Προς το περιεχόμενο

Star Wars Jedi: Survivor [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τέρμα. 1080p native με HT off. 10900K @4940Mhz και 4166Ghz tuned b-die(ultra safe daily). RTX4080.

JediSurvivor_RT_ON_10900K_4080.jpg.6f71e09ada3bcb8e311b0b8062625276.jpg

Δεν δοκίμασα ακόμα με HT on, αλλά λέγεται ότι κόβει. RT off στα 90+. Στην καθαρή εγκατάσταση(win+μόνο games) θα δίνει παραπάνω.

Αρκετό stutter(με Vsync ομαλοποιείται αρκετά), όπως φαίνεται, και ξεβαμμένα για RT γραφικά. Ειδικά τα γρασίδια. Σε ταξιδεύει στο 2018. Ήμουν στο τσακ για να πάρω τόκεν για το Avatar, αλλά θα του δώσω λίγο χρόνο να δω αν αξίζει σαν game.

edit: Και με HT on πάνω κάτω τα ίδια.

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Όλα τέρμα. 1080p native με HT off. 10900K @4940Mhz και 4166Ghz tuned b-die(ultra safe daily). RTX4080.

Δεν δοκίμασα ακόμα με HT on, αλλά λέγεται ότι κόβει. RT off στα 90+. Στην καθαρή εγκατάσταση(win+μόνο games) θα δίνει παραπάνω.

Αρκετό stutter(με Vsync ομαλοποιείται αρκετά), όπως φαίνεται, και ξεβαμμένα για RT γραφικά. Ειδικά τα γρασίδια. Σε ταξιδεύει στο 2018. Ήμουν στο τσακ για να πάρω τόκεν για το Avatar, αλλά θα του δώσω λίγο χρόνο να δω αν αξίζει σαν game.

Το fallen order δειχνει ανωτερο η μου φαινεται?

Spoiler

STAR-WARS-Jedi-Fallen-Order-2022-08-30-0

STAR-WARS-Jedi-Fallen-Order-2022-08-27-2

STAR-WARS-Jedi-Fallen-Order-2022-08-18-0
STAR-WARS-Jedi-Fallen-Order-2022-08-18-1

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, pirmen56 said:

edit: Και με HT on πάνω κάτω τα ίδια.

Πάρε και εσύ μια οθόνη της προκοπής με Hdr,τι μου κάθεσαι τώρα με το μονιτορακι το αρχαίο και παραπονιεσαι..

Τα πιο πολλά Stutter που τρως οφείλονται στον επεξεργαστή σου..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Πάρε και εσύ μια οθόνη της προκοπής με Hdr,τι μου κάθεσαι τώρα με το μονιτορακι το αρχαίο και παραπονιεσαι..

Τα πιο πολλά Stutter που τρως οφείλονται στον επεξεργαστή σου..

Τα spikes είναι θέμα του παιχνιδιού. Το είδα και με τον 78003D απ' όπου πήρε τα σκριν ο Αρκιν. Στην "καθαρή" win εγκατάσταση στο ίδιο σημείο είμαι κάπου 70-75fps. Εκτός καταυλισμού(Cantina area) είμαι πάνω από 85 με RT. Playable είναι.

Το game είναι όντως μέτριο οπτικά σε εξωτερικούς χώρους. Καμία σχέση ακόμα και με το HZ Dawn στο ίδιο monitor. Για να αλλάξω μόνιτορ περιμένω κάτι αξιόλογο από OLED χωρίς burn in(δεν το ρισκάρω με 700€+ που έχουν τώρα). Αν αργήσει αρκετά τότε κάποιο σύγχρονο VA.

Δημοσ.
19 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Ποιο burn-in, έχω ρίξει 10ωρα σερί στο Diablo 4 και δεν έχω δει το παραμικρό..

Ε κάποια στιγμή θα δεις.. είναι θέμα χρόνου.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, seithan είπε

Μπαα, αν έχεις τις προστασίες ανοιχτές δεν βλέπεις τίποτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι εγω που εχω oled, την CX συγκεκριμενα απο το καλοκαιρι του 21, δεν εχει παθει τιποτα , προστασιες εννοειται ενεργοποιημενες και αυτοματο σβησιμο οθονης στο λεπτο οταν δεν χρησιμοποιειται ο υπολογιστης. Η χρηση ειναι λιγο απο ολα αλλα και κυριως gaming.

14 hours ago, Arkin said:

Το fallen order δειχνει ανωτερο η μου φαινεται?

Reveal hidden contents

STAR-WARS-Jedi-Fallen-Order-2022-08-30-0

STAR-WARS-Jedi-Fallen-Order-2022-08-27-2

STAR-WARS-Jedi-Fallen-Order-2022-08-18-1

Όντως στο survivor κατι δεν μου αρεσει στην εικονα, το fallen order δειχνει καλυτερο.

Επεξ/σία από xartemporas
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Τα spikes είναι θέμα του παιχνιδιού. Το είδα και με τον 78003D απ' όπου πήρε τα σκριν ο Αρκιν. Στην "καθαρή" win εγκατάσταση στο ίδιο σημείο είμαι κάπου 70-75fps. Εκτός καταυλισμού(Cantina area) είμαι πάνω από 85 με RT. Playable είναι.

Το game είναι όντως μέτριο οπτικά σε εξωτερικούς χώρους. Καμία σχέση ακόμα και με το HZ Dawn στο ίδιο monitor. Για να αλλάξω μόνιτορ περιμένω κάτι αξιόλογο από OLED χωρίς burn in(δεν το ρισκάρω με 700€+ που έχουν τώρα). Αν αργήσει αρκετά τότε κάποιο σύγχρονο VA.

Τι εννοείς από όπου πήρα τα screens με τον 7800x3d γιατί μπερδεύτηκα λιγάκι. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, seithan είπε

3+ χρόνια με αλόγιστη χρήση τα τελευταία 2, cx48 ακόμα περιμένω να βγει burn in το μούσι έβγαλε άσπρες τριχες…

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, my 2 cents... Μια χαρά εικόνα και performance έχει με κάτι λίγα πλέον θεματάκια που όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν deal breaker. Για 20€ που έχει πλέον στα κλειδάδικα, δεν το συζητάμε καν... Ναι το rt δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και δημιουργεί θεματάκια στην απόδοση του παιχνιδιού, οπότε όσοι δεν έχουν high-end gpu (και καλή cpu), το βγάζουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως και να χει, το rt θέλει απαραίτητα fg για να είναι ομαλή η κίνηση. Το HDR του είναι επίσης μια χαρά, χωρίς ιδιαίτερα θέματα, αλλά: o συνδυασμός HDR με fg δημιουργεί θέματα με artifacts και ghosting. Η λύση είναι να βάλουμε μια πιο παλιά έκδοση του fg από εδώ και συγκεκριμένα την 1.0.7 (February 2nd, 2023). Για το upscaler κομμάτι έχω βάλει κανονικά την τελευταία έκδοση 3.7.20 (preset e) χωρίς κανένα θέμα. Το αποτέλεσμα με το pc της υπογραφής μου, όλα δεξιά και rt on, με dlss quality και fg αυτό που είπα πιο πάνω, η κίνηση είναι αρκετά ομαλή με λίγα traversal stutterings που όμως εμένα δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα. Η εικόνα που βλέπω εγώ με oled 4Κ και HDR (brightness 75, black point 25) είναι αρκετά όμορφη, σίγουρα καλύτερη από του Falling order, αλίμονο μην υπερβάλλουμε, αλλά ναι όχι τόσο καλή όσο του Forbidden West, μεταξύ μας όμως πόσα παιχνίδια είναι εφάμιλλα του; Άντε το Avatar που δεν το έχω δει.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Τι εννοείς από όπου πήρα τα screens με τον 7800x3d γιατί μπερδεύτηκα λιγάκι. 

Ασ'το να πάει να απαυτωθεί...πρέπει να βγουν προβληματικοί/κατώτεροι οι ΑΜΔ με κάθε τρόπο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ασ'το να πάει να απαυτωθεί...πρέπει να βγουν προβληματικοί/κατώτεροι οι ΑΜΔ με κάθε τρόπο.

Μπερδεύτηκα φουλ ε. Τα screens πιο πάνω από το fallen order είναι δικά μου με τον 8700k το έπαιξα το 2020 όχι 7800x3D. Μας σκάλωσε φουλ ο pirmen. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, Arkin said:

Μπερδεύτηκα φουλ ε. Τα screens πιο πάνω από το fallen order είναι δικά μου με τον 8700k το έπαιξα το 2020 όχι 7800x3D. Μας σκάλωσε φουλ ο pirmen. 

Απο τις πολλες φαπες των 3d ζαλιστηκε ρε μην δινεις σημασια :P 

Ο @Tambas91 ειχε τα ιδια συμπτωματα 😂

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...