Tambas91 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Απο τις πολλες φαπες των 3d ζαλιστηκε ρε μην δινεις σημασια Ο @Tambas91 ειχε τα ιδια συμπτωματα 😂 Meanwhile οι φαπες απ το 3D
optimus prime Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 hours ago, pirmen56 said: Τα spikes είναι θέμα του παιχνιδιού. Το είδα και με τον 78003D απ' όπου πήρε τα σκριν ο Αρκιν. Στην "καθαρή" win εγκατάσταση στο ίδιο σημείο είμαι κάπου 70-75fps. Εκτός καταυλισμού(Cantina area) είμαι πάνω από 85 με RT. Playable είναι. Το game είναι όντως μέτριο οπτικά σε εξωτερικούς χώρους. Καμία σχέση ακόμα και με το HZ Dawn στο ίδιο monitor. Για να αλλάξω μόνιτορ περιμένω κάτι αξιόλογο από OLED χωρίς burn in(δεν το ρισκάρω με 700€+ που έχουν τώρα). Αν αργήσει αρκετά τότε κάποιο σύγχρονο VA. Εγω με 13900k εχω μονο τα κλασσικα traversal stutter και οταν μπαινει απο gameplay σε μερικα cutscenes που κανει ενα βαρυ freezing για 1-2 δευτερολεπτα...αλλα για αυτο νμζ πιο πολυ ευθυνεται το fg. Κατα τα αλλα τρεχει smooth. Tα textures των βραχων κυριως ειναι χαμηλης αναλυσης/γεωμετριας για αυτο οι εξωτερικοι χωροι φαινονται ετσι.. Δεν θα παθεις burn in,μην φοβασαι... Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από optimus prime
pirmen56 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Arkin είπε Τι εννοείς από όπου πήρα τα screens με τον 7800x3d γιατί μπερδεύτηκα λιγάκι. Τα screens για τον 7800X3D που πήρες από youtube video σχετικά με το patch 9. Όπου το frame pacing χωρίς Vsync φαίνεται να έχει θέματα λόγω του game*. Εσύ τι λες, να σχολίαζα τα καλλιτεχνικά σου screenshots; υ.γ.: Για ακόμα μια φορά το response time των κοκκινοφρουρών ασυναγώνιστο. Μακάρι να 'ταν έτσι το infinity fabric. *Βtw, δεν ξέρω γιατί, αλλά βγάζουμε παρόμοια καρέ. Ξέρω, ξέρω...δεν ξέρουν να σετάρουν σωστά το-κατά τ'αλλα plug n play-μηχάνημα, φταίει το software καταγραφής, είπαν άσχημα λόγια και θύμωσε το PC, είναι youtube άρα defacto αναξιόπιστο και μη αντιπροσωπευτικό όπως χιλιάδες άλλα και πάει λέγοντας. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από pirmen56 1
Tambas91 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, pirmen56 είπε Τα screens για τον 7800X3D που πήρες από youtube video σχετικά με το patch 9. Όπου το frame pacing χωρίς Vsync φαίνεται να έχει θέματα λόγω του game*. Εσύ τι λες, να σχολίαζα τα καλλιτεχνικά σου screenshots; υ.γ.: Για ακόμα μια φορά το response time των κοκκινοφρουρών ασυναγώνιστο. Μακάρι να 'ταν έτσι το infinity fabric. *Βtw, δεν ξέρω γιατί, αλλά βγάζουμε παρόμοια καρέ. Ξέρω, ξέρω...δεν ξέρουν να σετάρουν σωστά το-κατά τ'αλλα plug n play-μηχάνημα, φταίει το software καταγραφής, είπαν άσχημα λόγια και θύμωσε το PC, είναι youtube άρα defacto αναξιόπιστο και μη αντιπροσωπευτικό όπως χιλιάδες άλλα και πάει λέγοντας. είναι τέτοια ώρα ανοιχτά τα δικαστήρια?
pirmen56 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Tambas91 είπε είναι τέτοια ώρα ανοιχτά τα δικαστήρια? Αν μπορείς δοκίμασέ το. Υπάρχει 100% completion save στο nexusmod που σε βγάζει ακριβώς σε αυτή την περιοχή.
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Υποψιν δεν ειναι και το καλυτερο patch για perfomance - αλλα και 50% καλυτερα στα 1% lows ειναι μεγαλο . ΑΝ θυμαστε το βασικο προβλημα ηταν τα stutters εκει που πηγαινες στα καλα καθουμενα
seithan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Φανταστικό παιχνίδι! Ναι, κάνει αυτά τα τσιμπήματα στο περφορμανς που κ που, αλλά είναι τόσο καλή εμπειρία που χαλάλι του. 14.5GB+ ζητάει από VRAM με 4Κ+RT+DLSS.
Tambas91 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, pirmen56 είπε Αν μπορείς δοκίμασέ το. Υπάρχει 100% completion save στο nexusmod που σε βγάζει ακριβώς σε αυτή την περιοχή. Την έχω δώσει την κάρτα… τώρα αναμονή για 5000 1 1
Mr Aris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Συγνώμη ο κύριος με το εικόνισμα της Αγίας Λίζας της radeonουσας, που περιμένει τις 5000, wtf δηλαδή, ας του πει κάποιος ότι είμαστε στις 7000 και πάμε για 8000, δηλαδή πόσα χρόνια θα περιμένει για να πάρει κάρτα 12+? Αφού δεν είναι κάτοχος Gaming PC τι σπαμαρει στο θέμα? 2
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Συγνώμη ο κύριος με το εικόνισμα της Αγίας Λίζας της radeonουσας, που περιμένει τις 5000, wtf δηλαδή, ας του πει κάποιος ότι είμαστε στις 7000 και πάμε για 8000, δηλαδή πόσα χρόνια θα περιμένει για να πάρει κάρτα 12+? Αφού δεν είναι κάτοχος Gaming PC τι σπαμαρει στο θέμα? Κύριε Άρη, νομίζω πως ο tambas του 1991 μας πούλησε απλώς! Περιμένει την σειρά 5000 του πέτσινου, για να μπορεί να βλέπει path rt πάνω στα λάχανα τους νερόλακους και τις μαργαρίτες σε 8k ανάλυση. 1
just getting started Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Frame time spikes έως και 4 φορές μεγαλύτερα από το μέσο, σε 7800x3d με RT on. Φτάνουν κοντά και τα 33.3 millisecond των 30 fps average... Τουλάχιστον το έστρωσαν σε μεγάλο βαθμό με RT off.
optimus prime Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Οι Amd ειναι για πεταμα φιλε.. Οτι παιχνιδι και να κυκλοφορει μεσα στα stutter και στα frame drops ειναι.. Που να δεις τι γινεται τωρα στο Steam με το God of war.. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από optimus prime 1 5
just getting started Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δεν ξέρω τι γίνεται με το Ragnarok, αλλά φαντάζομαι ό,τι πρόβλημα μπορεί να έχουν τώρα οι AMD cpus, λογικά θα φτιαχτεί στο άμεσο μέλλον. Το Jedi Survivor όμως κυκλοφορεί εδώ και 1.5 χρόνο, και αμφιβάλω αν έχει διαφορετική συμπεριφορά στην Ίντελ με RT. 1
spanian Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, optimus prime said: Οι Amd ειναι για πεταμα φιλε.. Οτι παιχνιδι και να κυκλοφορει μεσα στα stutter και στα frame drops ειναι.. Που να δεις τι γινεται τωρα στο Steam με το God of war.. Lol.. 6
iazriel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, optimus prime είπε Οι Amd ειναι για πεταμα φιλε.. Οτι παιχνιδι και να κυκλοφορει μεσα στα stutter και στα frame drops ειναι.. Που να δεις τι γινεται τωρα στο Steam με το God of war.. Πες τα ρε ηγέτη του Σάιμπερτρον, έλεος με τις κόκκινες γάγγραινες του προλεταριάτου σε CPUs και GPUs... 1 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα