Προς το περιεχόμενο

Star Wars Jedi: Survivor [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε φάση που μαζεύω όλα τα collectibles και μπορώ να πω ότι ο χάρτης σε βοηθάει με τις τελίτσες που σου δείχνει τα μονοπάτια και με τις συχνές παρακάμψεις. Στο πρώτο θυμάμαι έκαιγα τον εγκέφαλό μου να βρω τα collectibles

• Like 2
Δημοσ.

To τελείωσα και εγώ χθες. Είναι βελτιωμένο σχετικά με το πρώτο σε αρκετά σημεία, αλλά δεν κάνει το παραπάνω βήμα για να καταστήσει το exploration περισσότερο rewarding. Και εξηγούμαι:

Τα skins που μαζεύεις για το χτίσιμο του lightsaber είναι πραγματικά αδιάφορα καθώς είναι κάτι που δεν βλέπεις καθόλου στο third person view. Έφτιαξα το lightsaber στην αρχή του παιχνιδιού και δεν το ξαναπείραξα, εκτός από το χρώμα μια φορά. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά και τα μούσια του Cal. Κράτησα απλά τα default του Jedi Survivor γιατί τα υπόλοιπα δεν μου κολλούσαν. Θεωρώ πως και το σύστημα με τα stances δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Αφού μπορείς να τα αλλάζεις μόνο σε meditation point, τις περισσότερες φορές δεν έμπαινα καν στο κόπο και έμενα με αυτά που ήμουν.

Έχει ωστόσο μερικά πολύ εντυπωσιακά set pieces που ξεπερνάν κατά πολύ το πρώτο παιχνίδι. Σεναριακά πάει αρκετά αργά στην αρχή, παίρνει φόρα λίγο μετά τη μέση και στο τέλος ξανακάνει κοιλιά. Το Level Design συνεχίζει να μου αρέσει πολύ (θεωρώ πως ήταν το δυνατότερο χαρτί του πρώτου παιχνιδιού) και το platforming έχει εμπλουτιστεί σε μεγάλο βαθμό. Συμφωνώ με κάποιους ότι είναι λίγο μονότονο ιδιαίτερα στην αρχή, αλλά όταν ξεκλειδωθούν νέες κινήσεις γίνεται πολύ απολαυστικό.

Βέβαια όλα αυτά χαντακώνονται από το απαράδεκτο performance. Stuttering και hitching παντού, προβλήματα με flickering και σκιάσεις είτε με RT on είτε με off, περίεργα animations, αλλόκοτο μερικές φορές collision detection και πολλά bugs στο gameplay. Είχα περίπου τρεις φορές σε όλο το παιχνίδι που boss μου κόλλησε και δεν μπορούσε να κουνηθεί οπότε το σκότωσα για πλάκα. Πάει καιρός που έπαιξα τόσο προβληματικό παιχνίδι. Ακόμη και το The Last of Us μου είχε πολλά θέματα στο performance, αλλά τόσα πολλά bugs δεν είδα.

Οι λόγοι που βιάστηκα να το τελείωσω τώρα και δεν περίεμενα να φτιαχτεί για να το απολαύσω είναι, πρώτον, η μηναία συνδρομή EA Play που έβαλα πριν κυκλοφορήσει και, δεύτερον,  ότι θα είμαι αρκετά απασχολημένος με το GOTY του 23 που μόλις βγήκε ☺️

• Like 2
Δημοσ.
Στις 10/5/2023 στις 7:18 ΜΜ, Zus είπε

Μου είχε ρίξει πίτα αυτή η σκρόφα σε ένα καταφύγιο που μπήκαμε και μας είχε πιάσει αμμοθύελλα. Παίζει κατάσταση παρακάτω;

Αν ασχοληθείς κι αλλο με τα side mission της, μπορει να μη μείνεις μονο στο να σηκωνεις τις ασφάλειες..

Δημοσ.

btw

Spoiler

είχα καταλάβει απ' την αρχή οτι ο Bode ήταν προδότης. Δεν σε βοηθούσε καθόλου στις μάχες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kostiger είπε

Αν ασχοληθείς κι αλλο με τα side mission της, μπορει να μη μείνεις μονο στο να σηκωνεις τις ασφάλειες..

Όταν αποφασίσω να ξαναπιάσω το συγκεκριμένο game μπορεί και να ασχοληθώ. Πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου αρκετά...

5 ώρες πριν, naruto14 είπε

Οι λόγοι που βιάστηκα να το τελείωσω τώρα και δεν περίεμενα να φτιαχτεί για να το απολαύσω είναι, πρώτον, η μηναία συνδρομή EA Play που έβαλα πριν κυκλοφορήσει και, δεύτερον,  ότι θα είμαι αρκετά απασχολημένος με το GOTY του 23 που μόλις βγήκε ☺️

Για πες

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Zus είπε

Όταν αποφασίσω να ξαναπιάσω το συγκεκριμένο game μπορεί και να ασχοληθώ. Πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου αρκετά...

Για πες

Spoiler

Tears of the Kingdom: Nintendo Always Planned to Use Breath of the Wild's  Hyrule for the Sequel - IGN

• Sad 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, naruto14 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Tears of the Kingdom: Nintendo Always Planned to Use Breath of the Wild's  Hyrule for the Sequel - IGN

Έχω PC τούμπανο (για τα δεδομένα μου πάντα) και πρόσφατα πήρα και PS5. Δεν θα καταστραφώ οικονομικά για την Nintendo. Να το δώσει για PC!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zus είπε

Έχω PC τούμπανο (για τα δεδομένα μου πάντα) και πρόσφατα πήρα και PS5. Δεν θα καταστραφώ οικονομικά για την Nintendo. Να το δώσει για PC!

Spoiler

Υπάρχει και αχεμ.. emulator..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, firepc είπε

Αυτά τα πατσάκια είναι στάχτη στα μάτια

Το game θέλει τουλάχιστον 1 χρόνο για να φτιαχτεί

Σε 1 χρονο αγορα δεν μας πειραζει καθολου. Αρκει να μην το αφησουν σαν το fallen order που με amd καρτες ξεσκιζεται στο stuttering μονο με DXVK παιζετε και προφανως τα traversals stutters που υπαρχουν σε ολες τις καρτες ποτε δεν διορθωσαν. Unreal engine στα χειροτερα της τα 2 Jedi μεχρι στιγμης παρεα με κανα Outer Worlds αλλα και τα hogwarts callisto με RT. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε 1 χρονο αγορα δεν μας πειραζει καθολου. Αρκει να μην το αφησουν σαν το fallen order που με amd καρτες ξεσκιζεται στο stuttering μονο με DXVK παιζετε και προφανως τα traversals stutters που υπαρχουν σε ολες τις καρτες ποτε δεν διορθωσαν. Unreal engine στα χειροτερα της τα 2 Jedi μεχρι στιγμης παρεα με κανα Outer Worlds αλλα και τα hogwarts callisto με RT. 

Αγορά να το κάνεις τι ρε συ Αρκιν? Το gaming είναι να σε υπηρετεί, οχι να το υπηρετείς

btw, σε 1 χρόνο θα χει μπεί στο ea play με 4€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...