just getting started Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Καλά nfs unbound είναι και racing genre. Πόσοι εδώ νομίζεις παίζουν τέτοια παιχνίδια; Ούτε το horizon 5 που συγκριτικά είναι καλύτερο παιχνίδι δεν έχει κίνηση στο thread γιατί πολύ απλά δεν παίζει τόσος κόσμος στο φόρουμ. Εδώ το F1 23 που είναι και πολύ καλύτερο στο χειρισμό από τον προκάτοχό του και δεν έχει καν thread
firepc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 racing, sports, fighting θεωρούνται κάπως "ετήσιες" κυκλοφορίες και έχουν συγκεκριμένο κοινό (που κάθε χρόνο δίνει ραντεβού με το αγαπημένο του είδος)
Armoral Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 To SW:JS είναι πάντως άλλο παιχνίδι με DLSS2 και 3. Μια ωρίτσα που το δοκίμασα, απίστευτη ομαλότητα στα 120 fps και δεν πέτυχα κανένα artifact πουθενά ούτε καθυστέρηση στην απόκριση στο χειριστήριο. 1
xartemporas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://reddit.com/r/nvidia/s/I1IUqpLCaz Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από xartemporas
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυξήθηκε το performance στα CPU-limited σημεία(Μόνο με low settings και όχι σε high/ultra) αλλά τα shader stutters και τα traversal stutters, παραμένουν.. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από Psycho_Warhead
Tigio13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, έβαλα να παίξω το παιχνίδι χθες στο pc και έτρεχε στα 35-38 fps με gigabyte 6900xt σε 4k οθόνη στα high. Είναι τόσο βαρύ το παιχνίδι, είναι παλιά η κάρτα ή όλα μαζί?
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι με το τελευταίο patch ; Ναι είναι unoptimized το παιχνίδι, δεν φταίει η κάρτα σου. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από Psycho_Warhead
Tambas91 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Tigio13 είπε Καλησπέρα, έβαλα να παίξω το παιχνίδι χθες στο pc και έτρεχε στα 35-38 fps με gigabyte 6900xt σε 4k οθόνη στα high. Είναι τόσο βαρύ το παιχνίδι, είναι παλιά η κάρτα ή όλα μαζί? είναι μούφα το optimized βγάλε ray tracing και βάλε fsr quality 1
Tigio13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Tambas91 είπε είναι μούφα το optimized βγάλε ray tracing και βάλε fsr quality Τα έκανα αυτά που λες με όχι και τόσο μεγάλη διαφορά. Στην μόνη ρύθμιση που είδα 80-90 fps ήταν να βάλω την οθόνη 2k. Το είχε και σαν recomended εν τω μεταξύ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως που γονάτισε το σύστημα τόσο πολύ.
Tambas91 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Τα έκανα αυτά που λες με όχι και τόσο μεγάλη διαφορά. Στην μόνη ρύθμιση που είδα 80-90 fps ήταν να βάλω την οθόνη 2k. Το είχε και σαν recomended εν τω μεταξύ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως που γονάτισε το σύστημα τόσο πολύ. θεωρητικά χωρίς ray tracing στα epic με fsr quality θα έπρεπε να είσαι 60+...εσύ με αυτές τις ρυθμίσεις δηλαδή που έχει στο video ποσα βγάζεις?
Tigio13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Tambas91 είπε θεωρητικά χωρίς ray tracing στα epic με fsr quality θα έπρεπε να είσαι 60+...εσύ με αυτές τις ρυθμίσεις δηλαδή που έχει στο video ποσα βγάζεις? Είχα κάνει δοκιμή χωρίς ray tracing και με fsr. Το fsr όμως το είχα βάλει high performance και όχι quality όπως στο βίντεο που ανέβασες. Τώρα που άλλαξα αυτή τη ρύθμιση άλλαξε προς το πολύ καλύτερο σε epic από high που το είχα και σε 4k.Thanks Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Tigio13
DimitrisMax Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Πολλα αρνιτικα σχολια στο steam για το perfomance το εχει κανεις παιξει τωρα τελευταια να μου πει μια γνωμη καθως το εχει προσφορα στο steam αξιζει η θα με κουρασει λογο perfomance εχω 7800x3d και 4070 για 1440p να συμπληρωσω οτι εχω παιξει το 1 και θελω να το συνεχισω μ αρεσε πολυ αλλα κολαω για τον παραπανω λογο
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μια χαρά θα είσαι με το PC που έχεις.. 1
just getting started Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 6 hours ago, DimitrisMax said: Πολλα αρνιτικα σχολια στο steam για το perfomance το εχει κανεις παιξει τωρα τελευταια να μου πει μια γνωμη καθως το εχει προσφορα στο steam αξιζει η θα με κουρασει λογο perfomance εχω 7800x3d και 4070 για 1440p να συμπληρωσω οτι εχω παιξει το 1 και θελω να το συνεχισω μ αρεσε πολυ αλλα κολαω για τον παραπανω λογο Σκέτα epic χωρίς RT με dlss quality θα είσαι πάνω από 60 όλη την ώρα. Με τον επεξεργαστή που έχεις μπορείς άνετα να δοκιμάσεις και με RT on μιας και έχει και frame generation. Μια χαρά θα παίξεις πάντως όπως και να έχει μην το σκέφτεσαι. 1
Despotas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 To τελείωσα πρόσφατα στο σύστημα της υπογραφής χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Δεν θα έχεις πρόβλημα θεωρώ όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα