dtk-386 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 H αισθητική είναι υποκειμενική. Αλλιώς δεν θα πούλαγε αυτό. 1
jimis_vts Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ενω με το δικο σου μεσα στην πολη πας με 300 εεε, οι ταχυτητες στατιστικά δεν ξεπερνούν τα 30 40 μο εντός, εκτος με 120 μια χαρα παλι ειναι το υβριδικο. Για αλλα πραγματα παρε κανενα αλλο οπως ειπα Όχι αλλά κάθε μέρα πάω από εθνική οπότε με 40 δεν πάω σίγουρα. Γενικά γιαπωνέζο σειράς δεν θα έπαιρνα ποτέ. Δεν έχουν κάτι. Ούτε στρίβουν ούτε επιδόσεις ούτε φρένα ούτε κατι να με κεντρίσει. 1
Sakiz105 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε Δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει βαρετό εξωτερικό/εσωτερικό (βασικά καταλαβαίνω, απλά το προσπερνάω). Δηλαδή την ώρα που οδηγεί κάποιος έχει τη δυνατότητα να το χαζεύει απ' έξω; Ή κάθεται και το χαζεύει απ' το μπαλκόνι του και χαίρεται; Οταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο που ΔΕΝ ειναι εργασίας,η εμφάνιση είναι μέσα στα 3 πρώτα κριτήρια για ΟΛΟΥΣ. Η αισθητική δεν είναι υποκειμενική, είναι τρομερά αντικειμενική και συνήθως επέκταση του εγώ. Η VW, έχει τρομερά "βαρετά" αυτοκίνητα που αντικατοπτρίζει και τον μέσο γερμανό. Το ίδιο και η Toyota για τον μέσο Ιάπωνα. Δεν είναι απαραίτητα κάτι καλό ή κακό. Εϊναι αυτό που είναι και ευτυχώς υπάρχει αυτήν η διαφοροποίηση και μπορεί κάποιος να επιλέξει ΚΑΙ με βάση αυτό. 3
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, jimis_vts είπε Όχι αλλά κάθε μέρα πάω από εθνική οπότε με 40 δεν πάω σίγουρα. Γενικά γιαπωνέζο σειράς δεν θα έπαιρνα ποτέ. Δεν έχουν κάτι. Ούτε στρίβουν ούτε επιδόσεις ούτε φρένα ούτε κατι να με κεντρίσει. Πόσων ετων ειναι το αυτοκινητο που εχεις;
jimis_vts Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πόσων ετων ειναι το αυτοκινητο που εχεις; 10 με αέριο 😘 Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από jimis_vts
Gatilaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Στις 16/12/2022 στις 3:34 ΜΜ, dtk-386 είπε H αισθητική είναι υποκειμενική. Αλλιώς δεν θα πούλαγε αυτό. Εμενα μ'αρεσει αυτο καλυτερα😁 3
sxetikos13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος toyota yaris βενζινοκίνητου 125hp (active plus) εδώ και 1,5 μήνα. Οι εντυπώσεις μου αρκετά θετικές έχοντας ως σύγκριση και το προηγούμενο που το είχα πάρει για μια βδομάδα ως αντικατάσταση και έτριζε από παντού. Βελτιωμένα πλαστικά (υπάρχουν σίγουρα και καλύτερα στην κατηγορία), καλύτερη ηχομόνωση , καλύτερα κρατήματα. Ωστόσο, έχει σχεδιαστικές ατέλειες για μένα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να γρατζουνιστεί ανά πάσα στιγμή δεδομένου ότι και οι βαφές του είναι πολύ soft. Eίναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι μεγάλος αριθμός από καινούργια yaris είναι φαγωμένα ή μπροστά στο κάτω μέρος (στο πλάι) ή πίσω στις γωνίες λόγω κακού σχεδιασμού. Επιπλέον, όσον αφορά το μοντέλο με τη βενζίνη, θεωρώ ότι του λείπει και η αεροτομή που έχουν πίσω όλα τα υβριδικά, στερώντας του πόντους από εξωτερική ομορφιά. Από την αντιπροσωπεία μου λένε ότι η αεροτομή του υβριδικού δεν κουμπώνει στο βενζίνης. Εγώ νομίζω ότι μου λένε βλακείες και απλώς βαριούνται γιατί αυτό τους το επιχείρημα σημαίνει ότι το βενζινοκίνητο έχει διαφορετική πόρτα πορτ-παγκάζ από το υβριδικό..... Γνωρίζει ίσως κανείς κάτι παραπάνω?? Προσπαθώ να βγάλω άκρη πολύ καιρό τώρα και ο καθένας μου λέει τα δικά του.... Τέλος, στις προηγούμενες τιμές πριν τις αυξήσεις ήταν value for money όταν π.χ το νέο polo άρχιζε από 17.500€...Πλέον και με τις αυξήσεις που έχει πάρει το θεωρώ ασύμφορο οικονομικά ως επιλογή μιας και μια μεσαία έκδοση αγγίζει τις 20.000€ πλέον. 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, sxetikos13 είπε Ωστόσο, έχει σχεδιαστικές ατέλειες για μένα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να γρατζουνιστεί ανά πάσα στιγμή δεδομένου ότι και οι βαφές του είναι πολύ soft. Eίναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι μεγάλος αριθμός από καινούργια yaris είναι φαγωμένα ή μπροστά στο κάτω μέρος (στο πλάι) ή πίσω στις γωνίες λόγω κακού σχεδιασμού. Τα "φαγωματα" κλπ συμβαίνουν λογω κακών οδηγών, δεν φταίει τα αυτοκινητο και ο σχεδιασμός του. Τωρα η "soft" βαφή τι συμαινει, υπάρχουν και hard βαφες σε αυτοκίνητα που αν τα σύρεις πχ σε ενα τοίχο δεν χαράσσουν. Πρώτη φορα διαβάζω τέτοια κριτική για αυτοκίνητο 1 1
Sakiz105 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Για την βαφή, ότι αυτοκίνητο και να πάρεις, εκτός αν το έχεις γκαράζ στο σπίτι, ιδιωτικό πάρκινγκ δουλειά ξανά γκαράζ στο σπίτι θα έχει γρατσουνιές. Είτε από πετραδάκια στον δρόμο, κλαδιά, ακόμα και να ακουμπήσεις εσύ πάνω με τα ψώνια πχ. Η βαφή, για εμένα, είναι το τελευταίο και προσωπικά το έχω στο αναλώσιμο των οχημάτων.
dtk-386 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Η βαφή, για εμένα, είναι το τελευταίο και προσωπικά το έχω στο αναλώσιμο των οχημάτων. +1 για αυτό και όλα τα αυτοκίνητά μου είναι λευκά!
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, dtk-386 είπε +1 για αυτό και όλα τα αυτοκίνητά μου είναι λευκά! Τωρα που το λες αυτό, εχεις παρατηρησει οτι αν γρατσουνιστει μαύρο αυτοκίνητο απο κατω είναι άσπρο, ενω αν γρατσουνιστει απρο απο κάτω ειναι μαύρο, και σαν τις κουτσουλιές 😂 1
Sakiz105 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τωρα που το λες αυτό, εχεις παρατηρησει οτι αν γρατσουνιστει μαύρο αυτοκίνητο απο κατω είναι άσπρο, ενω αν γρατσουνιστει απρο απο κάτω ειναι μαύρο, και σαν τις κουτσουλιές 😂 Εμένα που το παράγγειλα κόκκινο από κάτω θα είναι πράσινο? Το Yaris επειδή το βλέπω κάθε μέρα, σε άσπρο μαύρο είναι ωραίο. Όλες οι άλλες αποχρώσεις, όχι Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από Sakiz105
dtk-386 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Εμένα που το παράγγειλα κόκκινο από κάτω θα είναι πράσινο? Το Yaris επειδή το βλέπω κάθε μέρα, σε άσπρο μαύρο είναι ωραίο. Όλες οι άλλες αποχρώσεις, όχι Ασπρο Yaris ή νοικιάρικο ή leasing (μεγάλη πιθανότητα) 18 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τωρα που το λες αυτό, εχεις παρατηρησει οτι αν γρατσουνιστει μαύρο αυτοκίνητο απο κατω είναι άσπρο, ενω αν γρατσουνιστει απρο απο κάτω ειναι μαύρο, και σαν τις κουτσουλιές 😂 Στο μαύρο είναι το αστάρι από κάτω. Στο λευκό πάλι το αστάρι είναι.
Sakiz105 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Ασπρο Yaris ή νοικιάρικο ή leasing (μεγάλη πιθανότητα) οχι απλα η μόνη επιλογή για να μην περιμένει ενάμιση χρόνο. Πάνω στο δίμηνο το πήρε
sxetikos13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τα "φαγωματα" κλπ συμβαίνουν λογω κακών οδηγών, δεν φταίει τα αυτοκινητο και ο σχεδιασμός του. Τωρα η "soft" βαφή τι συμαινει, υπάρχουν και hard βαφες σε αυτοκίνητα που αν τα σύρεις πχ σε ενα τοίχο δεν χαράσσουν. Πρώτη φορα διαβάζω τέτοια κριτική για αυτοκίνητο Έχουμε στην οικογένεια και ένα polo 2007. Σκυλί μαύρο. 2 φορές έχουν έρθει και με έχουν στουκαρει από πίσω καθώς ήμουν σταματημένος σε φανάρια. Το αμάξι προς μεγάλη μου έκπληξη δεν έπαθε τίποτα. Σε αντίστοιχη περίπτωση με yaris ο προφυλακτήρας είτε θα είχε πέσει κάτω είτε θα είχε γίνει γεμάτος εκδορές. Για το χρώμα το λέω από ιδία πείρα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα aygo/νεα yaris είναι γρατζουνισμενα στα πίσω φουσκώματα στις γωνίες. Η βαφή είναι πολύ απαλή και γρατζουνιέται με το παραμικρό. Σε συνδυασμό με το υπερβολικό φούσκωμα στα πλαϊνά μια απλή λάθος εκτίμηση έχει αποβεί μοιραία. Παρατηρήστε peugeot 208 και toyota yaris. 8/10 yaris είναι φαγωμένα ενώ τα peugeot στην πλειοψηφία τους άθικτα. Υ.γ: Εγώ είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος από το polo. Αλλά όταν πλέον πουλάς το up σε τιμές 16.000 και πάνω η εταιρεία σε απομακρύνει από το να συνεχίσεις να την επιλέγεις. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από sxetikos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα