NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε εμένα έχει έναν στο kit για τα λάστιχα και συνδέται στην usb 180w εκεί τον άφησα Το κιτ συνδέεται στην usb; Ρε τι μαθαίνω 😁
Haldol Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Καλά, ακόμα και η "απλή" USB (φόρτισης) μπορεί να δώσει 2Α. Αυτά τα 10W είναι αρκετή ισχύς για τόσο μικρή επιφάνεια ώστε ν' ανάψεις τσιγάρο. Πόσο μάλλον αν έχει καμία USB-PD με μπόόόλικα watt. Γενικά η θέση του αναπτήρα με τα πολλά watt, πιο χρήσιμη είνα για να βάλεις ηλεκτρική τρόμπα, (που θέλει σημαντικό ρεύμα) παρά για τον ίδιο τον αναπτήρα.
vangelof94 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Κατοχος .To Yaris ειναι θεικό 1.5 111 ps 13.5 psi(2019) .Nαι δεν εχει τουρμπο αλλα στις 2000 κολλάς στο κάθισμα ,η αγωνιστική σχέση συμπίεσης υποκαθιστά το πρόβλημα ,το νιώθεις να γεμιζει στο πάτημα του γκαζιού.Το αμάξι είναι σαν να οδηγεις πετραιλεοκινητο με τη ροπή του.¨Οσο για την εθνική με ταχύτητες 130 χλμ δεν έχει κανένα πρόβλημα.Η μητέρα μου που έχει avensis δεν βρίσκει μεγάλες διαφορές στο δρόμο.Οστόσο σε κλειστές στροφές αν τις πάρεις με 50 τότε υποστρέφει λίγο,ομως με μια τιμονιά και το ΕSP ξελασπόνεις .Προσωπική γνώμη 4 λεπτά πριν, vangelof94 είπε Κατοχος .To Yaris ειναι θεικό 1.5 111 ps 13.5 psi(2019) .Nαι δεν εχει τουρμπο αλλα στις 2000 κολλάς στο κάθισμα ,η αγωνιστική σχέση συμπίεσης υποκαθιστά το πρόβλημα ,το νιώθεις να γεμιζει στο πάτημα του γκαζιού.Το αμάξι είναι σαν να οδηγεις πετραιλεοκινητο με τη ροπή του.¨Οσο για την εθνική με ταχύτητες 130 χλμ δεν έχει κανένα πρόβλημα.Η μητέρα μου που έχει avensis δεν βρίσκει μεγάλες διαφορές στο δρόμο.Οστόσο σε κλειστές στροφές αν τις πάρεις με 50 τότε υποστρέφει λίγο,ομως με μια τιμονιά και το ΕSP ξελασπόνεις .Προσωπική γνώμη ΤΟΥΟΤΑ AVENSIS 11 etvn ,monadikh βλάβη ένα δυναμό κοστος 450 Ε.Εχοντας τρελαθεί στις βλάβες με opel astra g
Jason13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς το Toyota Yaris Style ποιο multimedia επιλεγουμε για τους χάρτες; Επισης γνωριζει κανεις το wifi τι χρησιμοτητα εχει;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Στις 13/2/2023 στις 10:11 ΠΜ, NikosKallithea είπε Καλα εψαχνα εχθες για αναπτήρα πουθενα, δηλαδή εκει βρήκαν να κανουν οικονομία 😁 Λοιπον παιδιά επειδή πήρα αρνητικές απαντησεις, το yaris εχει τελικά αναπτήρα αλλά εκει που ειναι μόνο αν παει το χερι σου κατά λάθος τον βρίσκεις. Ειναι στο κενό μπροστά απο τον λεβιε ταχυτήτων στο βάθος αριστερά
phanispal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Jason13 είπε Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς το Toyota Yaris Style ποιο multimedia επιλεγουμε για τους χάρτες; Επισης γνωριζει κανεις το wifi τι χρησιμοτητα εχει; Για να καταλάβω, έχει σύστημα με οθόνη το Yaris σου ή θες να αγοράσεις;
Jason13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 21 ώρες πριν, phanispal είπε Για να καταλάβω, έχει σύστημα με οθόνη το Yaris σου ή θες να αγοράσεις; Εχει οθονη 8 ιντσων της εταιριας το μοντελο 2023.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 45 λεπτά πριν, Jason13 είπε Εχει οθονη 8 ιντσων της εταιριας το μοντελο 2023. Και θελεις να βγαλεις την οθονη και να βαλεις μια αλλη που ειναι αμφίβολο αν θα είναι συμβατή και δεν θα σου προσφέρει και τίποτα παραπάνω απο την εργοστασιακή, συν του οτι ενδεχόμενα να χάσεις και την εγγύηση.
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Αφού έχει ήδη δε νομίζω ότι θέλει να την αλλάξει, αλλά κάτι θέλει να κάνει με το GPS. Απλά δεν έχω καταλάβει τι θέλει ακριβώς.
Jason13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, phanispal είπε Αφού έχει ήδη δε νομίζω ότι θέλει να την αλλάξει, αλλά κάτι θέλει να κάνει με το GPS. Απλά δεν έχω καταλάβει τι θέλει ακριβώς. Στην εργοστασιακη οθονη μπορω να εχω χαρτες απο την toyota πέρα απο google map με car play?
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 23 ώρες πριν, Jason13 είπε Στην εργοστασιακη οθονη μπορω να εχω χαρτες απο την toyota πέρα απο google map με car play? Μπορεις νομιζω να έχεις οποία έχει και το κινητό σου, δεν το έχω κάνει γιατι δεν με ενδιαφέρει αλλα τσεκαρε το.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Στις 28/6/2023 στις 11:53 ΜΜ, Jason13 είπε Στην εργοστασιακη οθονη μπορω να εχω χαρτες απο την toyota πέρα απο google map με car play? Γιατί θες χάρτες απο την Τογιότα; Ακόμα και να υποστηρίζεται, είναι ακριβότερο, θέλει update απο την εταιρία κλπ. Πολύ πιο user-friendly και up-to-date το να χρησιμοποιείς Google Maps/Apple Maps/Waze
QuantumWanderer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Αδυνατώ να χωνέψω ότι ακόμα και στο 2023 δεν έχει παρατήσει η Toyota ακόμα τα πίσω παράθυρα με χερούλι, στην πρώτη έκδοση του Yaris.
Dark_Nightfall Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε Αδυνατώ να χωνέψω ότι ακόμα και στο 2023 δεν έχει παρατήσει η Toyota ακόμα τα πίσω παράθυρα με χερούλι, στην πρώτη έκδοση του Yaris. Δεν θα χαλάσει ποτέ όμως 💪 Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από Dark_Nightfall
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Αδυνατώ να χωνέψω ότι ακόμα και στο 2023 δεν έχει παρατήσει η Toyota ακόμα τα πίσω παράθυρα με χερούλι, στην πρώτη έκδοση του Yaris. Και στα αλλα που εχει; τουλάχιστον εγω τα πίσω παράθυρα τα χρησιμοποιώ μια διο φορές το χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα