Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα σχετικά καλό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, με ενδιαφέρει σχεδόν αποκλειστικά η ποιότητα της μουσικής που θα έχουν και σχεδόν καθόλου η ποιότητα σε άλλα πράγματα όπως κλήσεις. Αυτή τη στιγμή έχω τα Xiaomi Mi True Wireless Earbuds 2, με τα οποία έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα που έχουν και την τιμή που τα αγόρασα, γύρω στα 10 ευρώ. Ωστόσο, σκέφτομαι ότι αν ένα τόσο φτηνό ζευγάρι ακουστικών βγάζει σχετικά καλό ήχο στην μουσική, τι θα μπορούσε να κάνει ένα ακριβότερο. Πιστεύεται θα έχει σημαντική διαφορά στην ποιότητα ένα ακριβότερο ζευγάρι, δεδομένου ότι μιλάμε για ψείρες πάντα ή ίσως να μην αξίζουν για την χρήση που τα θέλω; Επίσης ποια θα μου προτείνατε, μερικά που έχω βάλει στο μάτι είναι τα Xiaomi Redmi Buds 3 Pro, Samsung Galaxy Buds Live και Samsung Galaxy Buds 2, τα οποία έχουνε και σχετικά καλή τιμή αυτό τον καιρό, καθώς δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ πάνω από τα 50 ευρώ. Το κινητό που έχω και σκοπεύω να τα χρησιμοποιήσω είναι το Samsung Galaxy S20 FE (με Snapdragon). Δεν έχω θέμα αν θα είναι in-ear ή earbud. Επίσης δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ακουστικά με ANC για να έχω άποψη αν είναι κάτι που θα ήθελα να έχουν ή όχι.

Επεξ/σία από panos1372

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...