Προς το περιεχόμενο

Star Wars Jedi: Survivor [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε

Λογικότατες οι απαιτήσεις

Λογικότατα τα 155GB ssd και τα 8GB Vram ως minimum?! Ούτε το Skryim με 4K texture packs δεν φτάνει τόσο. Περίπου το 50% του Steam είναι με λιγότερα GB Vram.  Κλασσικές παπαριές reqs, για τα ματια του κόσμου, μπας και πουλήσουν κάνα hardware. Απορώ advanced χρηστες σαν και εσάς πως ακόμα δίνετε σημασία.

• Like 1
  • Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Λογικότατα τα 155GB ssd και τα 8GB Vram ως minimum?! Ούτε το Skryim με 4K texture packs δεν φτάνει τόσο. Περίπου το 50% του Steam είναι με λιγότερα GB Vram.  Κλασσικές παπαριές reqs, για τα ματια του κόσμου, μπας και πουλήσουν κάνα hardware. Απορώ advanced χρηστες σαν και εσάς πως ακόμα δίνετε σημασία.

Ρε man σε μας να  πουλήσουν hardware; στους πιτσιρικάδες μπορεί, μεγάλα παιδιά είμαστε πλέον.😜 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Ρε man σε μας να  πουλήσουν hardware; στους πιτσιρικάδες μπορεί, μεγάλα παιδιά είμαστε πλέον.😜 

Όχι bud, εγώ απλά αναφερόμουν στο ότι δίνετε τα official reqs έστω λίγη σημασία, όχι ότι φοβηθήκατε μην δεν τρέχει και βάλατε παραγγελια hardware. Χωρίς πλακα, προσωπικά δεν πολύ πιστεύω ότι τα reqs έρχονται από τους devs. Πιο νόημα μου βγάζει να έρχονται από Nvidia/AMD/etc. Και σιγά μην κάθονται να δοκιμάζουν το game σε όλα τα gpu/cpu, τα stats και πωλήσεις κοιτάνε και βάζουνε κατάλληλα. Μπορεί φυσικά να κάνω λάθος, αλλα έτσι μυρίζει η φάση από σχεδόν πάντα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Για υποτίθεται next gen only(ps5/SX παιχνιδι), δεν βλέπω τραβηγμένες απαιτήσεις, ούτε πως ακριβώς προσπαθούν να πουλήσουν hardware, με τα 155gb χώρου πχ, λές και οι M2 ειναι πλέον ακριβοί.

Για τα 8gb Vram έχει και η rx 6600 αυτή την στιγμή, κάρτα των 230ευρώ, δεν είναι όπως παλιότερα.

Ούτε και σε επεξεργαστές βλέπω τραγικές απαιτήσεις. Ο 5600x που αναφέρουν εχει 150ευρώ πχ.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, toyo73 said:

Aυτα να τα βλεπουν οι last of uδες, που θελουν πυρηνικο αντιδραστηρα για να τρεξουμε παιχνιδι γυαλισμενο 10ετιας

Στο περίπου είναι αυτά τα requirements απλά τα ανέβασα να έχουμε μια πρώτη ιδέα και όπως πάντα μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεων.. Ποτέ δε ξέρεις. Δεν είναι να έχεις τίποτα σίγουρο. Το προηγούμενο καλά έτρεχε με μοναδικό αγκάθι κάτι stutters σε εναλλαγή περιοχών.

Επίσης το ότι δεν διευκρινίζεται (δεν είδα) για ποια ανάλυση είναι μάλλον για μαντεψια, λογικά minimum αναφέρεται σε 1080p/30/Medium, τα recommend δε ξέρω 1440p?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Στο περίπου είναι αυτά τα requirements απλά τα ανέβασα να έχουμε μια πρώτη ιδέα και όπως πάντα μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεων.. Ποτέ δε ξέρεις. Δεν είναι να έχεις τίποτα σίγουρο. Το προηγούμενο καλά έτρεχε με μοναδικό αγκάθι κάτι stutters σε εναλλαγή περιοχών.

Επίσης το ότι δεν διευκρινίζεται (δεν είδα) για ποια ανάλυση είναι μάλλον για μαντεψια, λογικά minimum αναφέρεται σε 1080p/30/Medium, τα recommend δε ξέρω 1440p?

Aσε μην τι ψάχνεις. Πάντως ναι το προηγούμενο πέρα από τα traversal stutters έτρεχε καλά άμα θυμάμαι καλά, αν και το έπαιξα πολύ πιο μετά που δεν είχε σχεδόν κανένα θέμα. Το ίδιο engine χρησιμοποιεί οποτε λογικά στα ίδια θα είναι. Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου το respawn φάση Dark Souls και από ότι βλέπω μάλλον πάλι έτσι θα είναι, το οποιο δεν καταλαβαίνω γιατί.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου το respawn φάση Dark Souls και από ότι βλέπω μάλλον πάλι έτσι θα είναι, το οποιο δεν καταλαβαίνω γιατί.

Dark Souls χωρίς respawn δεν γίνεται. Είναι νευραλγικό σημείο της δομής του παιχνιδιού. Το Jedi έχει αντίστοιχη δομή οπότε δεν θα γινόταν κι αυτό χωρίς respawn. Άσε που το Jedi είναι στην ουσία metroidvania παιχνίδι, όπου και πάλι το respawn σε αυτού του στυλ τα παιχνίδια υπάρχει ανέκαθεν.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SalemsLot είπε

Dark Souls χωρίς respawn δεν γίνεται. Είναι νευραλγικό σημείο της δομής του παιχνιδιού. Το Jedi έχει αντίστοιχη δομή οπότε δεν θα γινόταν κι αυτό χωρίς respawn. Άσε που το Jedi είναι στην ουσία metroidvania παιχνίδι, όπου και πάλι το respawn σε αυτού του στυλ τα παιχνίδια υπάρχει ανέκαθεν.

Δεν διαφωνώ, απλά σε αυτό το game δεν κολλάει για μένα. Στο DS ναι, χρειάζεται τις ψυχές για level up, loot, etc. Με λίγα λόγια θα προτιμούσα το game πιο γραμμικό, από semi-open world. Δεν νομίζω ότι το game θα έχανε χωρίς το respawn. Θα μπορούσαν απλά να αλλάξουν το placement και το variety την δεύτερη φορα που επισκέφτεσαι τους πλανήτες. Έτσι και αλλιώς άμα θυμάμαι καλά οι εχθροί δεν δίνουν χρ σωστά? Anyways, καλο ήταν το πρώτο game και μάλλον καλο θα είναι και αυτό, μιας και η εταιρία δίνει καλά games, απλά το soulslike μου κάθεται κάπως περίεργα σε Star Wars.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν διαφωνώ, απλά σε αυτό το game δεν κολλάει για μένα. Στο DS ναι, χρειάζεται τις ψυχές για level up, loot, etc. Με λίγα λόγια θα προτιμούσα το game πιο γραμμικό, από semi-open world. Δεν νομίζω ότι το game θα έχανε χωρίς το respawn. Θα μπορούσαν απλά να αλλάξουν το placement και το variety την δεύτερη φορα που επισκέφτεσαι τους πλανήτες. Έτσι και αλλιώς άμα θυμάμαι καλά οι εχθροί δεν δίνουν χρ σωστά? Anyways, καλο ήταν το πρώτο game και μάλλον καλο θα είναι και αυτό, μιας και η εταιρία δίνει καλά games, απλά το soulslike μου κάθεται κάπως περίεργα σε Star Wars.

Δεν έχει να κάνει με το φαρμάρισμα το respawn. Είναι για να υπάρχει πάντα challenge, για να μην αδιάσουν οι χώροι, για να υπάρχει η αίσθηση πως θα υπάρξουν συνέπειες σε περίπτωση που δεν δίνεις την πρέπουσα σημασία, πράγμα που οδηγεί αποτελεσματικά και στο να βυθιστείς στον κόσμο του παιχνιδιού (immersion). Το ότι χάνεις και τα xp είναι το κερασάκι στην τούρτα στα souls. Φυσικά κάποιος θα το χρησιμοποιήσει και για να φαρμάρει αλλά όπως είπα δεν είναι αυτό το ζητούμενο και ούτε χρειάζεται κιόλας.

Επίσης αν το δούμε κι αλλιώς. Σε όλα τα γραμμικά παιχνίδια (ή και σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια) υπάρχει respawn με την έννοια ότι αν χάσεις γυρνάς στο τελευταίο checkpoint και όλα είναι πάλι όπως πριν χάσεις. Απλά ο μόνος δρόμος είναι μπροστά, σε αντίθεση με τα soulslike ή τα metroidvania που μπορείς να πας και πίσω ή αλλού.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SalemsLot είπε

Είναι για να υπάρχει πάντα challenge, για να μην αδιάσουν οι χώροι, για να υπάρχει η αίσθηση πως θα υπάρξουν συνέπειες σε περίπτωση που δεν δίνεις την πρέπουσα σημασία, πράγμα που οδηγεί αποτελεσματικά και στο να βυθιστείς στον κόσμο του παιχνιδιού (immersion).

Διαφωνώ σε αυτό το μέρος. Το respawn σου σπάει το immersion γιατί δεν κολλάει στο SW, το checkpoint είναι πριν χάσεις, οποτε σαν μην έγινε. Στο DS κολλάει περισσότερο λόγο του genre και ότι είναι undead οι εχθροί. Προσωπικά ενώ γουστάρω challenge, το πρώτο game με έσπρωξε για αυτό τον λόγο να παίξω στο easy, γιατί πολύ απλά δεν μου άρεσε το soulslike style που διαλέξανε.

• Moderators
Δημοσ.

Θα περιμένω να διαβάσω την ιστορία στο Wikipedia, γιατί δεν θέλω δεύτερη φορά να παίξω και

Spoiler

να μην κερδίζει κανένα boss μόνος του ο Cal και να τον σώζουν όλες οι κοπελιές, το ιπτάμενο thingy που δεν θυμάμαι τι ήταν και o BD-1 (best droid by the way)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Διαφωνώ σε αυτό το μέρος. Το respawn σου σπάει το immersion γιατί δεν κολλάει στο SW, το checkpoint είναι πριν χάσεις, οποτε σαν μην έγινε. Στο DS κολλάει περισσότερο λόγο του genre και ότι είναι undead οι εχθροί. Προσωπικά ενώ γουστάρω challenge, το πρώτο game με έσπρωξε για αυτό τον λόγο να παίξω στο easy, γιατί πολύ απλά δεν μου άρεσε το soulslike style που διαλέξανε.

Εγω στο story 😂🤣😅

Πιο κουλός κ από την κουλομαρια. 

Στο τέλος η ολη φάση με κούρασε τόσο που ποτε δεν το πολυπροχωρησα. 

Don't worry bub, you are not alone. 

Each to his own

Επεξ/σία από seithan
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Θα περιμένω να διαβάσω την ιστορία στο Wikipedia

Δεν θα διαφωνήσω, αλλα η πιο νούμερο δεν θυμάμαι sister ήταν κλάσεις ανώτερη από την σειρά στο Obi-Wan. Το πρώτο game κάπως το δικαιολογούσε επειδή ήταν padawan+rusty o Cal, τώρα δεν είναι σωστά?

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν θα διαφωνήσω, αλλα η πιο νούμερο δεν θυμάμαι sister ήταν κλάσεις ανώτερη από την σειρά στο Obi-Wan. Το πρώτο game κάπως το δικαιολογούσε επειδή ήταν padawan+rusty o Cal, τώρα δεν είναι σωστά?

Ναι οκ, τώρα θα είναι good to go, αλλά το σενάριο θα δείξει...

Ισχύει ότι η Second Sister ήταν όλα τα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ναι οκ, τώρα θα είναι good to go, αλλά το σενάριο θα δείξει...

Ισχύει ότι η Second Sister ήταν όλα τα λεφτά.

Επικες στιγμες στο πρωτο παιχνιδι και δεν περιμενω τιποτα λιγοτερο και απο το δευτερο. Λιγο τον χαρτη να φτιαξουν γιατι δεν ηταν και οτι πιο ευκολο να διαβαστει αν θες να τα μαζεψεις ολα και λιγο πιο δεμενο το combat που αλλες φορες ηταν epic αλλες καπου το εχανε. Τις βασεις τις εχεις τα σημεια που ειχαν θεμα να βελτιωσουν και θα ειναι εξαιρετικα αρτιο.

Spoiler

STAR-WARS-Jedi-Fallen-Order-2022-08-30-2
STAR-WARS-Jedi-Fallen-Order-2022-08-31-0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...