firepc Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimos15 είπε 😂και σε pc χαλια τρεχει, αλλα εκει εδωσες 2500.. προφανως το game δεν τρεχει πουθενα καλα, αυτο που εννοω ειναι οτι το φτιαχνουν για ps5 και μετα σου λενε κοψε τον λαιμο σου να δεις πως θα το τρεξεις στο pc. Το ξέρω οτι τρέχει παντού χάλια. Αλλά δεν γίνεται η λογική να λέει, "console gamer κάνε τουμπεκί γτ ο άλλος πλήρωσε παραπάνω"
liakinen Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Οι άνθρωποι ζήτησαν συγνώμη και σας είπαν υπομονή κάποιους μήνες και θα το στρώσουμε. Θέλει δουλειά σου λέει, φτιάχνεις κάτι και χαλάει κάτι άλλο. Τι άλλο θέτε; 😋
enable_your_mind Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Πως τα καταφερνουν παντως με το να καταστρεφουν το ιδιο το παιχνιδι τους δεν το καταλαβαινω.. Εχω παιξει κανα 3.5 ωρο και το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο.. Δηλαδη γιατι να μην το στρωσουν και να το βγαλουν σε καλη κατασταση οταν ειναι ετοιμο και οχι τωρα οπως το βγαλανε.. Παντως οντως την ανακοινωση τους φενεται οτι την ειχαν ετοιμη ηδη..
7nisiotis Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) ΕΑ, Naughty Dog και γενικά ότι στούντιο έχει βγάλει σκατενιο πόρτ το τελευταίο χρονικό διάστημα: " Δυστυχώς η κυκλοφορία αναμένεται να καθυστερήσει μερικές μέρες/εβδομάδες. Αυτές οι μέρες/εβδομάδες είναι "κΡ1ΣιΜ€$". Μην ανησυχείτε ειλικρινά σας το λέω μην ανησυχείτε. Θα φτάσουν όλα και θα παίζουν άψογα στην μικρή φοιτητριουλα στη Ρουμανία κύριε μου. " hint Φουσεκης Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από 7nisiotis
xartemporas Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε ΕΑ, Naughty Dog και γενικά ότι στούντιο έχει βγάλει σκατενιο πόρτ το τελευταίο χρονικό διάστημα: " Δυστυχώς η κυκλοφορία αναμένεται να καθυστερήσει μερικές μέρες/εβδομάδες. Αυτές οι μέρες/εβδομάδες είναι "κΡ1ΣιΜ€$". Μην ανησυχείτε ειλικρινά σας το λέω μην ανησυχείτε. Θα φτάσουν όλα και θα παίζουν άψογα στην μικρή φοιτητριουλα στη Ρουμανία κύριε μου. " hint Φουσεκης Εκτος αν τα λεφτα πανε ολα σε καλαμποκι και καστανα!
optimus prime Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ανεξάρτητα από τα προβλήματα πάντως είναι παιχνιδάρα. Για να λέμε και τα θετικά. Εάν συνεχίσει μέχρι το τέλος έτσι για μένα είναι υπoψηφιο για Game of the Year. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από optimus prime 1
Arkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μαζοχισμος λεγετε. Γουσταρουν το κραξιμο φαινεται και το βριδισι και μετα αποθεωση μολις το φτιαξουν μετα απο 20 patches. Ειναι και τοσο καραγκιοζιδες οι publishers που σου λενε τωρα θελω το παιχνιδι ασχετα με το που εχετε φτασει στο optimization. Οι devs τρωνε το κραξιμο ομως οι μετοχοι χανουν τα εκατομμυρια μετα κραζουν τους devs. Φαυλος κυκλος.
7nisiotis Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 22 minutes ago, optimus prime said: παιχνιδάρα Ισχύει, είδα γύρω στα 15λ έναρξης και έχει ατμοσφαιράρα!
sellsoap Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μολις το εκλεισα μετα απο 6 ωρες, δεν εχω το παραμικρο προβλημα, ουτε μισο stutter, ουτε τιποτα αλλο. Σε 1080p με ολα στο epic & RT κλειστο. (ryzen 5600 & 3060ti) Ειναι παιχνιδαρα, πραγματικο star wars που εχω να δω χρονια (το fallen order ήταν τρελη μαπα για εμενα) Τρελη ατμοσφαιρα, γραφικα, μαχες, bosses, μουσικαρα. Παει για GOTY σιγουρα. Τα αρνητικά του για εμενα είναι: 1) τα save points που κάποια απέχουν αρκετα και σε ξαναβαζει να τα κανεις ολα απο την αρχή και καταντάει κουραστικό, γιατι ta mobs γίνονται respawn. 2) Πολύ luna park το platforming & αρκετα σπαστικο σε πολλα σημεια (είμαι στον 2ο πλανητη, τον Koboh), πρέπει να έχεις αλλα 3 δάχτυλα.... 3) Πολλά combos με κουμπια μου καψαν τον εγκεφαλο (ειμαι και μιας ηλικιας :))) 4) Ολα τα γελοια cosmetics ridiculous που υπαρχουν, απλα για να αλλαξεις μεταλλο στο σπαθι & μπουρδες χωρις λογο, ενω θα μπορουσαν να ειναι upgrades στο saber.... new gen stuff για να βγαζεις φωτο για share......στους ακολουθους. Παντελής έλλειψη στοιχειων rpg (εκτος απο τα υποτυπωδη skill trees) 5) Τα skill trees ωραια αλλά παιρνεις πολυ αργα τα points Απορω γιατι τοσος κοσμος εχει τοσα θεματα (ακομα και στα 1080p)... αλλα και με τα last of us & uncharted δεν είχα κανενα απολυτως θεμα. Oσο κ@λ@δαχτυλιαζεις το pc, εχεις θεματα, εχω αυτο εχω καταλαβει Πάει το Σάββατο, το έκαψα.....may the force b with u Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από sellsoap 1
Arkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, sellsoap είπε Μολις το εκλεισα μετα απο 6 ωρες, δεν εχω το παραμικρο προβλημα, ουτε μισο stutter, ουτε τιποτα αλλο. Σε 1080p με ολα στο epic & RT κλειστο. (ryzen 5600 & 3060ti) Ειναι παιχνιδαρα, πραγματικο star wars που εχω να δω χρονια (το fallenGOTY σιγουρα. Τα αρνητικά του για εμενα είναι: 1) τα save points που κάποια απέχουν αρκετα και σε ξαναβαζει να τα κανεις ολα απο την αρχή και καταντάει κουραστικό, γιατι ta mobs γίνονται respawn. Πολύ luna park το platforming & αρκετα σπαστικο σε πολλα σημεια (είμαι στον 2ο πλανητη, τον Koboh), πρέπει να έχεις αλλα 3 δάχτυλα.... 3) Πολλά combos με κουμπια μου καψαν τον εγκεφαλο (ειμαι και μιας ηλικιας :))) 4) Ολα τα γελοια cosmetics ridiculous που υπαρχουν, απλα για να αλλαξεις μεταλλο στο σπαθι & μπουρδες χωρις λογο, ενω θα μπορουσαν να ειναι upgrades στο saber.... new gen stuff για να βγαζεις φωτο για share......στους ακολουθους. Παντελής έλλειψη στοιχιεν rpg (εκτος απο τα υποτυπωδη skill trees) 3) Τα skill trees ωραια αλλά παιρνεις πολυ αργα τα points Απορω γιατι τοσος κοσμος εχει τοσα θεματα (ακομα και στα 1080p)... αλλα και με τα last of us & uncharted δεν είχα κανενα απολυτως θεμα. Oσο κ@λ@δαχτυλιαζεις το pc, εχεις θεματα, εχω αυτο εχω καταλαβει Πάει το Σάββατο, το έκαψα........ Στα ποσα FPS τα επαιξες ομως? Με 5900X και 4090 πεφτει και στα 40 το παιχνιδι με 5600 και 3060ti ποσα σε κραταει?
sellsoap Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) ουτε καν ασχοληθηκα με afterburner, τρεχει αερα πατερα, δεν εχω κολλημα να μετραω fps εαν κατι τρεχει αερα, αλλα κατσε θα το βαλω τωρα να σου πω λοιπον περιπου 65-70, δες και εδω ενα μινι video που ανεβασα μολις...και το vsync off Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από sellsoap 2
aetos1988 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, Tablet είπε Με Atari 2600 πρωτη μου κοσνόλα μάλλον καινούργιος είμαι τι να πω 😋 αλλά αυτη τη κατάσταση δεν μπορώ να την πιστέψω, καθόμαστε και ασχολούμαστε 1 μυριο posts αν εφτιαξε το παιχνίδι και όχι αν μας αρεσε δηλαδή καπου ώπα.. 😅 Μα πως να σχολιάσουν το παιχνίδι αν δεν μπορούν να το παίξουν όπως πρέπει. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, Tablet είπε αλλά αυτη τη κατάσταση δεν μπορώ να την πιστέψω, καθόμαστε και ασχολούμαστε 1 μυριο posts αν εφτιαξε το παιχνίδι και όχι αν μας αρεσε δηλαδή καπου ώπα.. 😅 You must be new here. Όποτε υπάρχει θέμα με performance (ή και όχι), εκεί γίνεται η μεγάλη συζήτηση στα πολύ mainstream games... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα