Προς το περιεχόμενο

Star Wars Jedi: Survivor [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τρώει ο κ%λος μου γι αυτό.. έχω και άδεια σήμερα και με έχει πιάσει φαγούρα..
Δυστυχώς πάτησα το κλικ στο buy now :( Χαλάω την πιάτσα.

• Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RPDrummer είπε

Με τρώει ο κ%λος μου γι αυτό.. έχω και άδεια σήμερα και με έχει πιάσει φαγούρα..

οχιιι μηηηη εδω ειμαστε ολοι να σε βοηθησουμε 😃

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RPDrummer είπε

Το θεμα είναι να έχεις και γραμμή >100 mbps, αλλιώς θα χρειαστείς και αύριο άδεια για να το παίξεις :P

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sellsoap είπε

εφτασα τις 20 ωρες περιπου χθες και εξακολουθω κανενα μα κανενα προβλημα......... 

E μάλλον το setup σου είναι παρόμοιο με το ένα και μοναδικό pc του tester της Respawn. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

E μάλλον το setup σου είναι παρόμοιο με το ένα και μοναδικό pc του tester της Respawn. :P

Ουτε εγω εχω κανενα σοβαρο αλλα δεν γινεται να μην πετυχε καποια στιγμη frame drops ,shuttering για 1-2 sec...Πλεον σε εμενα ,  ειναι πολυ μικρα και σε τοσο μικρη επαναληψημοτητα που δεν ενοχλουν .. αλλα οτι ακομα εχει θεματακια ειναι στανταρ

Επεξ/σία από enable_your_mind
Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Αμφιβάλλω αν έδωσε σημασία η ΕΑ στο feedback από τους QA testers. Το ήξερε ότι το παιχνίδι θα είχε θέματα εξ αρχής και για αυτό και δήλωσαν εκ των προτέρων ότι αναμένονται πολλά patches. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω βλεπω οτι 2 χρονια τωρα που βγηκαν τα πολυ in depth reviews σε fps, σκαλιζουμε τα παντα λες και δεν ειχαμε τα ιδια προβληματα καθε φορα. Οποιος λεει οτι δεν εχει προβλημα, μαλλον δεν βλεπει καν reviews ή δεν σκαλιζει το pc οσο οι υπολοιποι (με gpu oc, ram oc για να βλεπουμε καθε frame που παιρνουμε). Σιγουρα και τα games ειναι χαλια, αλλα ηδη ενα καναλι κανει "ζημια" με τοσα "reviews" που βγαζει με την vram. Καποτε απλα κατεβαζαμε ρυθμισεις και δεν λεγαμε τιποτα. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εγω βλεπω οτι 2 χρονια τωρα που βγηκαν τα πολυ in depth reviews σε fps, σκαλιζουμε τα παντα λες και δεν ειχαμε τα ιδια προβληματα καθε φορα. Οποιος λεει οτι δεν εχει προβλημα, μαλλον δεν βλεπει καν reviews ή δεν σκαλιζει το pc οσο οι υπολοιποι (με gpu oc, ram oc για να βλεπουμε καθε frame που παιρνουμε). Σιγουρα και τα games ειναι χαλια, αλλα ηδη ενα καναλι καζει "ζημια" με τοσα "reviews" που βγαζει με την vram. Καποτε απλα κατεβαζαμε ρυθμισεις και δεν λεγαμε τιποτα. 

Δεν είναι μόνο τα reviews. Παίζει ρόλο και η ευαισθησία στις απότομες εναλλαγές framerate κ.ο.κ. Αυτό διαφέρει από άτομο σε άτομο και για αυτό βλέπεις διαφορετικά σχόλια από άτομα στο διαδίκτυο. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sellsoap είπε

εφτασα τις 20 ωρες περιπου χθες και εξακολουθω κανενα μα κανενα προβλημα......... 

Χωρίς Raytracing δεν έχει κανένα θέμα.

Δημοσ.

Για τις σιχαμένες αράχνες, είδα ότι υπάρχει επιλογή "Arachnophobia Safe Mode" στο Accessibility Tab. Εγώ δεν έχω συναντήσει ΕΥΤΥΧΩΣ καμία ακόμη στον 2ο πλανήτη.

Screenshot από το διαδίκτυο:

spacer.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

50% gains τρελα νουμερα. Αντε να φτιαξουν και το RT που ειναι και εδω τερμα broken. 

Screenshot-3.png
Screenshot-4.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...