Προς το περιεχόμενο

Star Wars Jedi: Survivor [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν παιχνίδι, είναι παιχνιδάρα.

Από τεχνικής φύσεως είναι να το κάνεις uninstall και να περιμένεις κανένα χρόνο να το κάνουν playable.

Με 30 FPS Spawn of Oggdo δεν ρίχνεις πάντως...

Δημοσ.

Τεχνικά, εχω stutters αλλα σε κλειστό χώρο είναι σχετικά οκ, οπότε στον spawn of oggdo που λες, δεν ειχα σκαμπανεβάσματα στις 2 ώρες που τον πάλευα.

Έχω φτάσει στον 3ο πλανήτη. Όντως είναι πολύ καλύτερο σε gameplay από το πρώτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον δεύτερο πλανήτη με τρέλανε στα crashes.

Τί σκατά έχουν κάνει; Με εξόργισαν 😡

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Δοκίμασε να καθαρίσεις την DirectX cache από το disk cleanup και κλείσε το RT.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Zus είπε

Απενεργοποιείς Ray Tracing και είσαι εντάξει.

Τέλος και από εμένα πριν δύο ημέρες.

Ξεκινά πολύ εντυπωσιακά, έχουν προσέξει πολύ την εισαγωγή και τον πρώτο πλανήτη, είναι πανέμορφο παιχνίδι με πάρα πολλά πράγματα να κάνεις αν θέλεις να τα ψάξεις όλα. Νομίζω το τράβηξαν λίγο περισσότερο από ότι έπρεπε στο σενάριο, αλλά εντάξει και να ήταν μικρότερο πάλι κάτι θα είχαμε να πούμε, οπότε ας είμαστε ευχαριστημένοι με περιεχόμενο που προσθέτει και δεν καταντά κουραστικό.

Τα cosmetics με αφήνουν αδιάφορο αν και τα μάζεψα για το 100%, τα rumors όμως και οι γρίφοι του είναι πολύ ενδιαφέροντα και δίνουν καλές επιβραβεύσεις. Βέβαια για πολλά από αυτά θα χρειαστεί να επισκεφθείς τις περιοχές τους αργότερα γιατί χρειάζεσαι κάποιες δεξιότητες που αρχικά δε μπορείς να έχεις και αποκτάς μόνο αν προχωρήσεις την κύρια ιστορία.

Όλα τα boss fights ήταν πολύ ωραία, εντάξει κάποια πολύ εύκολα και κάποια άλλα υπερβολικά δύσκολα (ένα ή δύο χτυπήματα και τέλος).

Κάπου έχασα το δέσιμο με τους χαρακτήρες, είχα την αίσθηση ότι το παιχνίδι προσπαθεί να σε πιέσει να νιώσεις πράγματα που δε βγαίνουν, δεν ξέρω αν ισχύει όντως, μπορεί να το είδα λάθος εγώ.

Αν δεν είχε τα θέματα με τα stutters και τα crashes θα μιλούσαμε για έναν εκπληκτικό τίτλο. Τα γραφικά του είναι άριστα, αλλά σε κανένα σημείο δε δικαιολογούν οι υφές πχ των κλαδιών ή των τοίχων στους οποίους κρεμιέσαι τόσο μεγάλη χρήση μνήμης. Είχα μάλιστα και 4 περιπτώσεις μετά την τελευταία ενημέρωση που στη 4090 με τα 24gb vram μου έβγαλε αυτό, ακόμη και μετά από επανεκκινήσεις.

Spoiler

image.png.fea17d7953d00798cd56753543f0c8ee.png

Αυτό είναι κάτι το οποίο είχα δει και στο Hogwarts. Δηλαδή έλεος. Τόσο κακή απόδοση που ακόμη και στο PS5 τρώει κράξιμο.

Επιβεβαιώνω ότι στο Jedah γίνεται της μουρλής από τα crash όταν έχεις Raytracing ενεργό. Με την απενεργοποίησή του στο συγκεκριμένο μόνο πλανήτη τα προβλήματα εξαφανίστηκαν όχι όμως και τα stutters όταν το Raytracing είναι ενεργό.

Ολοκληρώνοντας, μιλάμε για ένα must play για τους Star Wars fans, επιτέλους μετά από χρόνια δύο συνεχόμενα φανταστικά παιχνίδια Star Wars από την EA παρά το γεγονός ότι η Respawn στο συγκεκριμένο τίτλο προγραμματιστικά τα έχει κάνει μαντάρα.

Το πρώτο το είχα παίξει στο XSX αρκετό καιρό μετά το λανσάρισμά του, είχα ενεργοποιήσει το performance mode γιατί προτιμούσα το περισσότερο ομαλό framerate που αυτό προσφέρει.και ήταν πολύ καλό για την εποχή, καμία σχέση με το σημερινό χάλι.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1
Δημοσ.

Jedah και στις κονσόλες υπαρχει ξεκαθαρο θεμα. Στη βαση μεσα βλεπεις flickering και λευκα gaps σε textures αλλα και εξω σε καποια σημεια βλεπεις περιεργα πραγματα. Ξεκαθαρα ο λιγοτερο polished πλανητης, ειδα τα περισσότερα θεματακια.

Δημοσ.

Το παιχνίδι αν δεν είχε τα τεχνικά ζητήματα θα έβαζε σοβαρή υποψηφιότητα για GOTY.

Είναι απείρως πιο απολαυστικό από το πρώτο που ήταν εξαιρετικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Zus είπε

Το παιχνίδι αν δεν είχε τα τεχνικά ζητήματα θα έβαζε σοβαρή υποψηφιότητα για GOTY.

Είναι απείρως πιο απολαυστικό από το πρώτο που ήταν εξαιρετικό.

συμφωνω απολυτα. στο μονο που ειναι κατωτερο του πρωτου ειναι στην ιστορια και στους vilains τα οποια ειναι μετριοτατα. κατα τα αλλα, ειναι τεραστια βελτιωση σε σχεση με το πρωτο σε ολα τα σημεια.

Aνέβασα και και το Review μου τωρα :)

Star Wars Jedi: Survivor Review

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 2
Δημοσ.

Τελος και απο εμενα.. με 15 για ενα μηνα ΕΑ play   .. Ιστορια λιγο επρεπε να ηταν καλυτερη αλλα ειχε σημεια σαν παιχνιδι που ηταν απο καλο εως παρα πολυ καλο..

Δημοσ.

Τερματισμός και εγώ.

Το παιχνίδι είναι έπος, πολύ καλύτερο του πρώτου σε όλα τα επίπεδα (ναι, και σε story και σε vilains IMHO).

Θα σταθώ μόνο στο τεχνικό μέρος προς το παρόν: stutter έχει ο Koboh και στη Jedha τα γνωστά προβλήματα με τα κρασαρίσματα αν έχεις RT on.

Σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι και όσο προχωράει προς το τέλος του τα προβλήματα απαλείφονται εντελώς. 

Ειδικά στον Tanalorr χάζεψε το μάτι μου από την ομορφιά και το παιχνίδι καρφώθηκε σταθερά στα 80 fps.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisde είπε

Αξίζει τον κόπο το rt και το έχετε ανοιχτό, ή είναι ψυχολογικό το θέμα (όλα δεξιά κτλ);

Ειναι broken το rt μέχρι στιγμής έρχεται μεγάλο patch που θα το διορθώσει συν traversal stutters. 

https://www.dsogaming.com/patches/star-wars-jedi-survivor-patch-4-will-reduce-traversal-stutters/

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisde είπε

Αξίζει τον κόπο το rt και το έχετε ανοιχτό, ή είναι ψυχολογικό το θέμα (όλα δεξιά κτλ);

Αξίζει οπτικά αλλά θα χρειασθεί να ανεχθείς κάποια stutters κατά διαστήματα. Στον πλανήτη Jedah να το κλείσεις τελείως αν δεις ότι κρασάρει το παιχνίδι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...