση δυστυχώς δεν έχω γιατί λογικά βρίσκομαι πιο πίσω στην ουρά απο εσένα!! Μόνο ερωτήσεις έχω :) 

1. Πότε έβαλες παραγγελία και ποια ήταν η αρχική εκτίμηση για παραλαβή?

2. Έκδοση?

3. Πρόκειται για το FL?

Ευχαριστώ και με το καλό!!

Δημοσ.
6 minutes ago, pm3755 said:

Καλησπέρα. Απάντηση δυστυχώς δεν έχω γιατί λογικά βρίσκομαι πιο πίσω στην ουρά απο εσένα!! Μόνο ερωτήσεις έχω :) 

1. Πότε έβαλες παραγγελία και ποια ήταν η αρχική εκτίμηση για παραλαβή?

2. Έκδοση?

3. Πρόκειται για το FL?

Ευχαριστώ και με το καλό!!

Nα είσαι καλα! Παραγγελία 08/09 , chic εκδοση το fl 130hp . Εγινε η αλλαγη της παραγγελιας στο νεο λογω εκδοσης απο αρχες δεκεμβρη

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Nα είσαι καλα! Παραγγελία 08/09 , chic εκδοση το fl 130hp . Εγινε η αλλαγη της παραγγελιας στο νεο λογω εκδοσης απο αρχες δεκεμβρη

Ευχαριστώ. Περιμένουμε νέα.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Δες και το παρακάτω θέμα, μιας και περιμένεις το καινούριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...