kyko Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Καλησπέρα στην παρέα, δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Τον τελευταίο μήνα έχω προσπαθήσει με όλες τις εφαρμογές να στείλω λεφτά σε συγγενικό πρόσωπο στη Ρωσία. Έχει στείλει κάποιος είτε γνωρίζει; Θα με βοηθούσε πολύ διότι είναι σημαντικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ekrepali Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, kyko είπε Καλησπέρα στην παρέα, δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Τον τελευταίο μήνα έχω προσπαθήσει με όλες τις εφαρμογές να στείλω λεφτά σε συγγενικό πρόσωπο στη Ρωσία. Έχει στείλει κάποιος είτε γνωρίζει; Θα με βοηθούσε πολύ διότι είναι σημαντικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Tηλέφωνο στη πρεσβεία 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Έχω διαβάσει οτι την εχουν πετάξει εξω απο το διεθνές σύστημα πληρωμών
MariaLog Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) δοκιμασες western union? ακυρο, μολις ειδα οτι εγινε suspended και εκει.. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από MariaLog
kyko Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Θα το δοκιμάσω αυτό με την πρεσβεία, ευχαριστώ πολύ😁
Manolo7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, andreoulios είπε Με έμβασμα? τους εχουν μπλοκαρει απο την Ε.Ε. Αν ειναι πολυ μεγαλη αναγκη παντως και δεν βρισκεις λυση η εσχατη ειναι με κρυπτονομισματα, αν εισαι και αθηνα η καποια μεγαλη πολη που εχουν ατμ bitcoin δεν ειναι και τοσο δυσκολο Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από Manolo7
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δεν ξερω αν μπορεις με την revolut, να φανταστώ ομως οτι και στην ρωσια ο αποδέκτης θα πρεπει να εχει μια ρεβο άλλου κρατους. Τι αφηνω σαν ιδεα
kage Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) στειλε μια χρεωστικη καρτα απο εναν νεο λογαριασμο σου ...οποτε θες την παγωνεις/ακυρωνεις θεωρητικα τα κρυπτο δεν τα εκλεισαν Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από kage
kyko Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τα λεφτά πάνε στη γιαγιά μου και δεν έχει κάποιον νεότερο ώστε να κάνει τις διαδικασίες που χρειάζεται για ρεβολουτ κλπ δυστυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα