naruto14 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Να δούμε τι θα κάνει το day one patch. Έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση με τα PC Ports τους τελευταίους μήνες. Όσο και να προτιμάω το PC Gaming, πλέον είναι καλύτερα να πάρεις ένα PS5 ή ένα Xbox και να τελειώνεις μου φαίνεται... 2
Πέτρος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Αυτή την ιστορία με day-1 patch σε ψηφιακά κατεβάσματα (το 99%, πλέον?), δεν την πιάνω, ειλικρινά. Patchάρεις τον κώδικα που έδωσες για κατέβασμα 2-3 μέρες πριν...ενώ στην τεράστια πλειοψηφία δεν τον έχουν τρέξει καν (εκτός ειδικών αδειών για reviewers)...γιατί δεν τον στέλνεις μια και καλή, σωστό? Τί μάθανε σε 2-3 μέρες που δεν το ήξεραν ήδη και πώς πρόλαβαν και το έσωσαν? 1
liakinen Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κλασσική ανικανότητα πιστεύω είναι. Φαντάζομαι δεν τους συμφέρει να σπρώχνουν hardware σε τέτοιο βαθμό, χάνοντας το μεγάλο μέρος τον gamers που δεν έχουν high end rigs. Ναι ανικανότητα είναι αυτό που σκέφτεσαι πρώτα και το λογικό. Όμως τι έγινε και ξαφνικά βγαίνει μπροστά η Vram σαν βασικό πρόβλημα στα νέα παιχνίδια. Δεν φαίνονται καλύτερα ούτε καν ισάξια σε σύγκριση με αρκετά παλαιότερα (πενταετίας) και ζητούν απίστευτη Vram. Είναι δυνατόν διαφορετικά στούντιο να μην γνωρίζουν πως θα φέρουν στο PC τον διαφορετικό τρόπο διαμοιρασμού την μνήμης που υπάρχει στο PS5 πχ; Στα παραπάνω υπάρχει η ανταπάντηση που είναι αυτό που έγραψες. Μάλιστα θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι δυνατόν να καίει πριν καν κυκλοφορήσουν τις νέες 4060 & 4060 Ti με τα "μόλις" 8Gb Ram; Και εδώ μπορεί να υπάρχει ανταπάντηση ότι κύριοι για 1080p και με υποχωρήσεις θα θέλετε 500€ κάρτες για 2K ~700€ -800€ και για 4K όσο στοίχιζε ένα μεταχειρισμένο αμάξι πόλης πριν μία δεκαετία. Το θέμα Vram θα το βλέπουμε πιστεύω αν όχι συνέχεια τουλάχιστον συχνά μπροστά μας. Βγάζουν το ένα Patch μετά το άλλο στο TLOU με υποσχέσεις για βελτίωση της Vram αλλά εγώ διαβάζω ότι οι κάρτες με 8 και κάτω μνήμη τα ίδια σκατά είναι. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από liakinen 1
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, firepc είπε Μια βδομάδα μας φωνάζεις προσοχή προσοχή προσοχή! Βγαίνουν τα reviews, το παιχνίδι όντως έχει προβλήματα και εσύ το έχεις πάρει ήδη απο πρίν 😂 Ναι δεν το αγόρασα, μέσω συνδρομής θα το παίξω , την οποία συνδρομή την έβαλα για να παίξω άλλα 3 παιχνίδια. Στην ουσία ενοικίαση και όχι για αγορά 😉 Αν δεν υπήρχε συνδρομή ή θα το έκανα skip για κανένα χρόνο ή θα το έπαιζα σε ps5. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από Fulgore
Arkin Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Και το Fallen Order σκατα ηταν οταν βγηκε παιδια τα ξεχασατε? Πηρε ποσα patch και παλι δεν εστρωσε τελειως ειχε τα traversal καθε τρεις και λιγο στα σημεια που αλλαζε η περιοχη. Με amd gpu ακομα εχει τρελα θεματα με stuttering μονο με DXVK παιζετε και ετσι το τερματισα αλλιως ηταν αχταρμας. Δηλαδη τι περιμενατε να βγει σωστο το δευτερο? Απλα ξεπερασαν τον εαυτο τους και το εκαναν ακομα χειροτερο απο το πρωτο.
firepc Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, naruto14 είπε Να δούμε τι θα κάνει το day one patch. Έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση με τα PC Ports τους τελευταίους μήνες. Όσο και να προτιμάω το PC Gaming, πλέον είναι καλύτερα να πάρεις ένα PS5 ή ένα Xbox και να τελειώνεις μου φαίνεται... Ναι αλλά στις κονσόλες θέλει 80€ Δεν έχουν ea play pro εκεί 53 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι δεν το αγόρασα, μέσω συνδρομής θα το παίξω , την οποία συνδρομή την έβαλα για να παίξω άλλα 3 παιχνίδια. ε μα τώρα ήρθες στα λόγια μου 👍 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από firepc
enable_your_mind Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Και εγω εβαλα ενα μηνα το ea play επειδη ηθελα να παιξω και το dead space remake..Θα δουμε απο αυριο αλλα γενικα δειχνει να ειναι καλο το παιχνιδι.. τωρα για αποδοση θα δειξει η νεκροψια
naruto14 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Και εγω εβαλα ενα μηνα το ea play επειδη ηθελα να παιξω και το dead space remake..Θα δουμε απο αυριο αλλα γενικα δειχνει να ειναι καλο το παιχνιδι.. τωρα για αποδοση θα δειξει η νεκροψια Και εγώ το ίδιο έκανα. Αλλά αν τα πράγματα είναι όσο χάλια περιγράφουν οι διάφοροι reviewers μέχρι τώρα... θα κυνηγήσω refund... 25 λεπτά πριν, firepc είπε Ναι αλλά στις κονσόλες θέλει 80€ Δεν έχουν ea play pro έκει ε μα τώρα ήρθες στα λόγια μου 👍 Περιμένεις να πέσει, το παίρνεις retail και το πουλάς, λύσεις υπάρχουν. Λύση για να το παίξεις πιο ομαλά όταν με την 4090 και high end CPU βλέπουμε τις παραπάνω επιδόσεις (χωρίς το day-one patch βέβαια) δεν υπάρχει.
Armoral Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 https://unboxholics.com/news/gaming/104610-i-ea-yposchetai-na-diorthosei-ta-technika-themata-tou-star-wars-jedi-survivor
liakinen Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Ωραία, τότε όταν το φτιάξετε κύριοι σε κάποιες βδομάδες ή μήνες το αγοράζουμε. Εξυπνάδες 😡 2
Arkin Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, liakinen είπε Ωραία, τότε όταν το φτιάξετε κύριοι σε κάποιες βδομάδες ή μήνες το αγοράζουμε. Εξυπνάδες 😡 Ακόμα ένα παιχνίδι στη wait list το last of us πήρε 7 patch σε 1 μήνα και θέλει ακόμα 6 6 για να πεις ότι παίζετε χωρίς θέματα. Το jedi τα 15 patches τα έχει σίγουρα μην πάρει και παραπάνω είναι ακόμα χειρότερο από το last of us.
BlueBlade Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, naruto14 είπε Όσο και να προτιμάω το PC Gaming, πλέον είναι καλύτερα να πάρεις ένα PS5 ή ένα Xbox και να τελειώνεις μου φαίνεται... Πραγματικά, τείνω να συμφωνήσω. Έγραφα πριν λίγο καιρό ότι το PC Gaming με τις μεταφορές και των Exclusive της Sony ζει την χρυσή εποχή του. Αλλά με τέτοια χάλια που βλέπουμε τελευταία κοντεύω να αλλάξω άποψη. Λέγαμε πχ για το Last of us, παιχνίδι που το έπαιξα το 2013, 10 ολόκληρα χρόνια πριν. Βγαίνει με τα πολλά στο PC και είναι ένα χάλι. Θυμάμαι και το RDR2, περίμενα πως και πως να το απολαύσω όπως πρέπει και αυτό ακόμα ήταν ένα αίσχος μέχρι να το στρώσουν. Και η λίστα δε συμμαζεύεται. Δε καταλαβαίνω αν μιλάμε για αδιαφορία ή απλά για ανικανότητα. Λέμε για 144hz, Ultra ποιότητες γραφικών, Unlocked framerate και στο τέλος παίρνουμε παιχνίδια που με το ζόρι είναι Playable...
liakinen Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ακόμα ένα παιχνίδι στη wait list το last of us πήρε 7 patch σε 1 μήνα και θέλει ακόμα 6 6 για να πεις ότι παίζετε χωρίς θέματα. Το jedi τα 15 patches τα έχει σίγουρα μην πάρει και παραπάνω είναι ακόμα χειρότερο από το last of us. Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Το TLOU μέχρι τώρα και πιστεύω και στα επόμενα Patch σε κάρτες 8 και κάτω Vram δεν πρόκειται να γίνει το παιχνίδι που έπρεπε να γίνει. Στα δυνατά μηχανήματα με κάποιες "ενοχλήσεις" το τελειώνεις και σήμερα. Στην ουσία λόγια λόγια στο twitter από την ND για το patch που έρχεται και θα θα θα και όταν έρθει είναι μία σκατούλα και μισή. 2
john2gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, liakinen είπε Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Το TLOU μέχρι τώρα και πιστεύω και στα επόμενα Patch σε κάρτες 8 και κάτω Vram δεν πρόκειται να γίνει το παιχνίδι που έπρεπε να γίνει. Στα δυνατά μηχανήματα με κάποιες "ενοχλήσεις" το τελειώνεις και σήμερα. Στην ουσία λόγια λόγια στο twitter από την ND για το patch που έρχεται και θα θα θα και όταν έρθει είναι μία σκατούλα και μισή. Αχεμ, με το τελευταιο patch τα Medium Textures δειχνουν σχετικα καλα και θελουν λιγοτερα απο 8GB VRAM (προφανως κι ειναι χειροτερα απο τα Ultra, αλλα δεν ειναι τα χαλια του launch version με την Ν64 θολουρα). Στην παρουσα φαση το παιχνιδι ειναι μια χαρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα