KAKADI Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Καλησπερα. Εχω καταληξει στα εξης 3 μοντελα. Sony MDR 1000 XM5 Apple Air Pods MAX Bang & Olufsen HX Δε μπορω να αποφασισω με τιποτα ομως μεταξυ τους ποιο θα παρω γτ καθε ενα εχει τα υπερ του και τα κατα του. Τα Sony ας πουμε εχουν λιγο χειροτερο ηχο για τα γουστα μου και οτι δεν εχουν τοσο καλη ποιοτητα κατασκευης σα τα αλλα. Τα Air Pods δεν εχουν καλη θηκη και η μπαταρια τους υστερει Τα HX εχουν καλους μεσους ορους αλλα ισως υστερουν λιγο στο ANC. Τι λετε εσεις?
Allan-Wake Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) πηρα απο αγγελια καινουργια bose 700 160 euro. Μου αρεσουν για εναν και μονο λογο, εχουν πολυ λιγα μπασα! Το βαζεις και χαλαρωνεις χωρις να γινεται το κεφαλι σου καζανι. Τα sony εχουν μπασα να ξερεις. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από Allan-Wake
KAKADI Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Allan-Wake είπε πηρα απο αγγελια καινουργια bose 700 160 euro. Μου αρεσουν για εναν και μονο λογο, εχουν πολυ λιγα μπασα! Το βαζεις και χαλαρωνεις χωρις να γινεται το κεφαλι σου καζανι. Τα sony εχουν μπασα να ξερεις. Ναι είναι πιο μπασατα απ τα αλλά 2 το γνωρίζω γι αυτό και χάνουν στο τομέα του ήχου. Αν έπαιρνες καινούργια θα διάλεγες πάλι τα Bose 700 ή τα QC 45 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από KAKADI
Allan-Wake Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, KAKADI είπε Ναι είναι πιο μπασατα απ τα αλλά 2 το γνωρίζω γι αυτό και χάνουν στο τομέα του ήχου. Αν έπαιρνες καινούργια θα διάλεγες πάλι τα Bose 700 ή τα QC 45 Για όλα μετράει ο παράγοντας η τιμή. Στα 160 που τα πήρα δεν υπάρχει αντίπαλος. Αν δε σε νοιάζει η τιμή πάρε τα νέα Σόνυ θεωρώ είναι ανώτερα τεχνολογικά
KAKADI Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 47 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Για όλα μετράει ο παράγοντας η τιμή. Στα 160 που τα πήρα δεν υπάρχει αντίπαλος. Αν δε σε νοιάζει η τιμή πάρε τα νέα Σόνυ θεωρώ είναι ανώτερα τεχνολογικά Το πρόβλημα είναι ότι στη τιμή των Sony (δεν έχει πέσει ακόμα) υπάρχουν πιο premium λύσεις και στο θέμα ηχούν κ στο θέμα υλικών.. Εδώ κολλάνε τα AirPods και τα bang & olufsen.. Θα έπαιρνα τα AirPods λόγω συνδεσιμότητας με τις συσκευές μου αλλά με σταματάει η άθλια θηκη και η μπαταρία. Γι αυτό το λόγω μάλλον κλείνω λίγο περισσότερο προς τα band & olufsen. Ξέρω ότι τα Sony μάλλον έχουν καλύτερο ANC αλλά και από ήχο και υλικά χάνουν..
