Προς το περιεχόμενο

Star Wars Jedi: Survivor [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Και το Survivor και το Fallen Order είναι ακόμη stutter fests ή τα έχουν φτιάξει;

Το fallen order με την 6800xt που το επαιξα ηταν stutter fest. Μπηκε αμεσα DXVK και μπορεσα το επαιξα αρκετα smooth περα απο τα traversal stutters και καποιες φορες οταν εκανε shader cache το vulkan. Και παλι οχι τοσο αρτια εμπειρια μιας και σε καθε πρωτη μεγαλη μετακινηση σε νεο πλανητη εκανε shader cache stutter κοντα μισο λεπτο στη διαδρομη περα απο αυτο το υπολοιπο παιχνιδι ηταν smooth. Τραγικη respawn μας εχει τελειως γραμμενους. Πως εβγαλε τοτε το titanfall που τρεχει αψογο δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα σκατωσε τοσο στα 2 jedi. 

Το εψαξα και το Titanfall χρησιμοποιει την Source Engine της valve για αυτο και ειναι τοσο αρτιο σε performance ενω τα 2 jedi με την τραγικη unreal οπως και το hogwarts παλι με unreal τρεχουν αθλια. 

Και το outer worlds unreal 4 ειναι αλλα στρωθηκαν και το εφτιαξαν γιατι και αυτο stutter fest ηταν οταν βγηκε η space εκδοση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Και το Survivor και το Fallen Order είναι ακόμη stutter fests ή τα έχουν φτιάξει;

Το survivor αν και το πηρα τωρα με τις προσφορες της epic δεν το εχω παιξει ακομα, αλλα το Fallen order βουτυρατο μου ηταν maxed out με 2070 super, λογικα με την 3080 Ti θα ηταν ακομα καλυτερο.

Επεξ/σία από omghi2u
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, omghi2u είπε

Το survivor αν και το πηρα τωρα με τις προσφορες της epic δεν το εχω παιξει ακομα, αλλα το Fallen order βουτυρατο μου ηταν maxed out με 2070 super, λογικα με την 3080 Ti θα ηταν ακομα καλυτερο.

Εδώ ήταν εμένα βούτυρο το fallen order με την 1650 ενώ ήταν σε hdd

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nik1239 είπε

Εδώ ήταν εμένα βούτυρο το fallen order με την 1650 ενώ ήταν σε hdd

Με nvidia παει καλα το fallen order. Εγω με 6800xt 8700k το stutter πηγαινε συννεφο χωρις DXVK. Αχταρμας γενικα πολλα παιχνιδια με amd καρτες.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι εντάξει, και εγώ με 470 που είχα παίξει το fallen order όταν βγήκε μια χαρά πήγαινε. Μόνο το traversal stutter της unreal είχε.

Κατά τα άλλα καμιά σχέση με το survivor. Και ας το παίζω σε nvidia 😂

Δημοσ.

Ελα παμε επιτελους νεο patch

Patch 8 Details - January 11

Patch 8 for Star Wars Jedi: Survivor arrives today for PC, PlayStation 5, and Xbox Series X | S. 

This patch introduces two new features and several improvements to Slow Motion in order to make Star Wars Jedi: Survivor accessible to even more players. 

A new high contrast mode allows players to desaturate the environment and use colors specifically for narrative and gameplay elements, making them stand out more.

A new audio ping functionality allows players to both passively and actively ping the environment, giving the ability to echolocate objects and interactable elements nearby.

This update includes additional slow motion presets. With this new implementation players can toggle between both their own custom value and three new presets. 

The presets are set at 30%, 50% and 75% and available through the shortcut menu. This will allow users to switch between multiple different slow motion values, and not just the custom value and the default game speed.

You can find more information on all of Star Wars Jedi: Survivor’s accessibility features here.

This patch also incorporates some fixes for performance and stability across all platforms.

We’re so grateful for the feedback you’ve provided and pleased with the refinements we’ve been able to bring to Star Wars Jedi: Survivor thus far. Of course, our team is always eager to learn more about our players’ needs, so don’t hesitate to let us know if you run into any additional issues.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

μουφο patch από τη στιγμή που δεν έχουν φτιάξει το stuttering. pass

Δεν έχει φτιαχτεί κάτι ως προς το stutter και ούτε πρόκειται όπως φαίνεται.

Στο μηχάνημά σου μια χαρά θα παίζει πάντως.

Επεξ/σία από Despotas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Despotas είπε

Δεν έχει φτιαχτεί κάτι ως προς το stutter και ούτε πρόκειται όπως φαίνεται.

Στο μηχάνημά σου μια χαρά θα παίζει πάντως.

και 4090 με 14900Κ να έχεις δεν τα γλιτώνεις τα shader και τα traversal stutters πάντως. Κυρίως δεν θέλω να δώσω λεφτά σε ένα studio που δεν ασχολείται με την ποιότητα του προϊόντος. Ιδεολογικό είναι το θέμα πιο πολύ (τρομάρα μου :P)

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

και 4090 με 14900Κ να έχεις δεν τα γλιτώνεις τα shader και τα traversal stutters πάντως. Κυρίως δεν θέλω να δώσω λεφτά σε ένα studio που δεν ασχολείται με την ποιότητα του προϊόντος. Ιδεολογικό είναι το θέμα πιο πολύ (τρομάρα μου :P )

Συμφωνώ απόλυτα. Την ίδια στάση τηρώ εδώ και καιρό όταν βγαίνουν έτσι τα παιχνίδια.

Το έπαιξα λόγω AMD bundle αλλιώς ούτε 10€.

• Like 2
Δημοσ.

10700k 3070ti 16gb ram ...

το πήρα προχθές, το τρέχω στα 2k dlss quality, high settings, ενώ ξεκινάει το παιχνίδι με 90fps+ ξαφνικά ,έχει frame drops που δεν καταλαβαίνω το λόγο....

έχει κανείς καμιά λύση σε όλο αυτό ή να το παρατήσω μπας και το φτιάξουν;

Δημοσ.

Κοίτα, αν δεις το χρονικό κενό ανάμεσα στο patch 7 με το τελευταίο το 8, που δεν έχει και καμιά αλλαγή στο performance (παραμένει stutter fest στον koboh, ακόμα και με 99% usage), θα έλεγα ότι το ψιλό παράτησαν. Εφόσον δεν έχεις και FG είσαι σχετικά δύσκολα.

Θα έλεγα να μην το παρατήσεις, ΕΠΕΙΔΗ δεν παίζει να το στρώσουν. Τσάμπα θα περιμένεις δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pip1908 είπε

10700k 3070ti 16gb ram ...

το πήρα προχθές, το τρέχω στα 2k dlss quality, high settings, ενώ ξεκινάει το παιχνίδι με 90fps+ ξαφνικά ,έχει frame drops που δεν καταλαβαίνω το λόγο....

έχει κανείς καμιά λύση σε όλο αυτό ή να το παρατήσω μπας και το φτιάξουν;

Κλείσιμο τελείως το rt αν το έχεις ανοιχτό μπας και στρώσει λίγο. Με rt είναι stutter fest χωρίς FG. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...