Προς το περιεχόμενο

Star Wars Jedi: Survivor [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chrisde είπε

Αξίζει τον κόπο το rt και το έχετε ανοιχτό, ή είναι ψυχολογικό το θέμα (όλα δεξιά κτλ);

Αξίζει. Τα reflections στον Corusant και στον Tanalorr είναι εξαιρετικά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ιδέα μου ή είναι άθλια η φωνή και η κυρίως η υποκριτική της ηθοποιού που έπαιξε τη Merrin;

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Armoral είπε

Είναι ιδέα μου ή είναι άθλια η φωνή και η κυρίως η υποκριτική της ηθοποιού που έπαιξε τη Merrin;

Τη γουστάρεις τη Nightsister Αρμοραλούκο;  😁

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Armoral είπε

Panam και τα μυαλά στα κάγκελα.

Μου είχε ρίξει πίτα αυτή η σκρόφα σε ένα καταφύγιο που μπήκαμε και μας είχε πιάσει αμμοθύελλα. Παίζει κατάσταση παρακάτω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Zus είπε

Μου είχε ρίξει πίτα αυτή η σκρόφα σε ένα καταφύγιο που μπήκαμε και μας είχε πιάσει αμμοθύελλα. Παίζει κατάσταση παρακάτω;

Spoiler

Λίγα λόγια για την Panam μη γίνει της Night City. Εμ αυτά είναι τα ωραία. Δε σου λέω για να μη σου το χαλάσω με spoiler.

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Armoral είπε

Αν δεν ανοίξουν dlss 3 θα διορθωθεί πολύ αργότερα 

Βλεπω να το αφηνουν σαν το fallen order το οποιο μεχρι και σημερα παραμενει ενα κατεστραμμενο παιχνιδι με amd καρτες εχει μονιμα stutters θελει dxvk και γενικα εχει πολυ μεγαλα traversal stutters ειναι απο τα χειροτερα ports μεχρη σημερα. Βλεπω να παρατανε και το survivor παλι καλα που υπαρχει DLSS 3 mod και καπως το σωζει. Θελει τουλαχιστον 15 patch στο 4ο ειμαστε για να πεις οτι θα γινει playable. Το LOU ειναι στα 9 και ακομα εχει σοβαρα θεματα. Το hogwarts και αυτο εχει παρει 5-6 patch θελει καμια 10αρια και αυτο ακομα μπας και γινει playable. Εβγαλαν παιχνιδια τα οποια ηθελα τουλαχιστον ακομα ενα χρονο στο optimize για να βγουν οπως πρεπει. Αλλα μην χασουν το χρωμα τα εχουμε πει τωρα ας βαρανε υπερωριες για να τα patcharoun με τα χιλια ζορια. Και τα 3 παιχνιδια στο 20αρικο ειναι οκ αγορες αν και θελει πιο κατω με τα τοσα χαλια που εχουν. 

Δημοσ.

Το τελείωσα και εγώ

Πολύ ωραίο game όπως και το προηγούμενο. Στην αρχή κάνει μια κοιλιά γτ δεν έχει πολλούς εχθρούς και είναι συνέχεια παρκουρ και πάζελς. Απο την μέση όμως και μέχρι το τέλος δίνει πόνο. Δεν μου άρεσε που ψάχνεις σε κρυφά μέρη και τελικά βρίσκεις cosmetics, οκ δίνει και λίγο xp

Γενικά είναι ενα καλό παιχνίδι και άξιος διάδοχος του πρώτου

btw μόλις βγήκα είδα οτι έχει update 🤪

• Like 1
Δημοσ.

Kαλησπέρα στην ομάδα.

Εγώ δεν κρατήθηκα αγόρασα το EA pro 15€ και κατεβάζω... 

Ας ελπίσουμε να είναι playable !

Δημοσ.
3 ώρες πριν, silenoz66 είπε

Kαλησπέρα στην ομάδα.

Εγώ δεν κρατήθηκα αγόρασα το EA pro 15€ και κατεβάζω... 

Ας ελπίσουμε να είναι playable !

Απενεργοποίησε το RT και είναι απόλυτα playable.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Armoral είπε

Απενεργοποίησε το RT και είναι απόλυτα playable.

Χωρίς RT στην τιβί ειναι σταθερά 60+. 

Με RT είναι στα 40-50 fps. Εκεί και εκει....

Μαλλον θα το παίξω χωρις RT.
ΕΙναι αρκετα ομορφο και χωρίς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...