Προς το περιεχόμενο

Star Wars Jedi: Survivor [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, optimus prime είπε

Οι Amd ειναι για πεταμα φιλε..

Οτι παιχνιδι και να κυκλοφορει μεσα στα stutter και στα frame drops ειναι..

Που να δεις τι γινεται τωρα στο Steam με το God of war..

Κέρασμα τα depon.... Γιατί εδώ με 7800Χ3D λέω το κοινότυπο πια '' "Κανένα πρόβλημα με 7800Χ3D, σμουθιλα και βούτυρο απλά ". 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, BabisTs said:

Κέρασμα τα depon.... Γιατί εδώ με 7800Χ3D λέω το κοινότυπο πια '' "Κανένα πρόβλημα με 7800Χ3D, σμουθιλα και βούτυρο απλά ". 

Ναι ξερω,ειναι Κερκυρας το βουτυρο που τρωτε..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Το βούτυρο που τρώει ο Optimus με intel γατάκια 💪

IMG_2809.webp.ee169decd2f1e91c6be79281f9ed1855.webp

ζεσταμένο στα 300-350w υποθέτω?

Για πόση ώρα....για πες...

• Haha 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, optimus prime said:

Ναι ξερω,ειναι Κερκυρας το βουτυρο που τρωτε..

Για του λόγου το αληθές δεν παράγει βούτυρο η Κέρκυρα. Έχει κλείσει το εργοστάσιο χρόνια τώρα. Πούλησαν την τεχνική, γι αυτό βλέπεις στο ράφι ' τύπου Κερκύρας ' σε ελληνικές και ξένες προτάσεις.

Το βούτυρο Κέρκυρας ήταν γνωστό για την ιδιαίτερη γεύση του, η οποία οφειλόταν στην πλήρως grass-fed διατροφή των προβάτων και των αγελάδων με τοπικά φυτά και βότανα, που τρέχαν ελεύθερα και χαρούμενα στα λιβάδια. Δεν έτρωγαν κακής και άθλιας αξίας σιτηρά (grains) κλπ σαπίλες. Οι παραδοσιακές μέθοδοι παραγωγής επίσης διασφάλιζαν την ποιότητα και θρεπτική αξία του προϊόντος, καθιστώντας το περιζήτητο.

Φυσικά δεν έχει καμία επαφή και είναι απλώς ένα 'marketing trick' των εταιρειών πια. Κατώτερο ποιοτικά. Εκτός και βρεις κανέναν ντόπιο παραγωγό που ακολουθεί κατά γράμμα την σωστή και αρχική διατροφή των ζωντανών του στη παραγωγή και δεν κάνει τις τυπικές και γνωστές εκπτώσεις.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω 5800X3D και παιρνω ακομα το παλιο βουτυρο κερκυρας το παλιο το ορθοδοξο στο ασπρο :D  ποιον πειραζει εγω θελω να πιστευω οτι ειναι απο αρνακι ασπρο και παχυ στο μικρο σπιτι στο λιβαδι .......  Toσο ενδιαφερον εχει το παιχνιδι που αρχισαμε τα βουτυρα και ποιος την εχει μεγαλυτερη  - τη καρτα  :devil:  * Μετρησατε ποσο περιπου χρονο εκανε να φυγει το denuvo ? 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Butter smooth δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό το έκτρωμα του optimization, αλλά με το FG (modded FSR), τα traversal μειώνονται σε πολύ ανεκτό επίπεδο και τα spikes είναι πιο mild, πρακτικά είναι σχεδόν ευχάριστο.

Δημοσ.

Παρένθεση για τα παραπάνω και την επίδοση του 7800X3D στο Jedi και αλλού. Δύο αρκετά διαφωτιστικά βίντεο για τον λόγο που βλέπεις τα ryzen να σέρνονται και το release των ryzen 9ΧΧΧ να μην βγάζει απολύτως κανένα νόημα.

Τελικά είναι τα γνωστά λειτουργικά "καρκινώματα" της MS. Ακόμα και οι Alder Lake για τους οποίους σχεδιάστηκαν τα 11ρια πάσχουν από αυξημένο latency, σύμφωνα με το Tech Yes City.

Spoiler

Προσωπικά, με βλέπω να κρατάω partition Win 10 μόνο για games, για όσο πάει. Έτσι δεν θα 'χω ανάγκη και το LTSC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις μη σκαλώνετε σε Intel - AMD fanatics, ουσιαστικά αυτό θέλουν οι μεγάλες εταιρίες. αλλιώς είμαστε θύματα, απλά.

Ο σκοπός για μένα είναι να αγοράζεις αυτό που  πιστεύεις ότι αξίζει τα λεφτά του για αυτό που θες (είτε gamer, είτε ό,τι άλλο γουστάρεις να κάνεις με το pc σου). Όταν βλέπω κάποιον να κράζει τα marketing κόλπα της αντίπαλης κατά αυτόν εταιρίας και δεν βλέπει τα καραγκιοζιλίκια που κάνει η επιλεγμένη κατ'α αυτόν εταιρία..τί να πω..it's a trap! όπως λέει και το καλαμάρι.

Πχ κράζει ο μπλε gamer τον κόκκινο gamer "και να χάνω λίγα fps σε κάποια games εμένα μαμεί  στο Cine23" αλλά δεν εστιάζει την απίστευτη τάπα που έκατσε η Intel με τις παπάτζες της στους cpus, μέχρι να του σκάσει ο cpu στα χέρια όπου εκεί κράζει αντίστροφα πια.

Να και δες τί έκανε τόσο καιρό η MS όπως λέει πολύ σωστά ο Pirmen56, αλλά τουλάχιστον κάποια στιγμή τα βρίσκουν γρήγορα οι hi-tech Utubers και κάτι πάει να σωθεί ψιλοάμεσα.

Τους έφαγε όλους ο ανταγωνισμός,

1) κάνουν χοντράδες στο H/W,

2) βγάζουν πρόωρα τα games υπό την πίεση των publishers και τα φτιάχνουν μετά.  Βγαίνει 1 στα 10 games optimized as it should be on launch, και το αποθεώνουμε για τις επιδόσεις που βλέπουμε στο PC μας ενώ ΑΥΤΟ είναι το σωστό όπως θα έπρεπε να βγαίνουν όλα που πληρώνουμε!

Ε ρε γλέντια...

Επεξ/σία από spanian
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, spanian είπε

Ρε σεις μη σκαλώνετε σε Intel - AMD fanatics, ουσιαστικά αυτό θέλουν οι μεγάλες εταιρίες. αλλιώς είμαστε θύματα, απλά.

Ο σκοπός για μένα είναι να αγοράζεις αυτό που  πιστεύεις ότι αξίζει τα λεφτά του για αυτό που θες (είτε gamer, είτε ό,τι άλλο γουστάρεις να κάνεις με το pc σου). Όταν βλέπω κάποιον να κράζει τα marketing κόλπα της αντίπαλης κατά αυτόν εταιρίας και δεν βλέπει τα καραγκιοζιλίκια που κάνει η επιλεγμένη κατ'α αυτόν εταιρία..τί να πω..it's a trap! όπως λέει και το καλαμάρι.

Πχ κράζει ο μπλε gamer τον κόκκινο gamer "εμένα μαμεί  στο Cine23" αλλά δεν βλέπει την τάπα που έκατσε η Intel με τις παπάτζες στους cpus, μέχρι να του σκάσει ο cpu στα χέρια όπου εκεί κράζει αντίστροφα πια.

Να και δες τί έκανε τόσο καιρό η MS όπως λέει πολύ σωστά ο Pirmen56, αλλά τουλάχιστον κάποια στιγμή τα βρίσκουν γρήγορα οι hi-tech Utubers και κάτι πάει να σωθεί ψιλοάμεσα.

Αυτα τα χαζα θα μας φανε νοιαζομαστε για εταιριες οι οποιες μας βλεπουν σαν ΑΤΜ αντι να δουμε την τσεπη μας και μονο ανεξαρτητα απο τι cpu/gpu κτλ εχουμε. Λες και θα παρει καποιος βραβειο απο την intel η την amd αν την προωθει σε καθε θεμα. Καπως ετσι αρκετοι απλα νοιαζονται για benchmarks και κοντρες αντι να απολαυσουν το παιχνιδι. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.

@Tambas91 εσύ τα έχεις προκαλέσει όλα αυτά εδώ μέσα στο PC gaming section. Ξέχασες τη σακούλα με τα ψώνια και βρήκαν τα βούτυρα και κάνουν λουτρό τώρα.

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

@Tambas91 εσύ τα έχεις προκαλέσει όλα αυτά εδώ μέσα στο PC gaming section. Ξέχασες τη σακούλα με τα ψώνια και βρήκαν τα βούτυρα και κάνουν λουτρό τώρα.

εγώ τι φταίω πάλι? ήσυχος κάθομαι στη γωνια μου και παρακολουθώ με μικρές πικάντικες παρεμβολές!

• Haha 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

εγώ τι φταίω πάλι? ήσυχος κάθομαι στη γωνια μου και παρακολουθώ με μικρές πικάντικες παρεμβολές!

GQfxNezX0AAx2AA.jpg

• Haha 4
Δημοσ.

Πάντως σαν παιχνίδι είναι πολύ ωραίο. Βέβαια την πρώτη φορά το σταμάτησα πολύ γρήγορα κυρίως λόγω χάρτη/navigation σε συνδυασμό με τα saves που γίνονται μόνο στα meditation points. Ξεκίνησα το fallen order λοιπόν και(με βοήθεια google/youtube σε διάφορα σημεία για navigation) το τελείωσα. Έτσι λοιπόν, και αφού είχα εξοικιωθεί με το χειρισμό του, το ξανά-ξεκίνησα κι αυτή τη φορά μου έχει κάνει αρκετή εντύπωση και νομίζω ότι είναι καλύτερο απ' το fallen order. Ειδικά όλη η ενότητα με τη Merrin και τα portals που περνάς με dash, είναι ότι καλύτερο έχω δει σε παιχνίδι εδώ και αρκετά χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 21/09/2024 at 09:54, xtrmsnpr said:

Οχι ρε συ, ο Τρασνφορμερ πέταξε την 🥔(πατάτα) και ξεκίνησαν όλα. :P

Επεξ/σία από spanian
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...