Allan-Wake Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, KAKADI είπε Το πρόβλημα είναι ότι στη τιμή των Sony (δεν έχει πέσει ακόμα) υπάρχουν πιο premium λύσεις και στο θέμα ηχούν κ στο θέμα υλικών.. Εδώ κολλάνε τα AirPods και τα bang & olufsen.. Θα έπαιρνα τα AirPods λόγω συνδεσιμότητας με τις συσκευές μου αλλά με σταματάει η άθλια θηκη και η μπαταρία. Γι αυτό το λόγω μάλλον κλείνω λίγο περισσότερο προς τα band & olufsen. Ξέρω ότι τα Sony μάλλον έχουν καλύτερο ANC αλλά και από ήχο και υλικά χάνουν.. τα bose 700 εχουν μεταλικο εξωτερικο περίβλημα που οντως δινει την αισθηση του πρεμιουμ, φανταζομαι αναλογη θα ειναι και στα apple
metalmike Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Άκουσα ενα ηχητικο συγκριτικο στο youtube (δε βρισκω το λινκ αυτη τη στιγμη) μεταξυ ΧΜ4 και XM5 και ο ηχος των XM5 ειναι λες και εβγαλες μια κουβερτα απο τα XM4, κατι που μου εκανε πολυ καλη εντυπωση. Μην ξεχνάς ότι μέσω της εφαρμογης τους στο κινητο μπορεις να πειράξεις το EQ τους και να τα φέρεις στα μέτρα σου. Επίσης, σχετικά πρόσφατα, η Bose, πρόσθεσε κι εκείνη ενα βασικό 3-band EQ στην εφαρμογη για τα QC45, για τα οποία όμως δε διαβάζω πολύ καλά σχόλια για τον ήχο τους (λενε οτι ειναι χειροτερος απο αυτον των QC35), εκτος αν διορθώνεται τώρα μέσω του EQ. Γενικά τα Bose από θέμα άνεσης είναι top και γενικότερα εχουν λιγο πιο διαυγη-αναλυτικό ήχο, χωρις υπερβολικά μπάσα αλλά χωρίς να τους λείπουν κιόλας. Απλα δεν ειναι για bassheads. Κι έγω ίσως τα Sony θα διάλεγα, από θέμα ποιότητας, αν δεν κάνεις καφρίλες, δε νομίζω πως θα έχεις καποιο θεμα.
thanasis00 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Εγώ έχω αυτή τη στιγμή τα Sennheiser PXC-550 ii, και για τα λεφτά τους (150 ευρώ πριν 4 χρόνια), μπορώ να πω ότι είναι αρκετά τίμια, με ένα μεγάλο αρνητικό: δε μπορείς να τα φοράς για πολύ ώρα, στο 2ωρο πάνω θες να τα βγάλεις γιατί πιέζουν αρκετά τα αυτιά. Στο δια ταύτα, το καλύτερo ANC μέχρι τώρα το χω πετύχει στα Bose Quietcomfort, αλλά τα πιο άνετα ακουστικά απ' όσα έχω δοκιμάσει, σε φάση δε καταλαβαίνεις καν ότι τα φοράς, είναι τα AirPods Max. Τρομερή ποιότητα κατασκευής, τρομερή άνεση στα αυτιά, ο ήχος νιώθεις ότι είναι λες και φοράς open back ακουστικά, αλλά χωρίς να κάνουν πολύ bleed στο χώρο, και πολύ ωραίο user experience συνολικά. Δεν έχω άποψη για τη μπαταρία δυστυχώς, καθώς τα χρησιμοποίησα για 3-4 ώρες στο γραφείο, αλλά σχεδόν δεν ήθελα να ξαναβάλω τα δικά μου μετά. Να σημειώσω ότι και τα Sony είναι αρκετά bulky στο κεφάλι, σε μένα δε κάτσανε καθόλου άνετα.
KAKADI Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/5/2022 στις 2:08 ΜΜ, thanasis00 είπε Εγώ έχω αυτή τη στιγμή τα Sennheiser PXC-550 ii, και για τα λεφτά τους (150 ευρώ πριν 4 χρόνια), μπορώ να πω ότι είναι αρκετά τίμια, με ένα μεγάλο αρνητικό: δε μπορείς να τα φοράς για πολύ ώρα, στο 2ωρο πάνω θες να τα βγάλεις γιατί πιέζουν αρκετά τα αυτιά. Στο δια ταύτα, το καλύτερo ANC μέχρι τώρα το χω πετύχει στα Bose Quietcomfort, αλλά τα πιο άνετα ακουστικά απ' όσα έχω δοκιμάσει, σε φάση δε καταλαβαίνεις καν ότι τα φοράς, είναι τα AirPods Max. Τρομερή ποιότητα κατασκευής, τρομερή άνεση στα αυτιά, ο ήχος νιώθεις ότι είναι λες και φοράς open back ακουστικά, αλλά χωρίς να κάνουν πολύ bleed στο χώρο, και πολύ ωραίο user experience συνολικά. Δεν έχω άποψη για τη μπαταρία δυστυχώς, καθώς τα χρησιμοποίησα για 3-4 ώρες στο γραφείο, αλλά σχεδόν δεν ήθελα να ξαναβάλω τα δικά μου μετά. Να σημειώσω ότι και τα Sony είναι αρκετά bulky στο κεφάλι, σε μένα δε κάτσανε καθόλου άνετα. Τα AirPods Max δυσκολο παντως γιατι δεν απενεργοποιουνται αλλα και λογο βαρους και θηκης. Για το ηχο εχω ακουσει τα καλυτερα.. Τα Sony XM5 μαλλον αφαιρουνται απ την εξισωση γιατι θελω κατι καλυτερο στον ηχο. Να μην ειναι bass boosted. Βασικα μεχρι τωρα η σειρα προτιμησης μου ειναι 1) Bose QC45 (βαλανε EQ επιτελους), 2) Bang & Olufsen HX, 3) AirPods MAX, 4) Sony XM5 Η πρωτη τριαδα ειναι σχετικα κοντα στο μυαλο μου.. Τα Sony αποκλειονται.. Τι λες για τα 3 πρωτα? Στις 31/5/2022 στις 11:50 ΠΜ, metalmike είπε Άκουσα ενα ηχητικο συγκριτικο στο youtube (δε βρισκω το λινκ αυτη τη στιγμη) μεταξυ ΧΜ4 και XM5 και ο ηχος των XM5 ειναι λες και εβγαλες μια κουβερτα απο τα XM4, κατι που μου εκανε πολυ καλη εντυπωση. Μην ξεχνάς ότι μέσω της εφαρμογης τους στο κινητο μπορεις να πειράξεις το EQ τους και να τα φέρεις στα μέτρα σου. Επίσης, σχετικά πρόσφατα, η Bose, πρόσθεσε κι εκείνη ενα βασικό 3-band EQ στην εφαρμογη για τα QC45, για τα οποία όμως δε διαβάζω πολύ καλά σχόλια για τον ήχο τους (λενε οτι ειναι χειροτερος απο αυτον των QC35), εκτος αν διορθώνεται τώρα μέσω του EQ. Γενικά τα Bose από θέμα άνεσης είναι top και γενικότερα εχουν λιγο πιο διαυγη-αναλυτικό ήχο, χωρις υπερβολικά μπάσα αλλά χωρίς να τους λείπουν κιόλας. Απλα δεν ειναι για bassheads. Κι έγω ίσως τα Sony θα διάλεγα, από θέμα ποιότητας, αν δεν κάνεις καφρίλες, δε νομίζω πως θα έχεις καποιο θεμα. Δε ξερω συνεχιζουν να μην ειναι τοσο στα γουστα μου ο ηχος των Sony. Τα Bose QC45 επειδη ειδα οτι επιτελους βαλανε EQ και ειναι σιγουρα τα πιο βολικα απ οτι λενε τα reviews μπαινουν δυναμικα στο παιχνιδι.. Για τον ηχο τους το ειχα ακουσει και εγω αλλα ηταν πριν μπει το EQ στη εφαρμογη.. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από KAKADI
thanasis00 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 42 λεπτά πριν, KAKADI είπε Τα AirPods Max δυσκολο παντως γιατι δεν απενεργοποιουνται αλλα και λογο βαρους και θηκης. Για το ηχο εχω ακουσει τα καλυτερα.. Τα Sony XM5 μαλλον αφαιρουνται απ την εξισωση γιατι θελω κατι καλυτερο στον ηχο. Να μην ειναι bass boosted. Βασικα μεχρι τωρα η σειρα προτιμησης μου ειναι 1) Bose QC45 (βαλανε EQ επιτελους), 2) Bang & Olufsen HX, 3) AirPods MAX, 4) Sony XM5 Η πρωτη τριαδα ειναι σχετικα κοντα στο μυαλο μου.. Τα Sony αποκλειονται.. Τι λες για τα 3 πρωτα? Δε ξερω συνεχιζουν να μην ειναι τοσο στα γουστα μου ο ηχος των Sony. Τα Bose QC45 επειδη ειδα οτι επιτελους βαλανε EQ και ειναι σιγουρα τα πιο βολικα απ οτι λενε τα reviews μπαινουν δυναμικα στο παιχνιδι.. Για τον ηχο τους το ειχα ακουσει και εγω αλλα ηταν πριν μπει το EQ στη εφαρμογη.. Δεν έχω ακούσει τα Bose QC45, αλλά με τα 35 δεν είχα καλές εντυπώσεις από τον ήχο, δηλαδή τα AirPods Max είναι κλάσεις ανώτερα, οπότε τώρα τα 45 με το EQ δε ξέρω τι διαφορά έχουν. Αν έχεις τη δυνατότητα να τα ακούσεις από κοντά, go for it.
KAKADI Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Δεν έχω ακούσει τα Bose QC45, αλλά με τα 35 δεν είχα καλές εντυπώσεις από τον ήχο, δηλαδή τα AirPods Max είναι κλάσεις ανώτερα, οπότε τώρα τα 45 με το EQ δε ξέρω τι διαφορά έχουν. Αν έχεις τη δυνατότητα να τα ακούσεις από κοντά, go for it. Τα AIrpods MAX ισως σε καποιο istorm μπορεσω να τα ακουσω. Τα Bose δυσκολα.. Γιατι ηχητικα δε σου αρεσαν ομως? Προσεξε, δεν αμφιβαλω οτι μπορει τα AirPods ειναι καλυτερα ηχητικα, απλα κοιταω και λιγο την ανεση και τη θηκη. Ταξιδευω συχνα και για πολλες ωρες και ιδανικα θα ηθελα ακουστικα που ηχητικα να ειναι αρτια αλλα να μη με κουραζουν κ ολας.. Βέπω ολοι σε ολα τα reviews αναφερονται στο βαρος τους. Δε ξερω.. Εσυ που τα εβαλες ισχυει οτι ειναι πιο βαρια?
thanasis00 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 34 λεπτά πριν, KAKADI είπε Τα AIrpods MAX ισως σε καποιο istorm μπορεσω να τα ακουσω. Τα Bose δυσκολα.. Γιατι ηχητικα δε σου αρεσαν ομως? Προσεξε, δεν αμφιβαλω οτι μπορει τα AirPods ειναι καλυτερα ηχητικα, απλα κοιταω και λιγο την ανεση και τη θηκη. Ταξιδευω συχνα και για πολλες ωρες και ιδανικα θα ηθελα ακουστικα που ηχητικα να ειναι αρτια αλλα να μη με κουραζουν κ ολας.. Βέπω ολοι σε ολα τα reviews αναφερονται στο βαρος τους. Δε ξερω.. Εσυ που τα εβαλες ισχυει οτι ειναι πιο βαρια? Πιστεύω ότι στη μεταφορά τα AirPods Max δε θα σε δυσκολέψουν καθόλου, και αυτό γιατί το build quality τους είναι τρομερό, έτσι κι αλλιώς έρχονται με θήκη που είναι σαν "τσαντάκι", δηλαδή καλύπτουν τα earpads και μπορείς να τα κουβαλάς από το πάνω μέρος, οπότε και σε τσάντα δηλαδή δε θα χουν θέμα. Τώρα για το βάρος, προσωπικά, επειδή έκατσαν πάρα πολύ άνετα στα αυτιά μου, δεν ένιωσα ενόχληση καθόλου, όταν τα ένιωθα βαριά, Αντιθέτως, τα Sony και τα Bose, πρώτα τα ένιωθα στα αυτιά μου να με ενοχλούν, και μετά στο πάνω μέρος του κεφαλιού, οπότε τα AirPods μου έδωσαν την αίσθηση ότι είναι πιο άνετα, και ας είναι πιο βαριά. Αλλά θα πρότεινα να πας να τα δοκιμάσεις σίγουρα, για να δεις πως κάθονται και στο κεφάλι σου. 1
metalmike Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, KAKADI είπε Δε ξερω συνεχιζουν να μην ειναι τοσο στα γουστα μου ο ηχος των Sony. Τα Bose QC45 επειδη ειδα οτι επιτελους βαλανε EQ και ειναι σιγουρα τα πιο βολικα απ οτι λενε τα reviews μπαινουν δυναμικα στο παιχνιδι.. Για τον ηχο τους το ειχα ακουσει και εγω αλλα ηταν πριν μπει το EQ στη εφαρμογη.. Κοίτα, θεωρώ ότι ακόμα και με το EQ, τα QC45 ειναι λιγο επιφοβα, με την έννοια αυτου που λένε ότι είναι καπως off ο ηχος τους οπότε θα διορθωθεί μέσω EQ εως ενα σημείο και ότι είναι ένα 3-band EQ, ούτε καν 5-band προς 7-band ώστε να έχεις καλύτερο έλεγχο. Προσοχη, δε λεω οτι θα ακουγονται χάλια, αλίμονο, Bose είναι, αλλά το θέμα είναι να πάρεις το βελτιστο που μπορείς. Απο ANC και άνεση θα σε ικανοποιήσουν πάντως 100%. Το μεγάφωνο μέσα στα ακουστικά έχει μια κλίση και δίνει πολύ χώρο στο αυτί ώστε να μη βρίσκει πουθενά στο ακουστικό και να νιωθει άνεση και να μη ζεσταίνεται. Μόνο σε κάποια Jabra και στα Bose το εχω δει αυτο, σιγουρα θα υπάρχουν και άλλα, απορώ όμως γιατι δεν το υιοθετούν και αλλες εταιρίες, κάνει τρομακτική διαφορά στην άνεση. 3 ώρες πριν, thanasis00 είπε Δεν έχω ακούσει τα Bose QC45, αλλά με τα 35 δεν είχα καλές εντυπώσεις από τον ήχο, δηλαδή τα AirPods Max είναι κλάσεις ανώτερα, οπότε τώρα τα 45 με το EQ δε ξέρω τι διαφορά έχουν. Αν έχεις τη δυνατότητα να τα ακούσεις από κοντά, go for it. Εμένα η εμπειρία μου είναι ακριβώς ανάποδη με τα QC35. Βεβαια εχει να κάνει με τι ο καθένας ορίζει καλό ήχο αλλά και τι είδος/η μουσικής ακουει, άλλος θέλει να ακουει energetic in your face ήχο με V EQ και άλλος πιο flat ήχο με διαυγή μεσαια-πριμα. Σιγουρα τα QC35 δεν κάνουν το 1ο, δεν κάνουν απόλυτα και το 2ο αλλά είναι κατά 80% προς αυτή την πλευρά για εμένα. Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από τα AirPods Max και τα Bang & Olufsen HX ώστε να τα συγκρίνω, που μόνο έτσι βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα. Όσο για τη δοκιμή δεν το συζητάω, αν μπορεί να γίνει, είναι απαραίτητη.
