Arkin Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Unreal είναι και αυτό? Πως και δε μου πέταξε μήνυμα για τη vram 🤣 Την έκδοση του pass τρέχω πάντως Επίσης η EA έχει εξαιρετικό support δε το περίμενα Unreal 4 ειναι ναι εχει και ray tracing για αυτο αυτα τα χαλια. Ιδιο με hogwarts. Απλα εχουμε FG και σωνει την παρτιδα εγω με 5700x δεν επαιζα hogwarts με ray tracing ουτε με σφαιρες χωρις fg. Και παλι 60% η καρτα σε πολλα σημεια αλλα τουλαχιστον παιζεις στο 95% τιμια. Με κανα 7800x3d 14700k κτλ και με fg εκει εισα μονιμα 165hz κολλημενα.
pip1908 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 57 minutes ago, Arkin said: Που να δεις και το fallen order. Aλλο σκουπιδι στο optimize με traversal stutters καθε φορα που αλλαζουμε περιοχη και με amd καρτα απλα δεν επαιζες τα stutter ηταν παντου με dxvk που το επαιξα ηταν καπως καλυτερο μετα το shader build. Εξαιρετικα παιχνιδια σε σεναριο κοσμο χαρακτηρες μαχη αλλα τραγικα στο performance. 15 ειχα δωσει για το fallen order τοσο θα δωσω και για το survivor οταν πεσει να το παιξουμε. Κριμα που ειναι τοσο αμπαλοι με την unreal engine και καταστρεφουν σχεδον οτι παιχνιδι παταει σε αυτη. Στα 10€ το πήρα κ το τερμάτισα και αυτο πριν ασχοληθώ με το survivor, θα συμφωνήσω απόλυτα σε ότι είπες!!! απλά η όλη ειρωνεία εδώ είναι ότι δεν έμαθαν απο τα λάθη τους,κ έβγαλαν ακόμα πιο χειρότερο σε performance παιχνίδι.... 2
Mr Aris Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Unreal 4 ειναι ναι εχει και ray tracing για αυτο αυτα τα χαλια. Ιδιο με hogwarts. Απλα εχουμε FG και σωνει την παρτιδα εγω με 5700x δεν επαιζα hogwarts με ray tracing ουτε με σφαιρες χωρις fg. Και παλι 60% η καρτα σε πολλα σημεια αλλα τουλαχιστον παιζεις στο 95% τιμια. Με κανα 7800x3d 14700k κτλ και με fg εκει εισα μονιμα 165hz κολλημενα. Αυτή τη στιγμή πάντως το hogwarts, σε μένα, τρέχει χειρότερα από ότι έτρεχε, τώρα τι πως και γιατί δε ξέρω. Τεσπα στο jedi εγώ δε βλέπω κάποιο θέμα στο performance και μακάρι να πάει όλο έτσι μιας και είναι ωραίο σα παιχνίδι 1
spanian Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ωραίο παιχνίδι γενικά (και το Fallen βέβαια) αλλά σε κάποια ανοιχτά σημεία με το RT ON έχεις λίγο fps drop. Κι εγώ περίμενα πολύ καιρό να στρώσει για να το τσιμπήσω, δεν έχω ιδέα πώς ήταν στην αρχή αλλά μπορώ να φανταστώ (αν κρίνω από το πρώτο που είχε τρελά θέματα αρχικά). Πάντως κάνει τρελό VRAM utilization. Spoiler Επεξ/σία 2 Αυγούστου από spanian
TsAkira Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Τι να σας πω ρε παιδιά... αγόρασα το παιχνίδι στο προηγούμενο steam sale και μου φάνηκε τραγικό το optimisation. Είναι το πρώτο παιχνίδι που έκανα refund. Ότι ρυθμίσεις και να έβαζα ήταν χάλι μαύρο. Συνεχόμενα stutters, είτε ολα full, rt on, rt off, ολα low.....οτι και να έκανα δε λειτουργούσε σωστά. Το Hogwarts, παρά τα πολλά προβλήματά του είναι playable μια χαρά. Το Survivor ήταν τραγικό. Το πήρα τελικά στο PS5, με ομολογουμένως χειρότερα γραφικά και σίγουρα όχι χωρίς θέματα και το ευχαριστήθηκα στο performance mode, η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το PC.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου Τα stutters του PC τα έχει και η κονσόλα πάντως απλά επειδή βγάζει λιγότερα FPS είναι λιγότερο αισθητά. 1
just getting started Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Μα έτσι είναι, τα stutters είναι ακόμα εκεί και είναι ανεξαρτήτως hardware. Το καλό είναι ότι μετά την κυκλοφορία στις παλιές κονσόλες μέσα Σεπτεμβρίου, λένε ότι θα φέρουν μερικές από τις βελτιώσεις για να παίξει εκεί, και στην PC έκδοση.
TsAkira Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Τα stutters του PC τα έχει και η κονσόλα πάντως απλά επειδή βγάζει λιγότερα FPS είναι λιγότερο αισθητά. Φίλε Psycho, διαφωνώ. Το lockαρα και στα 60 fps, αλλά δεν...στο PS5 είχα καλύτερη εμπειρία. Θα μου πεις ότι μπορεί και να είναι περίπτωση user error, να έκανα εγώ κάποια πατάτα. Το ζήτημα είναι ότι δε θα έπρεπε να μπω στη διαδικασία να ψειριζω κάθε setting ingame ,στα windows, στο bios κλπ για να το κάνω να τρέξει σε αποδεκτό επίπεδο. Και δεν είμαι και κάποιος τρομερά γκρινιάρης στα stutters. Π.χ. μια χαρά έπαιξα και τερμάτισα το Hogwarts στο PC, με όλα τα traversal stutters ή και το elden ring σε ps5. Το Jedi είναι με χαοτική διάφορα ότι χειρότερο έχω πιάσει στα χέρια μου. P.S. Εννοείται ότι και στην κονσόλα δεν ήταν ιδανικό, αλλά πολύ καλύτερα από το PC Επεξ/σία 8 Αυγούστου από TsAkira
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Αποφάσισαν να βγάλουν patch και να αφαιρέσουν το denuvo.. Star Wars Jedi: Survivor PC Patch 9 Removes Denuvo, Brings CPU, Ray Tracing and Stuttering Improvements Star Wars Jedi: Survivor Patch 9 Release Notes Performance Improvements: Framerate improvements for various hardware configurations. Fixes for several sources of framerate hitching for smoother gameplay. Ray Tracing has been optimized for CPU usage and should now scale better for high-end GPUs. Fixes for performance related to using a mouse as gameplay input. Quality of Life: The “Optimizing Game Files” screen has been optimized and can now see speed increases from multiple CPU cores. Mouse and keyboard functionality has been improved across a variety of menu screens, including the first time user screens, title menu, game menu, and workbench. Bug Fixes: Fixed collision issue where players could fall through elevators at low framerates. Fix for a conversation-related crash when walking away from NPC characters. Fix for various, intermittent crashes. General: Denuvo DRM has been removed. 6 1
just getting started Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Ακραίοι που έβγαλαν το denuvo. Μπράβο, να τα λέμε και αυτά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Νωρίς το θυμήθηκαν 🤬 Κάλιο αργά παρά ποτέ. 4
Arkin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Έλα ρε μπράβο για το νέο patch δυνατό και σίγουρα θα τρέχει πολύ καλύτερα. Σε κάνα sale εκεί στο 20αρικο στο steam το τσιμπά με ήρθε η ώρα νομίζω.
optimus prime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Να το δοκιμασω μπας και εγινε κανα θαυμα δλδ? Το εχω κατεβασμενο.. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από optimus prime
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα