Προς το περιεχόμενο

Star Wars Jedi: Survivor [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξύ μόνο σε εμένα δεν δουλεύει το dlss?

Εκτός από το ότι δεν αλλάζει τίποτα οπτικά με native, έχει και τα ίδια καρέ ακόμα και σε ultra performance (προφανώς μιλάω για 100% GPU usage)

Αντίστοιχα, με fsr κανονικά ανεβαίνουν τα καρέ από 60κατι native στα 80+.

Η πλάκα είναι ότι και το FG ακόμα δουλεύει με το native TAA, οπότε δίνει και μικρό αντίστοιχα performance gain. Αν θέλεις να έχεις περισσότερα, πρέπει να ανοίξεις FSR+FG, ποιος θα το περίμενε?? 😂

Δημοσ.
2 hours ago, just getting started said:

Εντωμεταξύ μόνο σε εμένα δεν δουλεύει το dlss?

Εκτός από το ότι δεν αλλάζει τίποτα οπτικά με native, έχει και τα ίδια καρέ ακόμα και σε ultra performance (προφανώς μιλάω για 100% GPU usage)

Αντίστοιχα, με fsr κανονικά ανεβαίνουν τα καρέ από 60κατι native στα 80+.

Η πλάκα είναι ότι και το FG ακόμα δουλεύει με το native TAA, οπότε δίνει και μικρό αντίστοιχα performance gain. Αν θέλεις να έχεις περισσότερα, πρέπει να ανοίξεις FSR+FG, ποιος θα το περίμενε?? 😂

γενικότερα είναι χάλια το dlss στο jedi survivor. παίζει νομίζω μόνο σε windowed mode κι όχι σε full screen. 

Δημοσ.

Όντως, για να το καταφέρω να δουλέψει, έπρεπε να βάλω windowed με την desktop ανάλυση, να ενεργοποιήσω έπειτα το dlss και να κάνω επανεκκίνηση το παιχνίδι χωρίς να αλλάξω ενδιάμεσα ρυθμίσεις.

Έτσι δούλεψε και έβαλα και Fullscreen + dldsr 2.25  + dlss quality + FG.

Αλλά με επανεκκίνηση του παιχνιδιού πάλι δεν άνοιξε το dlss οπότε εκεί το παράτησα για τώρα...

Πραγματικά σε τραγική κατάσταση το port αυτό, πέρα από το κακό performance σε CPU

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να στρωσει σε λιγο καιρο? Το δουλευουν ή το παρατησαν?

Γιατι αυτο περιμενω για να το παρω, αφου με την 4060 θα εχω σιγουρα θεματα performance.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KoGi είπε

Γιατι αυτο περιμενω για να το παρω, αφου με την 4060 θα εχω σιγουρα θεματα performance.

Respawn ειναι απο τις χειροτερες εταιριες στο optimization στον υπολογιστη. Το fallen order το πρωτο jedi το παρατησαν με amd gpu σερνετε το συμπαν οταν το ειχα παιξει εβαλα DXVK αλλιως δεν παιζονταν. Συν τα traversal stutters. Τα ιδια χαλια εχουμε και εδω μην περιμενεις να φτιαχτει τιποτα. Απλα αγορα σε deep sale οπως το πρωτο στο 10αρικο και πολυ ειναι. Τα ιδια και με hogwarts legacy φαινεται να το παρατησαν και αυτο με ατελειωτο crashes σε οσους εχουν DLSS 3 οποτε και αυτο αγορα στο 10αρικο max και rollback σε προηγουμενη εκδοση που δεν κρασερνει.

Ειχαμε το last of us ως το χειροτερο port του 2023 τελικα μετα απο 13 patches καπως το εστρωσαν. Jedi και hogwarts παραμενουν τραγικα ομως και εχουν να παρουν patches πολλους μηνες. Το jedi απο τον Οκτωβριο και το hogwarts απο τον Ιουλιο. 

Αφου δεν τους ενδιαφερει να δωσουν ενα σωστο προϊον στους πελατες τους δεν ενδιαφερει και εμας να τους δωσουμε τα χρηματα μας. Το fallen order επεσε μεχρι 5 ευρω οποτε καπου εκει θα καταληξει και το survivor και το hogwarts legacy δεν αργει να πεσει στο 10αρικο μιας και τρωει ατελειωτο κραξιμο για το ποσο ασχημα τρεχει και δεν το ακουμπαει κανεις. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.

Δίκιο έχεις κανονικά δεν πρέπει να τους αγοράζει κανείς τίτλους που τρέχουν έτσι, μόνο με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουν. Αλλά "καιγόμουν" να το παίξω. Κακώς.

Εδώ ακόμα και με FG που βοηθάει αρκετά, ειδικά με το frame pacing, φαίνονται τα stutters από πίσω όταν είσαι στον koboh.

2 hours ago, KoGi said:

Δεν είναι τόσο θέμα κάρτας, περισσότερο θέμα CPU-ram, μιας και το dlss (όταν δουλεύει) δίνει πολλά καρέ.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, KoGi said:

όχι δεν θα το φτιαξουν, δεν είναι θέμα κάρτας περισσότερο cpu. Εμένα τρέχει οκ μετά απο αρκετούς πειραματισμούς με fsr στο balanced, full screen 4k, κλειστό rt  κι όλα στο epic εκτός shadows high, post processing high και με το mod αυτό στο normal

συστημα 7600x, 4070 και 32ram 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, just getting started είπε

Δίκιο έχεις κανονικά δεν πρέπει να τους αγοράζει κανείς τίτλους που τρέχουν έτσι, μόνο με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουν. Αλλά "καιγόμουν" να το παίξω. Κακώς.

Εδώ ακόμα και με FG που βοηθάει αρκετά, ειδικά με το frame pacing, φαίνονται τα stutters από πίσω όταν είσαι στον koboh.

Δεν είναι τόσο θέμα κάρτας, περισσότερο θέμα CPU-ram, μιας και το dlss (όταν δουλεύει) δίνει πολλά καρέ.

Δεν πειραζει φιλε μου δεν το εριξα σε κανεναν που αγοραζει εφοσον δεν εκανες preorder και το πηρες τωρα το πηρες σε χαμηλη τιμη σκεψου ενας που εδωσε 60 και δεν μπορεσε να το ευχαριστηθει.

Και εγω καιγομαι να το παιξω εκανα 100% το fallen order μου αρεσε παρα πολυ το παιχνιδι αλλα περιμενω μπας και φιλοτιμηθουν και δωσουν κανα patch μην εχουμε παλι τα χαλια του πρωτου. Και εχει και DLSS 3+DLSS 2 αλλα οπως λες το δευτερο φαινεται δεν κανει τιποτα ενω επρεπε να δινει το boost που πρεπει οπως το fsr και το dlss 3 δεν εξαλειφει τα stutters ενος τοσο κακογραμμενου παιχνιδιου. Θα προτεινα να αλλαξεις DLSS και για τα 2 DLSS στις τελευταιες εκδοσεις μηπως και αλλαξει κατι κυριως στο DLSS 2 που σιγουρα κατι τρεχει με την εκδοση DLL που εχουν βαλει στο παιχνιδι. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, KoGi είπε

Το τελείωσα πριν 2 μήνες στο σύστημα της υπογραφής χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (1080p, high).

Το είχα δώρο από AMD CPU, αλλιώς ούτε πρόκειται να το αγόραζα πάνω από 10€.

Ναι, θα μπορούσε να τρέχει καλύτερα αλλά δεν νομίζω να ασχοληθούν περαιτέρω όπως ανέφεραν και τα παιδιά παραπάνω.

Πάντως αξίζει και μου άρεσε περισσότερο από το Fallen Order.

• Like 2
Δημοσ.
33 minutes ago, Despotas said:

Το τελείωσα πριν 2 μήνες στο σύστημα της υπογραφής χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (1080p, high).

Το είχα δώρο από AMD CPU, αλλιώς ούτε πρόκειται να το αγόραζα πάνω από 10€.

Ναι, θα μπορούσε να τρέχει καλύτερα αλλά δεν νομίζω να ασχοληθούν περαιτέρω όπως ανέφεραν και τα παιδιά παραπάνω.

Πάντως αξίζει και μου άρεσε περισσότερο από το Fallen Order.

Εγω παιζω απο λαπτοπ (R7-7840HS,16GB,RTX4060) σε εξωτερικη οθονη 2Κ. Ελπιζω να αρκει η CPU μιας κι εκει ειναι το προβλημα.

Τωρα βγαινει στα €21 απο Epic, αλλα δεν βιαζομαι οποτε μηπως να περιμενω για πιο φθηνα.

Δημοσ.

Στη έκδοση της 4060 για λάπτοπ έχει frame generation? Αν έχει θα την παλέψεις πιστεύω. Για 21€ δλδ που το πήρα και εγώ οκ, τρώγεται (αν και όπως είπε και ο arkin, για τάληρο να μόνο αν πάει τους αξίζει κανονικά).

Αλλά ακόμα και το performance να αφήσουν έτσι, μου φαίνεται αδιανόητο να αφήσουν το dlss να δουλεύει μόνο υπό συνθήκη.

Ειδικά στην περίπτωση αυτού του τίτλου που έχει το χειρότερο TAA σε native μετά το quantum break. Πραγματικά σε 1080 δεν βλέπεται, και είναι οριακά αποδεκτό με 2.25 dldsr. Θέλει αναγκαστικά dldsr 2.25 + dlss quality για να καθαρίσει η εικόνα. Και δεν μπορείς να βάλεις και fsr, γιατί έχει ΠΟΛΥ κακή υλοποίηση εδώ.

Το βράδυ που θα γυρίσω θα δοκιμάσω να αλλάξω και τα dll αλλά δεν πιστεύω να φταίει αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
44 minutes ago, just getting started said:

Στη έκδοση της 4060 για λάπτοπ έχει frame generation? Αν έχει θα την παλέψεις πιστεύω. Για 21€ δλδ που το πήρα και εγώ οκ, τρώγεται (αν και όπως είπε και ο arkin, για τάληρο να μόνο αν πάει τους αξίζει κανονικά).

Αλλά ακόμα και το performance να αφήσουν έτσι, μου φαίνεται αδιανόητο να αφήσουν το dlss να δουλεύει μόνο υπό συνθήκη.

Ειδικά στην περίπτωση αυτού του τίτλου που έχει το χειρότερο TAA σε native μετά το quantum break. Πραγματικά σε 1080 δεν βλέπεται, και είναι οριακά αποδεκτό με 2.25 dldsr. Θέλει αναγκαστικά dldsr 2.25 + dlss quality για να καθαρίσει η εικόνα. Και δεν μπορείς να βάλεις και fsr, γιατί έχει ΠΟΛΥ κακή υλοποίηση εδώ.

Το βράδυ που θα γυρίσω θα δοκιμάσω να αλλάξω και τα dll αλλά δεν πιστεύω να φταίει αυτό.

Ναι υποστηριζει DLSS 3 & FG αρκει να το υποστηριζει και το παιχνιδι.

Δημοσ.
54 minutes ago, just_a_dude said:

Και το Survivor και το Fallen Order είναι ακόμη stutter fests ή τα έχουν φτιάξει;

Το Fallen Order που το τωρα το επαιξα ναι ειχε κατι τετοια, ειδικα σε κατι cut scenes.

Αλλα ΟΚ τα αγνοεις και παιζεις μια χαρα κατα τ'αλλα.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, just getting started said:

θα έλεγα ότι το fsr εδώ είναι πολύ καλύτερο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...