kalmik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Στις 3/7/2023 στις 11:48 ΠΜ, theo93 είπε Καλησπέρα, έχω ένα yaris του 2002 και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για τα υγρά του ψυγείου. Αντί για ένα δοχείο που έχω σε Peugeot εδώ βλέπω 2 τάπες, μια του κυκλώματος και μια σε ένα δοχείο που πάει ένα σωληνάκι. Πρέπει και το δοχείο(2) να είναι γεμάτο ή να είναι μέχρι πάνω μόνο το 1? Η εικόνα δεν είναι απο το δικό μου αλλα κάπως έτσι είναι: gqhj2uul-min.png To δεύτερο (expansion tank) ως τη μέση.
QuantumWanderer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Έκλεισε η δυνατότητα παραγγελίας για το υπάρχον Yaris, όσοι το προλάβουν μόνο σε τελευταία στοκ κομμάτια. 1
Ribopaido Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδια μου ηρθε τη παρασκευη το μηνυμα: ''επεξεργασια παραγγελίας , δείτε το toyota σας στο link'' Πλέον γράφει εργοστασιο παραγωγης και δειχνει το χαρτη πως θα ερθει στο google maps ομως δεν εχει δειξει οτι ξεκινησε παραγωγη. Παράδοση το συστημα βγαζει 12/03 συμφωνα με την αντιπροσωπεια. Εχει κανεις προσωπικα εμπειρια απο παραλαβη? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2024 από Ribopaido
pm3755 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Ribopaido είπε Παιδια μου ηρθε τη παρασκευη το μηνυμα: ''επεξεργασια παραγγελίας , δείτε το toyota σας στο link'' Πλέον γράφει εργοστασιο παραγωγης και δειχνει το χαρτη πως θα ερθει στο google maps ομως δεν εχει δειξει οτι ξεκινησε παραγωγη. Παράδοση το συστημα βγαζει 12/03 συμφωνα με την αντιπροσωπεια. Εχει κανεις προσωπικα εμπειρια απο παραλαβη? Καλησπέρα. Απάντηση δυστυχώς δεν έχω γιατί λογικά βρίσκομαι πιο πίσω στην ουρά απο εσένα!! Μόνο ερωτήσεις έχω 1. Πότε έβαλες παραγγελία και ποια ήταν η αρχική εκτίμηση για παραλαβή? 2. Έκδοση? 3. Πρόκειται για το FL? Ευχαριστώ και με το καλό!!
Ribopaido Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 6 minutes ago, pm3755 said: Καλησπέρα. Απάντηση δυστυχώς δεν έχω γιατί λογικά βρίσκομαι πιο πίσω στην ουρά απο εσένα!! Μόνο ερωτήσεις έχω 1. Πότε έβαλες παραγγελία και ποια ήταν η αρχική εκτίμηση για παραλαβή? 2. Έκδοση? 3. Πρόκειται για το FL? Ευχαριστώ και με το καλό!! Nα είσαι καλα! Παραγγελία 08/09 , chic εκδοση το fl 130hp . Εγινε η αλλαγη της παραγγελιας στο νεο λογω εκδοσης απο αρχες δεκεμβρη
pm3755 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 11 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Nα είσαι καλα! Παραγγελία 08/09 , chic εκδοση το fl 130hp . Εγινε η αλλαγη της παραγγελιας στο νεο λογω εκδοσης απο αρχες δεκεμβρη Ευχαριστώ. Περιμένουμε νέα. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 45 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Nα είσαι καλα! Παραγγελία 08/09 , chic εκδοση το fl 130hp . Εγινε η αλλαγη της παραγγελιας στο νεο λογω εκδοσης απο αρχες δεκεμβρη Δες και το παρακάτω θέμα, μιας και περιμένεις το καινούριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα