Προς το περιεχόμενο

Star Wars Jedi: Survivor [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου φαινεται λιγο περιεργο το animation στον τροπο που περπαταει/τρεχει ο χαρακτηρας. δεν ειχα την ιδια αισθηση στο 1ο παιχνιδι. Μπορει απλα να ειναι η ιδεα μου.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xavier είπε

μου φαινεται λιγο περιεργο το animation στον τροπο που περπαταει/τρεχει ο χαρακτηρας. δεν ειχα την ιδια αισθηση στο 1ο παιχνιδι. Μπορει απλα να ειναι η ιδεα μου.

Ναι, στο περπατημα ειναι σαν να εχει χεστει, και στο τρεξιμο σαν να εχει χεστει και να του ερχεται και αλλο. Πχ και στο 1:20 του παραπανω βιντεο, που εχει dual light saber, ειναι πολυ περιεργο το τρεξιμο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Ναι, στο περπατημα ειναι σαν να εχει χεστει, και στο τρεξιμο σαν να εχει χεστει και να του ερχεται και αλλο. Πχ και στο 1:20 του παραπανω βιντεο, που εχει dual light saber, ειναι πολυ περιεργο το τρεξιμο. 

Είναι η δύναμη που σφίγγεται για να βγει προς τα έξω 😂😂😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, just getting started είπε

έχει dismemberment, και στους troopers δλδ, όχι μόνο στα πλάσματα.

Το video πάντως δεν έχει καθόλου. Είδα ένα-δυο κομμένα πόδια από scouts, αλλα ότι humanoid έδειξε στο video δεν είχε dismemberment.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικότατες οι απαιτήσεις όχι σαν το Last Of Us που κανονικά θα έπρεπε να το κυκλοφορήσουν το 2025 

και να μην πώ και καθόλου.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.
13 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Απαιτήσεις 

Screenshot_2023-04-06-08-32-50-122-edit_com.microsoft.bing.jpg

Aυτα να τα βλεπουν οι last of uδες, που θελουν πυρηνικο αντιδραστηρα για να τρεξουμε παιχνιδι γυαλισμενο 10ετιας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...