kaberis555 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Τηλεοράσεις με δωρο alpha bank bonus 100 πόντοι ανα 1 ευρώ συναλλαγής . Ισοδυναμει με 20% αν γινει η εξαργυρωση των πόντων στον κωτσοβολο
vilfer Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Μπορείς να κάνεις εξαργύρωση την ίδια στιγμή; Δηλαδή, αν μια τηλεόραση μού δίνει 150.000 πόντους, μπορώ να τους εξαργυρώσω αμέσως και να αφαιρεθεί από το ποσό της τηλεόρασης ή μπορώ να τους χρησιμοποιήσω μόνο σε μελλοντικές αγορές;
kaberis555 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Οχι δυστυχως δεν γινεται την στιγμη της αγορας να κανεις και εξαργυρωση των ποντων που λαμβανεις
twindrop Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, vilfer είπε Μπορείς να κάνεις εξαργύρωση την ίδια στιγμή; Δηλαδή, αν μια τηλεόραση μού δίνει 150.000 πόντους, μπορώ να τους εξαργυρώσω αμέσως και να αφαιρεθεί από το ποσό της τηλεόρασης ή μπορώ να τους χρησιμοποιήσω μόνο σε μελλοντικές αγορές; Όχι άλλα μπορώ να σε βοηθήσω εγώ! Στείλε μου dm
mits77 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 3 hours ago, vilfer said: Μπορείς να κάνεις εξαργύρωση την ίδια στιγμή; Δηλαδή, αν μια τηλεόραση μού δίνει 150.000 πόντους, μπορώ να τους εξαργυρώσω αμέσως και να αφαιρεθεί από το ποσό της τηλεόρασης ή μπορώ να τους χρησιμοποιήσω μόνο σε μελλοντικές αγορές; Είναι για επόμενη αγορά, αν χρειάζεσαι όμως άμεσα το ρευστό, είναι εφικτό! PM me...
NobodyRankXV Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, mits77 είπε Είναι για επόμενη αγορά, αν χρειάζεσαι όμως άμεσα το ρευστό, είναι εφικτό! PM me... 2 ώρες πριν, twindrop είπε Όχι άλλα μπορώ να σε βοηθήσω εγώ! Στείλε μου dm Γιατί το κρατάτε μυστικό βρε παιδιά ;
vilfer Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω! Έστειλα και στον twindrop, αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμα. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από vilfer
elpenor Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Λογικά θέλουν τους πόντους γιατί τους συμφέρει να τους εξαργυρώσουν σε φυσικό αέριο ή κάτι τέτοιο... win win και για τους δύο αν και εγώ προσωπικά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός σε τέτοιου είδους συναλλαγές με αγνώστους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε Γιατί το κρατάτε μυστικό βρε παιδιά ; Σιγα το μυστικο του κρατους ρε τρελε... Ανταλλαγη ποντων με μετρητα, για να κανει αμεση εξαργυρωση των ποντων ο ενας και να παρει μετρητο ο αλλος. *Με τα οποια ρισκα για την καθε πλευρα, μπορει να εμπεριεχει μια τετοια συναλλαγη μεταξυ αγνωστων. Κατα τ'αλλα καλη η προσφορα. Καποιες τηλεορασεις ειναι ηδη σε καλη τιμη και με τους επιπλεον ποντους βγαινει καλη εκπτωσουλα αν γινει σωστα η εξαργυρωση τους. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από BackFromHell
twindrop Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Ναι ρε παιδιά... παίρνει αυτός την οθόνη με 20% εγώ παίρνω τους πόντους. Win Win... Πάμε μαζί Κοτσό κάνουμε την συναλλαγή γειά σας! Τι ρίσκο να έχει?
Giama Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, twindrop είπε Ναι ρε παιδιά... παίρνει αυτός την οθόνη με 20% εγώ παίρνω τους πόντους. Win Win... Πάμε μαζί Κοτσό κάνουμε την συναλλαγή γειά σας! Τι ρίσκο να έχει? Αν επιστρεψει την τηλεοραση, παρει πιστωτικο και αγορασει κατι αλλο, οι ποντοι δεν θα μπουν στην καρτα σου...
cray Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Όταν έχει γίνει πληρωμή με κάρτα δίνουν πιστωτικό στον κάτοχο της κάρτας κι όχι απλά σε όποιον έχει την αποδειξη Τώρα αν είναι μπλεγμένος και υπάλληλος του κωτσου κι αν, κι αν, δεν ξέρω
Giama Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) (Offtopic) Αν το πιστωτικο ειναι το θεμα τοτε παμε απλα σε αλλαγη του προϊοντος με καποιο αλλο. Δεν θα αναμιχθει ο κατοχος της καρτας, απλα δεν θα μπουν οι ποντοι. Το θεμα ειναι οτι ρισκο υπαρχει και δεν πρεπει να υποτιμηθει οταν γινεται συναλλαγη μεταξυ αγνωστων.(τελος offtopic) Να πουμε και κατι χρησιμο για το θεμα οτι ισχυει μεχρι σημερα Κυριακη 29/5. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από Giama
gbras Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Giama είπε (Offtopic) Αν το πιστωτικο ειναι το θεμα τοτε παμε απλα σε αλλαγη του προϊοντος με καποιο αλλο. Δεν θα αναμιχθει ο κατοχος της καρτας, απλα δεν θα μπουν οι ποντοι. Το θεμα ειναι οτι ρισκο υπαρχει και δεν πρεπει να υποτιμηθει οταν γινεται συναλλαγη μεταξυ αγνωστων.(τελος offtopic) Να πουμε και κατι χρησιμο για το θεμα οτι ισχυει μεχρι σημερα Κυριακη 29/5. Οταν πατησεις σε μια τηλεοραση ομως λεει ισχυει μεχρι 28/05 τι ισχυει τελικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα