BlueBlade Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Εμένα πάλι η απορία μου θα είναι πάντα πως σκατά γίνεται και κυκλοφορούν τόσο unoptimized παιχνίδια. Ρε φίλε δηλαδή δεν γίνεται κανένας έλεγχος; Ειδικά στο χάλι με το Last of us part 1 πχ, είναι λες και το φτιάχνανε με βάση ένα και μοναδικό super pc της εταιρίας, δε το δοκίμασαν ποτέ και πουθενά αλλού και απλά το κυκλοφορήσανε αβέρτα και βγήκε αυτο το χάλι μαύρο.
john2gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Εμένα πάλι η απορία μου θα είναι πάντα πως σκατά γίνεται και κυκλοφορούν τόσο unoptimized παιχνίδια. Ρε φίλε δηλαδή δεν γίνεται κανένας έλεγχος; Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι ηθελαν να βγαλουν το παιχνιδι πριν σκασουν παιχνιδια οπως The Legend of Zelda και Diablo 4. Οποτε σου λεει <<Βγαλε το τωρα να τσεπωσουμε τα λεφτα, και βγαζουμε patches μετα>>. Ακομα και η ατακα του επισημου Twitter αυτο μου δειχνει εμενα. Σαν καταναλωτης θα πεις <<Ε καθυστερηστε το>>. Δυστυχως αν το εκαναν, το παιχνιδι θα εμενε μετα στην σκια των 2 παραπανω παιχνιδιων (αρα λιγοτερα sales). 1
Armoral Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, skiabox είπε Αν δεν είχαμε δουλειά ναι θα ξυπνούσαμε και θα παίζαμε κατευθείαν. Λογικό από τη στιγμή που έγινε απλησίαστη η αγορά gaming PC. Ενώ με μια κονσόλα είσαι έτοιμος με πολύ λίγα λεφτά.από το 1/3 και κάτω. Πήρα ξανά το PS5 πρόσφατα και έβαλα το Horizon Forbidden West σε resolution mode. Unplayable πλέον. Μόνο performance και εκεί η διαφορά είναι χαοτική υπέρ του PC. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από Armoral 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 8 minutes ago, GhostRiderLSOV said: The Jokers? 3
naruto14 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Εχουν και οι κονσόλες τα κουσούρια τους, δεν είναι όλα ρόδινα https://www.pushsquare.com/news/2023/04/star-wars-jedi-survivor-ps5-physical-copies-require-a-download-to-play Επίσης 71ευρώ στο skroutz το παιχνίδι, και δεν υπάρχει EA pro στις κονσόλες(+online επι πληρωμή αναγκαστικά). Ξεχνάς το πιο βασικό όμως. Οι κονσολάδες θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι, ενώ εμείς αν το day one patch δεν κάνει τίποτα όχι
7nisiotis Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Εφόσον θα το διορθώσεις ΕΑ σε Χ προσέχεις εβδομάδες, να σε πληρώσουμε κι εμείς σε δόσεις. Λίγο, λίγο, patch σε patch.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, john2gr είπε Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι ηθελαν να βγαλουν το παιχνιδι πριν σκασουν παιχνιδια οπως The Legend of Zelda και Diablo 4. Οποτε σου λεει <<Βγαλε το τωρα να τσεπωσουμε τα λεφτα, και βγαζουμε patches μετα>>. Ακομα και η ατακα του επισημου Twitter αυτο μου δειχνει εμενα. Σαν καταναλωτης θα πεις <<Ε καθυστερηστε το>>. Δυστυχως αν το εκαναν, το παιχνιδι θα εμενε μετα στην σκια των 2 παραπανω παιχνιδιων (αρα λιγοτερα sales). Με λίγα λόγια δηλαδή...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Πάντως για όσους δεν θέλετε να μάθετε πράγματα, προσέχτε γιατί γεμίζει το youtube με spoilers. Ήδη πέτυχα Spoiler (και είδα, γιατί αυτή τη φορά πρώτα θα δω το game και μετά θα παίξω ) δύο.
Parapas Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτός εδώ έχει early access ΜΕ το patch λέει... Και άλλος εδώ Και το preload πήρε άλλα 6.5 GB update στο steam Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από Parapas
Armoral Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Πάντως για όσους δεν θέλετε να μάθετε πράγματα, προσέχτε γιατί γεμίζει το youtube με spoilers. Ήδη πέτυχα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου (και είδα, γιατί αυτή τη φορά πρώτα θα δω το game και μετά θα παίξω ) δύο. Δεν έχω ανοίξει τίποτα. Και έχουν ξεκινήσει πολλοί να παίζουν ήδη που είχαν παρει κωδικούς ή άνοιξε πιο νωρίς το παιχνίδι για αυτούς. Αύριο το πρωί πρωτα ο Θεός θα το δούμε.
enable_your_mind Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Απο αυτα που ειχα διαβασει το βλεπω να παιζει πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα με την 7900xtx .. EPIC + RT στα 4Κ , απο 45-66 fps και με FSR2 απο 65 -85 .. Θα δειξει στην πορεια.. Και το HDR που διαβαζα για σπασμενο.. μια χαρα παιζει Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από enable_your_mind 1
noFEARgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Mε την 4090 βγαζει 60-80 fps αλλα λογω cpu bottleneck , η gpu βρισκεται στο 50% . Αν εχεις κανα cpu 3ετιας+ δηλαδη το ξεχνας το παιχνιδι , τι μαλακιες κανανε παλι . Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από noFEARgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα