Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τίποτα. Εάν μπορείς το επιστρέφεις και πας σε σωστό μοντέλο. Η λογική να προλάβω να κλείσω τα μηχανήματα είναι πέρα ως πέρα λάθος. Παίρνεις ένα UPS για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως εάν ας πούμε όντως έπαιζε για 1 λεπτό θα σε βοηθούσε κάπου; Μέχρι να το πάρεις χαμπάρι πως έπεσε η τάση θα έχει σβήσει, όχι να προλάβεις να κλείσεις και το xbox. 

Ανέβασε budget, τα αξίζει ένα σωστό UPS. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε

Με τίποτα. Εάν μπορείς το επιστρέφεις και πας σε σωστό μοντέλο. Η λογική να προλάβω να κλείσω τα μηχανήματα είναι πέρα ως πέρα λάθος. Παίρνεις ένα UPS για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως εάν ας πούμε όντως έπαιζε για 1 λεπτό θα σε βοηθούσε κάπου; Μέχρι να το πάρεις χαμπάρι πως έπεσε η τάση θα έχει σβήσει, όχι να προλάβεις να κλείσεις και το xbox. 

Ανέβασε budget, τα αξίζει ένα σωστό UPS. 

Επιστροφή σίγουρα δεν μπορεί να γίνει.

καταλαβαινω και το γνωριζω ότι είναι βασικό μοντέλο αλλά δεν μπορώ να καταλαβω γιατί δεν κρατάει την λειτουργία του ενώ ειναι πολυ εντός των προδιαγραφών ισχύος.

Δημοσ.

Μίλα με το κατάστημα, περιέγραψε το πρόβλημα και ζήτα να πας σε άλλο μοντέλο.

ή μιλάς με Schneider Electric Ελλάδας και ζήτας τον κ. Γρίλλο. Του εξηγείς το πρόβλημα και ό,τι σου πει.

Από εμένα αλλαγή με άλλο μοντέλο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Dhmhtrhsg2 είπε

Επιστροφή σίγουρα δεν μπορεί να γίνει.

καταλαβαινω και το γνωριζω ότι είναι βασικό μοντέλο αλλά δεν μπορώ να καταλαβω γιατί δεν κρατάει την λειτουργία του ενώ ειναι πολυ εντός των προδιαγραφών ισχύος.

Μια χαρα ειναι το μοντελο,μια χαρα το σκεφτεσαι και μια χαρα σε καλυπτει αυτο που πηρες.

Σιγα μη παιρνουμε και Η/Ζ για να κρατησουμε ενα XBOX ανοιχτο.

Λογικα επεσες σε ελαττωματικο.

Δοκιμασε το παντως και με συσκευες αλλες,που τραβανε γυρω στα 400-500 watt.Η βαλε πανω 3-4 φωτιστικα με λαμπες πυρακτωσεως αν σου εχουν ξεμεινει.

Και μενα μου ειχε ερθει καποτε ενα της APC και στο 4μηνο η μια απο τις 2 μπαταριες τα τιναξε και απο κει που κραταγε 40 λεπτα,κραταγε 10.Μια χαρα μου το αντικατεστησαν χωρις πολλα πολλα.Ειναι αψογη η schneider σε αυτο.Αλλα μιλα με το μαγαζι πρωτα για να πας για DOA και αντικατασταση αν ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/5/2022 στις 4:01 ΜΜ, Dhmhtrhsg2 είπε

Καλησπέρα είμαι στην διαδικασία αγοράς ups  για κάθε ενδεχόμενο. Ιδιαίτερο προβλημα δεν υπάρχει με ρεύμα στην περιοχή άλλα θέλω να έχω την μεγίστη προστασία. 

Τι χρειάζομαι:

Ψάχνω ένα ups για να Συνδέσω πάνω του μια 65neo q led ή  Lg oled 65,  ps 5, X box series x,  και συνολικά το  home cinema.

Πρακτικά η απαιτητικότερη χρήση θα ναι να λειτουργεί η μια κονσόλα με την τηλεόραση και τα ηχεία. Με μετρήσεις που έχω κάνει το μέγιστο που έχω δει να τραβάει σε ρεύμα αυτό το σενάριο παίζει στα 450-480 watt. Επομένως κοιτάω σίγουρα για 600watt ups σωστά?

Ιδανικά θα ήταν να παίξουμε κάτω από τα 200$  για αγορά.

Επίσης ΔΕΝ με ενδιαφέρει να κρατάει πολύ ώρα η μπαταριά. Με ενδιαφέρει μονό η μεγίστη προστασία και να προλάβω να κλείσω τηλεόραση κονσόλα και ηχεία.

Μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα στα παρακάτω 2

https://www.skroutz.gr/s/20616311/APC-Easy-UPS-800-Line-Interactive-800VA-450W-με-4-Schuko-Πρίζες.html

https://www.skroutz.gr/s/25668363/APC-Back-UPS-1200VA-AVR-Schuko-Line-Interactive-650W-με-4-Schuko-Πρίζες.html

Πρακτικά δεν έχω καταλάβει τις ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ αυτών των δυο έκτος από το form factor.

Το δεύτερο δίνει στις 2 από τις 4 την δυνατότητα για παροχή ενέργειας από την μπαταριά, σε αντίθεση με το πρώτο που καλύπτει και τις 4 θύρες. 

Θα μπορούσα να βάλω ένα σπλιτερ σε αυτή τη περίπτωση για να έχω και τις 4 συσκευές καλυμμένες με την μπαταριά ή να προτιμήσω την πρώτη λύση?

Επίσης σαν άσχετος έχω να ρωτήσω αν με καλύπτουν τα συγκεκριμένα  ups ή αν για την χρήση που θα του κάνω πρέπει να πάρω κάποιο με true sine σήμα.

γενικά οποία πληροφορία ευπρόσδεκτη και σε μοντέλα και σε άλλες ποιοτικές λύσεις και γενικά για οτιδήποτε.

Ευχαριστώ.

Προτείνω CyberPower pure sine wave  https://www.skroutz.gr/s/374109/CyberPower-CP900EPFCLCD-UPS-Line-Interactive-900VA-540W-με-6-Schuko-Πρίζες.html?from=sku_spec_variations ...Eγώ έχω το 1500VA εδώ και 4 χρόνια και στα λεφτά αυτά μακάρι να είχα κάτι αρνητικό να πω. Βγαίνει σε 550VA, 900VA, 1300VA και 1500VA. Εφόσον δεν σε απασχολεί τόσο το  "running time" με το 900VA θα είσαι εντάξει...

Υ.Γ.: επειδή έχω διαβάσει και δει κάποια review που αναφέρονται στο ότι έχει αργό χρόνο αποκρίσεις, αυτό λύνεται με  το λογισμικό από την cyberpower μέσα από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις την ευαισθησία από "low" που είναι από το εργοστάσιο (το κάνει η εταιρία για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταριάς) σε HIGH και ευαισθησία αλλάζει και είναι αντάξιο με ένα APC που έχω.

Επεξ/σία από gamingmania-13
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gamingmania-13 είπε

Προτείνω CyberPower pure sine wave  https://www.skroutz.gr/s/374109/CyberPower-CP900EPFCLCD-UPS-Line-Interactive-900VA-540W-με-6-Schuko-Πρίζες.html?from=sku_spec_variations ...Eγώ έχω το 1500VA εδώ και 4 χρόνια και στα λεφτά αυτά μακάρι να είχα κάτι αρνητικό να πω. Βγαίνει σε 550VA, 900VA, 1300VA και 1500VA. Εφόσον δεν σε απασχολεί τόσο το  "running time" με το 900VA θα είσαι εντάξει...

Υ.Γ.: επειδή έχω διαβάσει και δει κάποια review που αναφέρονται στο ότι έχει αργό χρόνο αποκρίσεις, αυτό λύνεται με  το λογισμικό από την cyberpower μέσα από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις την ευαισθησία από "low" που είναι από το εργοστάσιο (το κάνει η εταιρία για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταριάς) σε HIGH και ευαισθησία αλλάζει και είναι αντάξιο με ένα APC που έχω.

Καλα εχει αρκετα αρνητικα το συγκεκριμενο,τα εχω γραψει ουκ ολιγες φορες.

Επισης η επιλογη για την ευαισθησια στο προγραμμα ,δεν αλλαζει το χρονο αποκρισης αλλα ποσο ευκολα θα επεμβαινει το AVR.Το χρονο αποκρισης δεν υπαρχει τροπο να τον αλλαξεις σε κανενα ups.

Δημοσ.

Στις 28/5/2022 στις 8:26 ΜΜ, Dr_Pepper είπε

αυτά τα αρκετά φθηνά (πέρα απο άλλες ελλείψεις ) δεν ειναι καθαρού ημιτονίου όταν τροφοδοτούν απο την μπαταρία, πιο απλά σημαίνει ότι ειναι επισφαλή για να τροφοδοτούν ηλεκτρονικές συσκευές ειδικά όταν εμπλέκονται μεγάλες συχνότητας όπως κρύσταλλοι ή επεξεργαστές που έχουν οι κονσόλες, το κυρίως θέμα με την επισφαλείς έχει να κάνει όμως με το τροφοδοτικό τέτοιων συσκευών που εμπεριέχει διόρθωση/αντιστάθμιση συντελεστή ισχύος ( PFC). 

Στις 15/6/2022 στις 8:06 ΜΜ, Dhmhtrhsg2 είπε

Το ups είναι αυτό συγνώμη έχεις δίκιο και σας ευχαριατω για τις απαντήσεις και το  χρόνο σας. Γνωριζω ότι είναι βασικό μοντέλο αλλ δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις. Με ενδιαφέρει η κάποια προστασία και να προλάβω να κλείσω τον εξοπλισμό αν πέσει το ρεύμα. Δεν με ενδιαφέρει να κρατάει χρόνο ανοιχτό τον εξοπλισμό για να συνεχίσω να κάνω κάτι..

https://www.apc.com/shop/zm/en/products/APC-EASY-UPS-BV-1000VA-AVR-Schuko-Outlet-230V/P-BV1000I-GR

image.png.7c30f6db1372ec0e13bf16f3f08f9164.png

Στις 15/6/2022 στις 12:50 ΜΜ, Dhmhtrhsg2 είπε

αν έχω ανοιχτό ps5 σβήνουν κατευθείαν ΟΛΑ.

Η μετρήσεις κατανάλωσης εκείνη τη στιγμή δείχνουν το πολυ 450 watt

On Tuesdays* we Destroy the Patriarchy: Introducing Machinaris Martis ✨ :  r/WitchesVsPatriarchy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...