KAKADI Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δυστυχως ειναι ακατορθωτο να κανω δοκιμη.. Ισως μονο στα Air Pods και αυτα μονο αν τα εχουν ανοιχτα σε iStorm.. Αυτο ειναι το προβλημα μου ουσιαστικα.. Σε οσα reviews εχω διαβασει, για τα πιο premium ANC over ear ακουστικα, στα μισα υπερτερουν τα bang & olufsen και στα αλλα μισα τα Airpods max. Μαλιστα τα δευτερα τα ψιλοθαβουν για την τιμη τους, αν και τωρα πια τα βρισκεις και με 420.. Στην τιμη των HX δηλαδη.. Τα Bose και τα Sony οι περισσοτεροι τα βαζουν στην εξισωση για το value for money, με τα πρωτα να υπερεχουν σε ηχο (εκτος αν εισαι basshead) και τα δευτερα σε features. Η χρηση που θελω να κανω ειναι ταξιδια (δηλαδη ευκολια στο βαλε βγαλε), ακροαση σε εξωτερικο χωρο και ταινιες σε iPad ξαπλωμενος. Απ αυτα λοιπον τα συγκριτικα αποκομισα οτι α) Τα Bose ειναι πιο ευελικτα (ελαφρια, διπλωνουν και ειναι comfy), ομως χανουν σε ηχο απ τα αλλα δυο. Ισως φτιαχνει απ το EQ αλλα ποιος ξερει. https://www.skroutz.gr/s/31568772/Bose-QuietComfort-45-Ασύρματα-Ενσύρματα-Over-Ear-Ακουστικά-Λευκά.html β) Τα Air Pods MAX ειναι σουπερ ποιοτικα και εχουν πολυ καλο ηχο για μουσικη ενω για ταινιες εχουν spatial audio που ομολογουμενως ειναι κορυφη αλλα ειναι πιο βαρια και η θηκη ισως να μη τα προστατευει 100% μεσα σε σακιδια. https://www.skroutz.gr/s/26225828/Apple-AirPods-Max-Ασύρματα-Bluetooth-Over-Ear-Ακουστικά-Ασημί.html γ) Τα Bang & Olufsen σουπερ ποιοτικα με αλουμινιο και δερμα πολυ καλο ηχο σε μουσικη, ισως μια τριχα κατω απ τα Air Pods στις ταινιες. Αν και δεν διπλωνουν εχουν σοβαρη θηκη . https://www.skroutz.gr/s/28478067/Bang-Olufsen-Beoplay-HX-Ασύρματα-Ενσύρματα-Over-Ear-Ακουστικά-Γκρι.html O εξοπλισμος που θα χρησιμοποιουνται ειναι iPhone, iPad, MacBook. Σε κανενα απ τα 3 δεν εχει αναφερθει το παραμικρο για συνδεσιμοτητα με τα Air Pods να εχουν το πανω χερι λογω software.
thanasis00 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, metalmike είπε Εμένα η εμπειρία μου είναι ακριβώς ανάποδη με τα QC35. Βεβαια εχει να κάνει με τι ο καθένας ορίζει καλό ήχο αλλά και τι είδος/η μουσικής ακουει, άλλος θέλει να ακουει energetic in your face ήχο με V EQ και άλλος πιο flat ήχο με διαυγή μεσαια-πριμα. Σιγουρα τα QC35 δεν κάνουν το 1ο, δεν κάνουν απόλυτα και το 2ο αλλά είναι κατά 80% προς αυτή την πλευρά για εμένα. Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από τα AirPods Max και τα Bang & Olufsen HX ώστε να τα συγκρίνω, που μόνο έτσι βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα. Όσο για τη δοκιμή δεν το συζητάω, αν μπορεί να γίνει, είναι απαραίτητη. Συμφωνώ ισχύει με το τι ήχο θέλει κάποιος να λαμβάνει στα αυτιά του, απλά τονίζω αρκετά τα AirPods Max, καθώς από αυτά έλαβα vibes τύπου open back ακουστικών, που προσωπικά τα θεωρώ κορυφή σε ακρόαση μουσικής. Να φέρω και πιο συγκεκριμένο παράδειγμα, ακούγοντας κλασική μουσική, νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο Μέγαρο Μουσικής, και λαμβάνεις τον ήχο από το χώρο, και όχι στη μούρη σου, όπως κάνουν συνήθως τα closed back ακουστικά. Αντίστοιχα και σε τραγούδια με πιο ελαφριά μουσική και φωνητικά, ακούως τη φωνή λες και τραγουδάει δίπλα σου. Τουλάχιστον εγώ έτσι ένιωσα με τα AirPods Max, εκτός της καθαρότητας, σου έβγαζε και ωραία εμπειρία ακρόασης. Κάτι που δε βρήκα καθόλου με τα QC35 προσωπικά, και ένιωθα ότι είχαν πραγματικά απίστευτο ANC, αλλά ως εκεί. 31 λεπτά πριν, KAKADI είπε Δυστυχως ειναι ακατορθωτο να κανω δοκιμη.. Ισως μονο στα Air Pods και αυτα μονο αν τα εχουν ανοιχτα σε iStorm.. Αυτο ειναι το προβλημα μου ουσιαστικα.. Σε οσα reviews εχω διαβασει, για τα πιο premium ANC over ear ακουστικα, στα μισα υπερτερουν τα bang & olufsen και στα αλλα μισα τα Airpods max. Μαλιστα τα δευτερα τα ψιλοθαβουν για την τιμη τους, αν και τωρα πια τα βρισκεις και με 420.. Στην τιμη των HX δηλαδη.. Τα Bose και τα Sony οι περισσοτεροι τα βαζουν στην εξισωση για το value for money, με τα πρωτα να υπερεχουν σε ηχο (εκτος αν εισαι basshead) και τα δευτερα σε features. Η χρηση που θελω να κανω ειναι ταξιδια (δηλαδη ευκολια στο βαλε βγαλε), ακροαση σε εξωτερικο χωρο και ταινιες σε iPad ξαπλωμενος. Απ αυτα λοιπον τα συγκριτικα αποκομισα οτι α) Τα Bose ειναι πιο ευελικτα (ελαφρια, διπλωνουν και ειναι comfy), ομως χανουν σε ηχο απ τα αλλα δυο. Ισως φτιαχνει απ το EQ αλλα ποιος ξερει. https://www.skroutz.gr/s/31568772/Bose-QuietComfort-45-Ασύρματα-Ενσύρματα-Over-Ear-Ακουστικά-Λευκά.html β) Τα Air Pods MAX ειναι σουπερ ποιοτικα και εχουν πολυ καλο ηχο για μουσικη ενω για ταινιες εχουν spatial audio που ομολογουμενως ειναι κορυφη αλλα ειναι πιο βαρια και η θηκη ισως να μη τα προστατευει 100% μεσα σε σακιδια. https://www.skroutz.gr/s/26225828/Apple-AirPods-Max-Ασύρματα-Bluetooth-Over-Ear-Ακουστικά-Ασημί.html γ) Τα Bang & Olufsen σουπερ ποιοτικα με αλουμινιο και δερμα πολυ καλο ηχο σε μουσικη, ισως μια τριχα κατω απ τα Air Pods στις ταινιες. Αν και δεν διπλωνουν εχουν σοβαρη θηκη . https://www.skroutz.gr/s/28478067/Bang-Olufsen-Beoplay-HX-Ασύρματα-Ενσύρματα-Over-Ear-Ακουστικά-Γκρι.html O εξοπλισμος που θα χρησιμοποιουνται ειναι iPhone, iPad, MacBook. Σε κανενα απ τα 3 δεν εχει αναφερθει το παραμικρο για συνδεσιμοτητα με τα Air Pods να εχουν το πανω χερι λογω software. Θα έλεγα ότι αφού είσαι και φουλ vested σε Apple products, και μόνο με το να έχεις προϊόν από το ίδιο οικοσύστημα, θα σου διατηρήσει σίγουρα την εμπειρία χρήσης μέχρι να σου χαλάσουν τα ακουστικά, σε αντίθεση με τα πιο generic που μπορεί μελλοντικά να υπολειτουργούν κάποια features τους. Πήγαινε πάντως σε κάποιο apple κατάστημα να τα δοκιμάσεις, να έχεις και μια προσωπική γνώμη για τον ήχο που βγάζουν, και αποφασίζεις μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα