Προς το περιεχόμενο

Star Wars Jedi: Survivor [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαβασα προ ολιγου σε καποιο review, οτι υπαρχει το εξης bug: το RT είναι στο on by default αλλα δεν δουλευει. Πρεπει να το βάλεις στο off και ξανα στο οn για να ξυπνησει.......

Επεξ/σία από sellsoap
  • Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς το παιχνίδι δεν μου τρέχει καλά και δεν έχει και καμία ουσία αν βάλω low medium high ή αλλάξω ανάλυση 1080p, 1440p

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής μόνο αυτοί με 4090 λένε καλά λόγια ή είναι ιδέα μου? 

αα και ο enable με την 7900χτχ 

άρα θέλει 1κ ++ για smoothila που πάτε οι φουκαραδες 😝

• Like 4
Δημοσ.

Σε σταθερό ρυθμό το παιχνίδι δεν τρέχει σίγουρα. Είναι περιοχές που θα δω 60-70 fps και άλλες που θα δω 30-40. Πανηγύρι είναι η κατάσταση.

Τo RT έχει σίγουρα μέσα Reflections. Κάτι άλλο ουσιαστικό δε βλέπω να αλλάζει, αλλά δεν το έψαξα και πολύ.

Κάνα mod για DLSS θα δούμε; Γιατί το FSR έχει αρκετό aliasing και το native ΤΑΑ παραείναι θολό...

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Μέχρι στιγμής μόνο αυτοί με 4090 λένε καλά λόγια ή είναι ιδέα μου? 

αα και ο enable με την 7900χτχ 

άρα θέλει 1κ ++ για smoothila που πάτε οι φουκαραδες 😝

Όχι σε όλες τις κάρτες τρέχει καλά χωρίς rt απλά θες 13900κ για να το παιξεις σωστά. 

• Sad 1
Δημοσ.

Επική παιχνιδάρα φαίνεται για αρχή, άξιος διάδοχος του Fallen Order.

Με όλα τέρμα δεξιά και RT on παίζω μεταξύ 40 και 50 με κάποια αναμενόμενα drops στα 35. 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, firepc είπε

Λέτε να έχει διαφορά αν βγάλω τους 528 drivers και να βάλω τους 531?

Οχι δεν φταιει η gpu χωρις RT τρεχει μια χαρα το παιχνιδι σε ολες τις gpu. Σε cpu το κατεστρεψαν το παιχνιδι ακομα και 7800x3D τα παει χαλια θελει απο 13700K και πανω κατα προτιμηση 13900K ωστε να παιξεις σωστα χωρις drops. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον πλανητη που πας μετα που ειναι πιο open world παντως γινεται πανηγυρι,εχει πιο συχνα stutters και drops.

Νμζ οτι και το gsync δεν δουλευει καλα σε fullscreen,το εχω γυρισει σε windowed fullscreen να δω μηπως βελτιωθει η κατασταση.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Στον πλανητη που πας μετα που ειναι πιο open world παντως γινεται πανηγυρι,εχει πιο συχνα stutters και drops.

Νμζ οτι και το gsync δεν δουλευει καλα σε fullscreen,το εχω γυρισει σε windowed fullscreen να δω μηπως βελτιωθει η κατασταση.

Το Gsync εμένα μου δουλευέι σωστά και σε exclusive fullscreen εφόσον είμαι πάνω από το κατώτερο όριο της οθόνης μου (που είναι τα 40Hz). Αλλά το παιχνίδι πέφτει συχνά και κάτω από 40fps οπότε γίνεται ένα stutterfest :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...