Προς το περιεχόμενο

Star Wars Jedi: Survivor [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε , εγώ παίζω απο patch 4(και σήμερα patch5) 
ola high σε 1440p & Textures epic + RT 50-60 fps σταθερά.
Με το σύστημα τη υπογραφής (που δν ειναι και τπτ τρελό...)

Εγω το game το έχω καταχαρεί.

Δεν θα πω κανένα μπράβο σε τίτλους που βγαίνουν με τόσα περφομανς θέματα,
αλλα εγώ μια χαρά περνάω με το game.

Δεν ειναι ούτε FPS ούτε moba για να με νοιάξει μην χάσω κανένα FPS.

Τιβί κοντρόλερ και γαμώ είναι.

Τα 15€ δλδη στο EA play τα άξιζε και με το παραπάνω.

Σε 2 εβδομάδες βγαινει και το D4 , οπότε δεν θα ξαναέει singe player games κάψιμο για αρκετό καιρό για εμένα

• Like 2
  • Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις τελευταίες μέρες απόλαυσα το Fallen Order, ~12€ και μπορώ να πω ότι ήταν/είναι απολαυστικό.

(σχεδόν κολλημένα τα fps στο cap που έχω ορίσει =72 και με ούτε δευτερολέπτου μικροstutters μόνο όταν φορτώνει νέες περιοχές)

Θυμάμαι δυσκολεύτηκα να κρατηθώ στην αρχή που είχε βγει αλλά είχα ξενερώσει πολύ με αυτά που διάβαζα. Τα ίδια διαβάζω για αυτό τώρα..αν πάει πάντως στατιστικά όπως το Fallen και δεν το παρατήσουν σημαίνει ότι σε 1-2 χρονάκια θα είναι μια χαρά το παιχνίδι.

Επεξ/σία από spanian
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους νεο patch για το παιχνιδι. Εβαλαν και DLSS υποστηριξη δεν ξερω αν εβαλαν μονο το upscaling η και το FG. Αν εβαλαν και FG θα πηγαινει μπαλα με RT ανοιχτο.

Patch 7 Details - September 5

Patch 7 for Star Wars Jedi: Survivor arrives today for PC, PlayStation 5, and Xbox Series X | S. 

Here are the fixes you can expect with this patch:

This patch introduces several performance-related improvements* on PlayStation 5 and Xbox Series X/S including:Performance mode has been completely reworked to substantially improve player experience.

A number of GPU and CPU optimizations – along with disabling Ray Tracing – has resulted in a better player experience, including a solid 60 FPS in Performance mode.

Quality Mode has also received optimizations to help reduce FPS fluctuation and introduce other visual improvements.

Variable Refresh Rate support added for PS5.

Additional performance & optimization improvements for PC, including DLSS support.

Save system tweaks to help prevent save game corruption.

Fixed issues where players could not retrieve their XP after dying under certain circumstances.

Various crash fixes.

Various bug fixes & improvements across all platforms, including fixes for cloth, lighting, and UI.

* Note: Cinematics in Star Wars Jedi: Survivor on console are locked to 30 frames per second.

Thank you all for the continued support you’ve given Star Wars Jedi: Survivor while we’ve been hard at work on patches. As always, let us know if you run into any additional issues.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, optimus prime είπε

DLSS3 εβαλαν αλλα εχει παρα πολυ ghosting,πρεπει να το πατσαρουν ξανα η να βγει νεος driver..

Πρέπει να είναι η εκδοση 3.5.0 που έχει ghosting από το immortals. Κουμπώνεις dll από προηγούμενη εκδοση και είσαι κομπλέ από ghosting. Μπράβο πάντως εκεί που είχε μόνο FSR έβαλαν dlss 3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Arkin said:

Πρέπει να είναι η εκδοση 3.5.0 που έχει ghosting από το immortals. Κουμπώνεις dll από προηγούμενη εκδοση και είσαι κομπλέ από ghosting. Μπράβο πάντως εκεί που είχε μόνο FSR έβαλαν dlss 3.

Θα το δοκιμασω αυριο..

To 3.1.30 εχει τελικα.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.

This is reported as a fix for Framegen Ghosting from Discord user Talon.

The Fix: The same as Immortals of Aveum. Use DLSS Frame Gen DLL version 1.0.7.0 from TechPowerUp DLSS database.
nvngx_dlssg_1.0.7.0.zip

https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-3-frame-generation-dll/

Simply delete/move the old file from the games install directory and replace with this unzipped file.

For me the directory is located at:

C:\Program Files\EA Games\Jedi Survivor\Engine\Plugins\Runtime\Nvidia\Streamline\Binaries\ThirdParty\Win64

No ghosting, no artifacts, HDR works 100% fix.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

50%+ ανοδο σε cpu bn σεναριο με 5600x. Ποσο χαλια το εβγαλαν δηλαδη το παιχνιδι.

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 5
Δημοσ.

Εγώ το έχω πάρει απόφαση πάντως, δύσκολα θα ξαναπαίξω παιχνίδι day one όσο hyperιασμένος και αν είμαι, δεν έχει νόημα. Καταρχάς το backlog είναι τεράστιο. Και 12ωρα να χτύπαγα κάθε μέρα, πάλι δεν θα προλάβαινα να τα παίξω όλα. Πέρα από αυτό όμως δεν έχει νόημα να πληρώνεις full price για να γίνεις beta tester, δηλαδή κάπου όπα, ίσα ίσα θα έπρεπε οι early adopters να πλήρωναν λιγότερα. Όταν έρθει η ώρα του θα τιμηθεί και αυτό, στην τιμή που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει (dlss, proper fg). Όπως τιμήθηκε και το uncharted πχ όταν διορθώθηκε αυτή η χαζομάρα με τα jitters μερικούς μήνες μετά (παιχνιδάρα btw).

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chrisde είπε

Εγώ το έχω πάρει απόφαση πάντως, δύσκολα θα ξαναπαίξω παιχνίδι day one όσο hyperιασμένος και αν είμαι, δεν έχει νόημα. Καταρχάς το backlog είναι τεράστιο. Και 12ωρα να χτύπαγα κάθε μέρα, πάλι δεν θα προλάβαινα να τα παίξω όλα. Πέρα από αυτό όμως δεν έχει νόημα να πληρώνεις full price για να γίνεις beta tester, δηλαδή κάπου όπα, ίσα ίσα θα έπρεπε οι early adopters να πλήρωναν λιγότερα. Όταν έρθει η ώρα του θα τιμηθεί και αυτό, στην τιμή που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει (dlss, proper fg). Όπως τιμήθηκε και το uncharted πχ όταν διορθώθηκε αυτή η χαζομάρα με τα jitters μερικούς μήνες μετά (παιχνιδάρα btw).

Τα εχω γραψει απειρες φορες αλλα ειναι τοσο πολλοι οι gamers που και 50% να μην αγορασουμε day one θα το κανει το αλλο 50% οποτε και θα συνεχιζουμε να βλεπουμε κακα releases. 6-7 μηνες το πολυ αν αργησεις να αγορασεις ενα νεο παιχνιδι οχι μονο θα τρεχει πολυ καλυτερα αλλα και θα ειναι κοντα μιση τιμη μην πω παρακατω. Εγω εχω παει για 1 χρονο μετα το release καθε παιχνιδιου μιας και βγαινουν τοσο ασχημα τα σημερινα παιχνιδια που ενω καποτε εστρωναν μετα απο 3-4 patches τωρα θελουν καμια 10αρια για να γινουν σωστα. Και στο χρονο συνηθως εχουν πεσει και στο 20αρικο η ακομα καλυτερα τα περνουμε απο humble choice με ενα 10αρικο το μηνα. Μακαρι ολοι να ηταν ετσι αλλα δεν γινεται στα τοσα εκατομμυρια gamers. 

Για το uncharted μηπως λες για το last of us? Για στο uncharted το jitter το διορθωσαν πριν ενα διμηνο κοντα και κοντα 1 χρονο μετα το release του παιχνιδιου στο last of us το διορθωσαν μεσα στο διμηνο. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για το uncharted μηπως λες για το last of us? Για στο uncharted το jitter το διορθωσαν πριν ενα διμηνο κοντα και κοντα 1 χρονο μετα το release του παιχνιδιου στο last of us το διορθωσαν μεσα στο διμηνο. 

Όχι, το LoU (άλλη παιχνιδάρα και αυτή) το έπαιξα με stealth κυρίως προσέγγιση με χειριστήριο οπότε καλώς ή κακώς δεν περίμενα πολύ. Το uncharted που βγήκε Οκτώβριο επειδή ήθελα να το παίξω με k+m καλώς ή κακώς το τέλειωσα πριν 1 εβδομάδα (μαζί με το lost legacy). Το patch βγήκε Ιούλιο.

Δράττομαι της ευκαιρίας να πω πάντως, παρόλο που ορισμένοι αντιδρούν (δικαιολογημένα έως ενός σημείου), πόσο βασικό είναι να συζητάμε για τα θέματα τεχνικής φύσεως στο εκάστοτε νήμα των παιχνιδιών. Ναι μεν πολλές φορές μονοπωλούν την κουβέντα με αποτέλεσμα να μην συζητάμε για το ίδιο το παίγνιο, αλλά δυστυχώς χρειάζεται η ενημέρωση προκειμένου να βλέπουμε αν και πότε αξίζει να παιχτεί, αναλόγως τα θέματα του. Πιστεύω ότι το Jedi survivor είναι παιχνιδάρα, αλλά όχι για να παιχτεί day one. Τώρα πιστεύω θα αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, chrisde είπε

Όχι, το LoU (άλλη παιχνιδάρα και αυτή) το έπαιξα με stealth κυρίως προσέγγιση με χειριστήριο οπότε καλώς ή κακώς δεν περίμενα πολύ. Το uncharted που βγήκε Οκτώβριο επειδή ήθελα να το παίξω με k+m καλώς ή κακώς το τέλειωσα πριν 1 εβδομάδα (μαζί με το lost legacy). Το patch βγήκε Ιούλιο.

Δράττομαι της ευκαιρίας να πω πάντως, παρόλο που ορισμένοι αντιδρούν (δικαιολογημένα έως ενός σημείου), πόσο βασικό είναι να συζητάμε για τα θέματα τεχνικής φύσεως στο εκάστοτε νήμα των παιχνιδιών. Ναι μεν πολλές φορές μονοπωλούν την κουβέντα με αποτέλεσμα να μην συζητάμε για το ίδιο το παίγνιο, αλλά δυστυχώς χρειάζεται η ενημέρωση προκειμένου να βλέπουμε αν και πότε αξίζει να παιχτεί, αναλόγως τα θέματα του. Πιστεύω ότι το Jedi survivor είναι παιχνιδάρα, αλλά όχι για να παιχτεί day one. Τώρα πιστεύω θα αξίζει.

Ναι το αργησαν αρκετα στο uncharted το φτιαξιμο του jitter με jitter το επαιξα ηταν σπαστικο αλλα οχι deal breaker χαιρομαι που το επαιξες τωρα οπως πρεπει γιατι οντως ειναι παιχνιδαρα. 

Το 90% ειδικα σε νεα releases μιλανε για θεματα με performance και ειναι λογικο τουλαχιστον για αυτα που δεν τρεχουν καλα και ψαχνουν κυριως οσοι ειναι με mid range και κατω για να το τρεξουν οπως πρεπει. Μετα απο κανα μηνα θα δεις περισσοτερες συζητησεις για το ιδιο το παιχνιδι ειδικα οσο φτιαχνονται τα θεματα του. Το Jedi σε αντιθεση με το last of us ειδα οτι εχει πολυ λιγοτερα μηνυματα σαν να μην προχωρησε το παιχνιδι. Ειναι καλυτερο του fallen order που ηδη ηταν εξαιρετικο αλλα επειδη ειναι σε πολυ χειροτερη μοιρα μηνες μετα το last of us που με τα απανωτα patches εκανε τον κοσμο να το παιξει πιο γρηγορα ενω το survivor εμεινε στην αφανεια. Το 6μηνο επιβαλλεται σε τετοια releases που τρεχουν χαλια ακομα και σε high end hardware. Σιγουρα οι λιγοτερες απαντησεις στο θεμα του survivor οφειλονται και στο οτι ειναι ακομα πολυ ακριβο και δεν εσπασε ενω το last of us οι περισσοτεροι το επαιξαν σπασμενο μολις βγηκε παιζει τεραστιο ρολο και αυτο και το starfield επισης εσπασε ειναι και στο game pass οποτε και βλεπουμε τοσα μηνυματα. Αντιστοιχα το NFS unbound ελαχιστα μηνυματα μιας και αυτο δεν εσπασε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...