ICE-T Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Στις 2/7/2022 στις 11:59 ΠΜ, poulinos είπε δεν το εχω παρατηρησει με τα errors λογω οτι η γραμμη παιζει μια χαρα (ασχετα που εχω bridge taps ακομα) . για να εχεις υψηλο snr εχεις και πολυ ποιοτικη γραμμη.οποτε λογικα θα μπορεις να πας και πιο ευκολα σε 200αρα καποτε. υπάρχει μια περίπτωση όταν πέσει πυρηνική βόμβα η ο ΔΕΔΗΕ αρχίσει να περνάει οπτικές να αναγκαστούν 😂 δηλαδή όχι σύντομα
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 On 04/07/2022 at 19:01, ICE-T said: υπάρχει μια περίπτωση όταν πέσει πυρηνική βόμβα η ο ΔΕΔΗΕ αρχίσει να περνάει οπτικές να αναγκαστούν 😂 δηλαδή όχι σύντομα ηδη λενε ξεκινησε. 1
ICE-T Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, poulinos είπε ηδη λενε ξεκινησε. Δεν μιλάω για Περιστέρι για παραπέρα, ειδικά καλύτερα να μην δώσει ούτε χονδρική στον ΟΤΕ με το έτσι θέλω για να ζοριστει και να τρέξει fast track τίς αναβαθμίσεις. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από ICE-T 1
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 6 minutes ago, ICE-T said: Δεν μιλάω για Περιστέρι για παραπέρα, ειδικά καλύτερα να μην δώσει ούτε χονδρική στον ΟΤΕ με το έτσι θέλω για να ζοριστει και να τρέξει fast track τίς αναβαθμίσεις. γενικα ξερω οτι ξεκινησε.αν εκανε περιστερι θα κανει και αλλου soon. εχει λεφτα η υποθεση και ολοι θελουν μεριδιο 1
ICE-T Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, poulinos είπε γενικα ξερω οτι ξεκινησε.αν εκανε περιστερι θα κανει και αλλου soon. εχει λεφτα η υποθεση και ολοι θελουν μεριδιο Έτσι ακριβώς. 1
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 15 minutes ago, ICE-T said: Έτσι ακριβώς. αε ελπισουμε να παρουμε τους διπλασιασμους πριν ερθει ftth:p 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα