Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τα "φαγωματα" κλπ συμβαίνουν λογω κακών οδηγών, δεν φταίει τα αυτοκινητο και ο σχεδιασμός του.

Τωρα η "soft" βαφή τι συμαινει, υπάρχουν και hard βαφες σε αυτοκίνητα που αν τα σύρεις πχ σε ενα τοίχο δεν χαράσσουν.

Πρώτη φορα διαβάζω τέτοια κριτική για αυτοκίνητο 

Ονειρεύομαι αντί για βαφή να έχω μαύρο εμαγιέ!

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, sxetikos13 είπε

Υ.γ: Εγώ είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος από το polo. Αλλά όταν πλέον πουλάς το up σε τιμές 16.000 και πάνω η εταιρεία σε απομακρύνει από το να συνεχίσεις να την επιλέγεις.

Και 16 λίγα λες....

10 ώρες πριν, sxetikos13 είπε

.

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/12/2022 στις 2:52 ΜΜ, phanispal είπε

Ή κάθεται και το χαζεύει απ' το μπαλκόνι του και χαίρεται;

Φυσικά και πίνεις και καφέ στο γκαράζ γυαλίζοντας και κοιτώντας αυτό

spacer.png

spacer.png

On the other side αν κάνεις την********** το αγοράζεις στο σωστό χρώμα για να ταιριάζει

spacer.png

με

spacer.png

Επεξ/σία από itanium
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, sxetikos13 είπε

Από την αντιπροσωπεία μου λένε ότι η αεροτομή του υβριδικού δεν κουμπώνει στο βενζίνης. Εγώ νομίζω ότι μου λένε βλακείες και απλώς βαριούνται γιατί αυτό τους το επιχείρημα σημαίνει ότι το βενζινοκίνητο έχει διαφορετική πόρτα πορτ-παγκάζ από το υβριδικό..... Γνωρίζει ίσως κανείς κάτι παραπάνω?? Προσπαθώ να βγάλω άκρη πολύ καιρό τώρα και ο καθένας μου λέει τα δικά του....

Έχει κανείς κάποια παραπάνω γνώση/γνώμη περί αυτού?

Δημοσ.

Πλέστης δίνει 10μηνο παράδοση χωρίς εξασφάλιση τιμής, αλλα μερικά χρώματα μου ειπανε οπως το άσπρο μπορεί να το παραλάβω και εντος 6μηνου

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Πλέστης δίνει 10μηνο παράδοση χωρίς εξασφάλιση τιμής, αλλα μερικά χρώματα μου ειπανε οπως το άσπρο μπορεί να το παραλάβω και εντος 6μηνου

Εγώ λέω να πάω αύριο στο Πλέστη να δω για το Yaris Cross Hybrid, λες να έχουν πέσει κ σε αυτό οι χρόνοι παράδοσης?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vidias.m είπε

Εγώ λέω να πάω αύριο στο Πλέστη να δω για το Yaris Cross Hybrid, λες να έχουν πέσει κ σε αυτό οι χρόνοι παράδοσης?

Kαλή ερώτηση, αν βρεις χρονο και πάς ρίξε μια φωνή τι σου είπανε. Πάντως ειναι εξαιρετικός σε σχέση με τους άλλους...

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Kαλή ερώτηση, αν βρεις χρονο και πάς ρίξε μια φωνή τι σου είπανε. Πάντως ειναι εξαιρετικός σε σχέση με τους άλλους...

Θα ενημερώσω μην ανησυχείς. Αλλά και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια ειναι η αλήθεια και γι'αυτό θέλω να πάω εκεί.. Αναμένουμε.. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ribopaido είπε

10 μηνο χωρίς εξασφάλιση τιμής.....μάλιστα.....κελεπούρι....

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Καλα εψαχνα εχθες για αναπτήρα πουθενα, δηλαδή εκει βρήκαν να κανουν οικονομία 😁

Πλέον απ'ότι έχω παρατηρήσει δεν έχουν αναπτήρες τα νέα αυτοκίνητα. Καλύτερα αγόρασε έναν aftermarket, κ εγώ έτσι έκανα όταν έχασα τον δικό μου. 

Δημοσ.

Πάντως, για να πας σε μια αξιοπρεπή έκδοση, ανεβαίνεις κοντά στα 23 χιλιάρικα, έτσι?, αν θες αυτόματο δηλαδή. Και μη εγγυημένη τιμή, με παράδοση το λιγότερο τετράμηνο, από ότι μου ειπε γνωστοςε που ψάχνει, αλλά για συγκεκριμένες εκδόσεις και χρώμα. Βέβαια και σε άλλες αντιπροσωπείες, παρόμοιες καταστάσεις. Νομίζω μόνο Hyundai έχει εγγυημένη τιμή (για i20 που ρώτησε, με 6μηνη περίπου αναμονή), όχι όμως το υβριδικό αλλά το απλό. Που μικρο το κακό, κατά τη γνωμη μου, αλλά για αρκετό κόσμο μπορεί να έχει σημασία το υβριδικό.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, vidias.m είπε

Πλέον απ'ότι έχω παρατηρήσει δεν έχουν αναπτήρες τα νέα αυτοκίνητα. Καλύτερα αγόρασε έναν aftermarket, κ εγώ έτσι έκανα όταν έχασα τον δικό μου. 

εμένα έχει έναν στο kit για τα λάστιχα και συνδέται στην usb 180w :P

εκεί τον άφησα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...