Arkin Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γενικά για το ισχύει με το stuttering και όχι για το Jedi Survivor συγκεκριμένα. Τα stutters χωρίζονται σε δύο περιπτώσεις και μια τρίτη πιο σπάνια όμως. 1. Shader compilation stutters. Αυτά συμβαίνουν στο PC εφόσον το παιχνίδι ΔΕΝ κάνει shader compile στο menu και αναγκάζεται να τα κάνει την ώρα που παίζεις και άρα αρχίζουν τα κολλήματα. Στις κονσόλες δεν χρειάζεται shader compile γιατί είναι pre-compiled τα shaders αφού το HW τους είναι στάνταρ. 2. Traversal stutters. Αυτά έχουν να κάνουν καθαρά με την μηχανή γραφικών και επηρεάζουν ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες ανεξαιρέτως. Όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο Dead Space Remake. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι τα shader stutters σταματούν όταν συμβεί το ίδιο πράγμα δεύτερη φορά. Π.χ σε μια έκρηξη που θα γίνει την πρώτη φορά, θα δεις stutter, την δεύτερη φορά στην ίδια έκρηξη δεν θα δεις stutter. Ενώ τα traversal stutters τα βλέπεις συνεχώς στα ίδια σημεία ακριβώς. 3. Η σπάνια περίπτωση όπου δημιουργούν οι drivers της κάρτας γραφικών stuttering ή π.χ σε παλιότερα παιχνίδια να προκαλούν stutters τα e-cores στους 12/13/14th gen της Intel. Για τα traversal ετσι νομιζα αλλα κατα ενα περιεργο λογο στο hogwarts legacy δεν ξερω τι εχουν κανει ενω με τις πρωτες εκδοσεις υπηρχαν stutters στα σημεια του loading με το ποτηρακι με την τελευταια εκδοση ομως δεν κανει καθολου stutters. Με παραξενεψε γιατι πχ το fallen order εχει στα ιδια σημεια παντα οπως και αλλα unreal engine παιχνιδια. Για το survivor νομιζω το χαλι ειναι με το ray tracing σε raster στο pc παει αερας με dlss 3.
Lotof Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Double blade stance δεν μου αρέσει καθόλου την βρήκα αργή. Δοκίμασα dual wield αλλά δεν μου βγάζει φυσικότητα όποτε λέω να γυρίσω σε single. Ποιες είναι οι αγαπημένες σας stance ?
seithan Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 32 minutes ago, Lotof said: Double blade stance δεν μου αρέσει καθόλου την βρήκα αργή. Δοκίμασα dual wield αλλά δεν μου βγάζει φυσικότητα όποτε λέω να γυρίσω σε single. Ποιες είναι οι αγαπημένες σας stance ? Λίγο προσωπική ερώτηση, only fans! 1
Despotas Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Υποκειμενικό, ότι βολεύει τον καθένα. Προσωπικά ξεκίνησα Single+Dual και μετά γύρισα σε Crossguard+Dual. Επίσης δοκίμασα και το Blaster που το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό. Το Double ούτε εμένα με βόλεψε. 1
just getting started Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Κάτσε, ρε πέρσι βγήκε 1 minute ago, just_a_dude said: Και για game 5ετίας κρατάει πολύ καλά visually. 1
just_a_dude Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 1 λεπτό πριν, just getting started είπε Κάτσε, ρε πέρσι βγήκε λολ, λαθος thread. Για το Fallen Order έλεγα
just getting started Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Ε άμα σου άρεσε το πρώτο, μιας και είσαι εδώ χτύπα και το δεύτερο 😂 Είναι στα ~30 στο steam, αν εξαιρέσουμε το τραγικό CPU performance και frame times σε σημεία, είναι αρκετά καλό παιχνίδι. Θα δεις όμως και στο πρώτο, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και με το combat και το progression, αλλά και το story πολύ τίμιο. Δεν κάνει κοιλιά και "σέβεται" το σύμπαν του star wars. Μουσικάρα επίσης. 4
Despotas Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Θα συμφωνήσω. Παρά τα θέματά τους με το performance, πέρασα πολύ καλά και με τα δύο. Αξίζουν, ειδικά τώρα που είναι σε έκπτωση. Κάθε φίλος των action-adventure θεωρώ πως πρέπει να τα τιμήσει. 3
Mr Aris Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Φαίνεται ότι τα θέματα με το performance έχουν λυθεί πάντως, δε ξέρω πως έτρεχε στην αρχή αλλά τώρα που παίζω είναι το λιγότερο πολύ καλό.
just getting started Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Δεν υπάρχει περίπτωση. Είτε είσαι με υπερβολικά καλό επεξεργαστή για την κάρτα σου, είτε το FG σου στρώνει κάπως τα frame times και δεν είναι τόσο χάλια, είτε δεν έχεις φτάσει στον kobboh (εκεί που όντως φαίνεται το θέμα περισσότερο). Επίσης το πιο πιθανό ότι έχεις RT off. Το παιχνίδι ούτε έχει φτιαχτεί, ούτε και θα φτιαχτεί. Έχει να πάρει ουσιαστικό performance patch από τον Μάιο πέρσι, και γενικά patch που να μην είναι για accessibility από τον Σεπτέμβριο του 23. Το έχουν δείξει και στο digital foundry ότι όλα τα θέματα του είναι ακόμα εκεί, και το ονόμασαν επάξια στα top 2-3 χειρότερα ports του 23. Όσο καλό και να είναι το game, το performance του δυστυχώς είναι επιπέδου ένα κλικ πάνω από Hogwarts Legacy με RT όταν έχει να κάνει asset streaming ή υπάρχουν πάνω από 5 npcs. 2
Mr Aris Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Ειλικρινά δε βλέπω κάποιο θέμα με το performance, κάθε φορά κατά την εκκίνηση, κάνει ένα σεταρισμα σε files, μου θύμισε το forza αυτό γιατί λέει είναι συγκεκριμένα για το PC μου 😍🤣 Δε νομίζω να υπάρχει νορμάλ επεξεργαστής που να θεωρείται υπερβολικά καλός για τη κάρτα γραφικών μου Εννοείται ότι το fg είναι ανοιχτό και dlss 3 σε quality , όλα epic σε 4κ με rt on Το παιχνίδι τη μόνη πτώση στα Frame που κάνει είναι από 118 σε 114 και αυτό σπάνια Στα βίντεο όμως τρέχει άσχημα, όπως και όταν ξεκινάει να δείχνει τα EA logos κτλ όπου τα τρέχει με υπερβολικά κολλήματα , που εκεί είπα αν τρέχει έτσι πάει για Uninstall στα καπάκια. Αλλά το παιχνίδι σα παιχνίδι τρέχει πολύ καλά
pip1908 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Μιας και το τρέχω τώρα,το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ καλό!!! αλλά όσο καλό είναι, άλλο τόσο κακό είναι στο performance..... χωρίς fg είναι της υπομονής, κ με fg on πάλι έχει θέματα... θα μπορούσαν τουλάχιστον να βγάλουν patch με fsr 3 κ βελτιωμένο performance, αλλά όπως αναφέρει κ ο φίλος πιο πάνω είναι παρατημένο. Σίγουρα αξίζει να το τρέξει κάποιος αλλά είναι παιχνίδι της υπομονής για εμένα, καθαρά κ μόνο για το performance του.
Arkin Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, pip1908 είπε Μιας και το τρέχω τώρα,το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ καλό!!! αλλά όσο καλό είναι, άλλο τόσο κακό είναι στο performance..... χωρίς fg είναι της υπομονής, κ με fg on πάλι έχει θέματα... θα μπορούσαν τουλάχιστον να βγάλουν patch με fsr 3 κ βελτιωμένο performance, αλλά όπως αναφέρει κ ο φίλος πιο πάνω είναι παρατημένο. Σίγουρα αξίζει να το τρέξει κάποιος αλλά είναι παιχνίδι της υπομονής για εμένα, καθαρά κ μόνο για το performance του. Που να δεις και το fallen order. Aλλο σκουπιδι στο optimize με traversal stutters καθε φορα που αλλαζουμε περιοχη και με amd καρτα απλα δεν επαιζες τα stutter ηταν παντου με dxvk που το επαιξα ηταν καπως καλυτερο μετα το shader build. Εξαιρετικα παιχνιδια σε σεναριο κοσμο χαρακτηρες μαχη αλλα τραγικα στο performance. 15 ειχα δωσει για το fallen order τοσο θα δωσω και για το survivor οταν πεσει να το παιξουμε. Κριμα που ειναι τοσο αμπαλοι με την unreal engine και καταστρεφουν σχεδον οτι παιχνιδι παταει σε αυτη. 1
Mr Aris Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Unreal είναι και αυτό? Πως και δε μου πέταξε μήνυμα για τη vram 🤣 Την έκδοση του pass τρέχω πάντως Επίσης η EA έχει εξαιρετικό support δε το περίμενα Επεξ/σία 2 Αυγούστου από Mr Aris 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα