xavier Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 μου φαινεται λιγο περιεργο το animation στον τροπο που περπαταει/τρεχει ο χαρακτηρας. δεν ειχα την ιδια αισθηση στο 1ο παιχνιδι. Μπορει απλα να ειναι η ιδεα μου. 2
SabotazNic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, xavier είπε μου φαινεται λιγο περιεργο το animation στον τροπο που περπαταει/τρεχει ο χαρακτηρας. δεν ειχα την ιδια αισθηση στο 1ο παιχνιδι. Μπορει απλα να ειναι η ιδεα μου. Ναι, στο περπατημα ειναι σαν να εχει χεστει, και στο τρεξιμο σαν να εχει χεστει και να του ερχεται και αλλο. Πχ και στο 1:20 του παραπανω βιντεο, που εχει dual light saber, ειναι πολυ περιεργο το τρεξιμο.
dalan2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ναι, στο περπατημα ειναι σαν να εχει χεστει, και στο τρεξιμο σαν να εχει χεστει και να του ερχεται και αλλο. Πχ και στο 1:20 του παραπανω βιντεο, που εχει dual light saber, ειναι πολυ περιεργο το τρεξιμο. Είναι η δύναμη που σφίγγεται για να βγει προς τα έξω 😂😂😂
valantis123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Την τράβηξα προχθές, ταιριάζει στην συζήτηση
just getting started Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Λένε λίγα για τα καινούρια stances, αλλά για μένα το πιο σημαντικό που πρόσεξα... έχει dismemberment, και στους troopers δλδ, όχι μόνο στα πλάσματα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, just getting started είπε έχει dismemberment, και στους troopers δλδ, όχι μόνο στα πλάσματα. Το video πάντως δεν έχει καθόλου. Είδα ένα-δυο κομμένα πόδια από scouts, αλλα ότι humanoid έδειξε στο video δεν είχε dismemberment.
just getting started Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Ναι βασικά όντως μόνο στους scouts στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα είχε, αλλά ήταν το τελευταίο πράγμα που είδα στο βίντεο και θα μου έμεινε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Combo attacks με helpers. Να δούμε αν θα καταφέρει να φάει κάποιο boss μόνος του, αυτή τη φορά o Cal. 1
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Αγορά day one γιατί απόλαυσα το Fallen Order. Beta tester εδώ. 1
zvarthangalos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Λογικότατες οι απαιτήσεις όχι σαν το Last Of Us που κανονικά θα έπρεπε να το κυκλοφορήσουν το 2025 και να μην πώ και καθόλου. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από zvarthangalos
toyo73 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Απαιτήσεις Aυτα να τα βλεπουν οι last of uδες, που θελουν πυρηνικο αντιδραστηρα για να τρεξουμε παιχνιδι γυαλισμενο 10ετιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα