Angel1519 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Γεια σας! Γνωρίζω ότι πιθανότατα ένα άτομο με είχε μπλοκάρει στο Viber, καθώς μου το είχε αναφέρει και στη συνέχεια δεν μπορούσα να δω την κατάσταση σύνδεσης του. Ωστόσο, πλέον μπορώ να τη δω. Αυτό σημαίνει ότι με ξεμπλοκαρε; υπάρχει περίπτωση να μπορώ να δω την κατάσταση σύνδεσης ενώ είμαι ακόμα μπλοκαρισμενη;
kormos Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Angel1519 είπε Γεια σας! Γνωρίζω ότι πιθανότατα ένα άτομο με είχε μπλοκάρει στο Viber, καθώς μου το είχε αναφέρει και στη συνέχεια δεν μπορούσα να δω την κατάσταση σύνδεσης του. Ωστόσο, πλέον μπορώ να τη δω. Αυτό σημαίνει ότι με ξεμπλοκαρε; υπάρχει περίπτωση να μπορώ να δω την κατάσταση σύνδεσης ενώ είμαι ακόμα μπλοκαρισμενη; Βρείτε τα μεταξύ σας...
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Τι προβλήματα έχει ο κόσμος Υπάρχουν και τα τηλέφωνα παρτον και ρώτησε τον
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Angel1519 είπε Γεια σας! Γνωρίζω ότι πιθανότατα ένα άτομο με είχε μπλοκάρει στο Viber, καθώς μου το είχε αναφέρει και στη συνέχεια δεν μπορούσα να δω την κατάσταση σύνδεσης του. Ωστόσο, πλέον μπορώ να τη δω. Αυτό σημαίνει ότι με ξεμπλοκαρε; υπάρχει περίπτωση να μπορώ να δω την κατάσταση σύνδεσης ενώ είμαι ακόμα μπλοκαρισμενη; στο φβ σε τι κατάσταση σε έχει;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε στο φβ σε τι κατάσταση σε έχει; Κουτσομπόλη😁
Angel1519 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε στο φβ σε τι κατάσταση σε έχει; Νομίζω είναι η τέταρτη φορά που με έχει μπλοκάρει στο messenger. Στο φβ γενικά όχι. Αλλά στο Viber είναι πρώτη φορά οπότε είναι σοβαρό όπως καταλαβαίνεις 😂
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Angel1519 είπε Νομίζω είναι η τέταρτη φορά που με έχει μπλοκάρει στο messenger. Στο φβ γενικά όχι. Αλλά στο Viber είναι πρώτη φορά οπότε είναι σοβαρό όπως καταλαβαίνεις 😂 Ασε τον άνθρωπο ήσυχο τοτε .
Angel1519 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ασε τον άνθρωπο ήσυχο τοτε . Αυτός με μπλοκάρει και με ξεμπλοκαρει συνέχεια. Εγώ μια στάση έχω
stpi Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Angel1519 είπε Εγώ μια στάση έχω Πλατεία Αμερικής?
Angel1519 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, stpi είπε Πλατεία Αμερικής? Οχι ρε συ. Ομόνοια
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 22 ώρες πριν, Angel1519 είπε Νομίζω είναι η τέταρτη φορά που με έχει μπλοκάρει στο messenger. Στο φβ γενικά όχι. Αλλά στο Viber είναι πρώτη φορά οπότε είναι σοβαρό όπως καταλαβαίνεις 😂 Σοβαρό είναι ότι κάθεσαι κι ασχολείσαι ακόμα μαζί του. Όταν ενηλικιωθεί, μίλα του ξανά.
stefanosd2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Η viber μου μπλόκαρε τον λογαριασμό και μου λέει να επικοινωνήσω μαζί της αλλά επικοινώνησα και μου έλεγε να στείλω σίτιση όταν την έστειλα μου απάντησαν ότι ο λογαριασμός μου είναι μπλοκαρισμενος και δεν μου είπαν πως να τον ξεμπλοκαρω ξέρει κάνει τι να κάνω.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, stefanosd2011 είπε Η viber μου μπλόκαρε τον λογαριασμό και μου λέει να επικοινωνήσω μαζί της αλλά επικοινώνησα και μου έλεγε να στείλω σίτιση όταν την έστειλα μου απάντησαν ότι ο λογαριασμός μου είναι μπλοκαρισμενος και δεν μου είπαν πως να τον ξεμπλοκαρω ξέρει κάνει τι να κάνω. Μπλοκαρισμα απο το ιδιο το viber πρωτη φορά ακούω. ...και τι ακριβώς ειναι αυτο που σου είπαν να στειλεις;
Engimek Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, stefanosd2011 είπε Η viber μου μπλόκαρε τον λογαριασμό και μου λέει να επικοινωνήσω μαζί της αλλά επικοινώνησα και μου έλεγε να στείλω σίτιση όταν την έστειλα μου απάντησαν ότι ο λογαριασμός μου είναι μπλοκαρισμενος και δεν μου είπαν πως να τον ξεμπλοκαρω ξέρει κάνει τι να κάνω. Στείλ'τους καμμιά πίτσα αλλιώς δεν βγαίνει άκρη.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Στις 20/6/2023 στις 10:33 ΠΜ, stefanosd2011 είπε Η viber μου μπλόκαρε τον λογαριασμό και μου λέει να επικοινωνήσω μαζί της αλλά επικοινώνησα και μου έλεγε να στείλω σίτιση όταν την έστειλα μου απάντησαν ότι ο λογαριασμός μου είναι μπλοκαρισμενος και δεν μου είπαν πως να τον ξεμπλοκαρω ξέρει κάνει τι να κάνω. Τι λογαριασμό σου μπλόκαρε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα