stefanosd2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μια σίτιση και μόλις έστειλα μου έλεγαν πάλι πώς ήταν μπλοκαρισμενο το account μου Τι λογαριασμό σου μπλόκαρε ναι
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δεν έχω ξανακούσει το viber να μπλοκάρει λογαριασμό, πόσο μάλλον δε να μη παρέχει υποστήριξη σε υπάρχουν πρόβλημα. Κάποια παραβίαση όρων χρήσης μού μυρίζει η δουλειά.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, filipprin είπε Εμενα παλι μου μυριζει τρολια Και αυτό.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, stefanosd2011 είπε Μια σίτιση και μόλις έστειλα μου έλεγαν πάλι πώς ήταν μπλοκαρισμενο το account μου Τι λογαριασμό σου μπλόκαρε ναι Γράψε με τρόπο που να είναι κατανοητό το κείμενο σου. Αν γράφετε στο viber με τον ίδιο τρόπο που το κάνετε εδώ δεν είναι παραξενο που δεν σας βοηθούν .
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γράψε με τρόπο που να είναι κατανοητό το κείμενο σου. Αν γράφετε στο viber με τον ίδιο τρόπο που το κάνετε εδώ δεν είναι παραξενο που δεν σας βοηθούν . Ή να γράψει κάποιος άλλος το κείμενο. Δυσλεξία σκέφτηκα in the first place.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα