Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις παιδί και δη ζωηρό, απ' τη μία δε βολεύουν γιατί το βλέπει ως παιχνίδι (αν και συνήθως μπορείς να τα κλειδώσεις), απ' την άλλη αν ανοίξει κάποιο μπορείς επίσης να το ανεβάσεις (και να το κλειδώσεις).

Ενώ αν είναι χειροκίνητο πρέπει να σταματήσεις και να κατέβεις (αν δε συμμορφώνεται).

Επίσης, έχουν το μειονέκτημα ότι μπορεί να χαλάσει ο γρύλλος κάποια στιγμή.

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα yaris του 2002 και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για τα υγρά του ψυγείου.

Αντί για ένα δοχείο που έχω σε Peugeot εδώ βλέπω 2 τάπες, μια του κυκλώματος και μια σε ένα δοχείο που πάει ένα σωληνάκι.

Πρέπει και το δοχείο(2) να είναι γεμάτο ή να είναι μέχρι πάνω μόνο το 1?

Η εικόνα δεν είναι απο το δικό μου αλλα κάπως έτσι είναι: gqhj2uul-min.png

Δημοσ.
14 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Και στα αλλα που εχει; τουλάχιστον εγω τα πίσω παράθυρα τα χρησιμοποιώ μια διο φορές το χρόνο  

Ούτε εγώ τα χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα, μέχρι που έκανα παιδιά, και είδα πόσο χρήσιμος είναι ο έλεγχος από τη θέση του οδηγού, όσο και πόσο σημαντικό θέμα ασφάλειας να μπορείς να απομονώσεις τον έλεγχο από τους πίσω διακόπτες.

Θα μπορούσα να αναφέρω σειρά και άλλων θεμάτων ασφάλειας και λειτουργικότητας και χωρίς παιδιά. Π.χ. μπήκε σφήκα, και ανοίγεις τα πίσω να φύγει, κλπ.

Τα πίσω χερούλια παραθύρων είναι πράγμα της δεκαετίας του 1980 και η άποψή μου είναι ότι η Toyota ακόμα κουβαλάει εμμονές σε μερικά σημεία.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, theo93 είπε

Καλησπέρα, έχω ένα yaris του 2002 και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για τα υγρά του ψυγείου.

Αντί για ένα δοχείο που έχω σε Peugeot εδώ βλέπω 2 τάπες, μια του κυκλώματος και μια σε ένα δοχείο που πάει ένα σωληνάκι.

Πρέπει και το δοχείο(2) να είναι γεμάτο ή να είναι μέχρι πάνω μόνο το 1?

Η εικόνα δεν είναι απο το δικό μου αλλα κάπως έτσι είναι: gqhj2uul-min.png

Και το 2ο , γιατί έχεις διαρροή ;

Δημοσ.

Δεν ξέρω.

Είχε ένα θέμα το καπάκι στο 1 και το άλλαξα, απλά είδα πως το δοχείο 2 είναι σχεδόν άδειο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Έχουμε ανανεωμένη εικόνα σε ποιό χρόνο αναμονής βρίσκεται η παράδοση του μοντέλου, από τη στιγμή της παραγγελίας;

χθες πήγε η αδερφη μου στην toyota καθως είναι στο ψαξιμο και της είπαν ~11 μηνες. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

χθες πήγε η αδερφη μου στην toyota καθως είναι στο ψαξιμο και της είπαν ~11 μηνες. 

Κάτι σημαντικό. Από μαγαζί σε μαγαζί μερικές φορές δίνουν διαφορετικό χρόνο παράδοσης. Μου έχει συμβεί με opel. 

Και μια απορία μου. Εφόσον Mazda 2 hybrid = Yaris Hybrid , ξέρουμε τι χρόνο παράδοσης έχει το 1ο;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το υβριδικό στη 2η έκδοση (που έχει και τα ηλεκτρικά παράθυρα πίσω και το δερμάτινο τιμόνι), με μεταλλικό χρώμα, έχει ανέβει πλέον στα περίπου 22.500 ευρώ.

Υπερβολικά χρήματα, για ένα τόσο μικρών χώρων αυτοκίνητο, όσο και να είναι υβριδικό όσο και να είναι Toyota.

Καλά θα πάει κι αυτό, που λένε και στο χωριό μας.

Επεξ/σία από kostasgr78
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Υπερβολικά χρήματα, για ένα τόσο μικρών χώρων αυτοκίνητο, όσο και να είναι υβριδικό όσο και να είναι Toyota.

Καλά θα πάει κι αυτό, που λένε και στο χωριό μας.

Μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε αλλα, πχ Peugeot 208, Opel Corsa, VW Polo κτλπ στα 20.000+...

Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι το yaris τοσο ακριβο, οταν ειναι υβριδικο και αυτοματο σε αυτα τα λεφτα με πολλα ετη εγγυησης, ειναι ΟΛΗ η μικρη κατηγορια πανακριβη πλεον. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Νομίζω αξίζει το yaris cross στα περίπου 24.000 πια (;).

Σιγουρα ειναι καλυτερο deal για αυτο εχει και τεραστια αναμονη, ειδικα αν εχεις και παιδακι-ια ειναι μονοδρομος σε αυτα τα λεφτα με οτι προσφερει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...