Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην περίπτωση που δεν γνωρίζεις τα γούστα του , ένα κρασί είναι συνήθως σε τέτοιες περιστάσεις ή κάποιο γλυκό. Αυτά είναι συνήθως τα βολικά  και γρήγορα δώρα που παίρνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις!

Παρόλα αυτά εικασίες κάνουμε. Μπορεί ο άνθρωπος να απεχθάνεται το κρασί ή να προτιμά ουίσκι ή να μην πίνει καν αλκοόλ.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, The_Other_One είπε

Μια Μαλαματίνα;

Τι να την κάνουν; Να φτιάξουν τούμπα Libre?

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Δεν το επιασες,δες τι εκανα παραθεση :P

Και οχι,το casa ειναι υπερεκτιμημενο,εγινε μεγαλο hype απο ατομα που ειχαν δει μονο lost και πηρε τα πανω του.

Βρε κατάλαβα τι λες...

Spoiler

image.jpg.1ed50c22ebffb4081ee842db2aeceb00.jpgCASA_jpg.jpg.9642af20484a87cce35f1b85e5025ba0.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Και το κρασι ειναι μια καλη λυση.
Θα τον βολεψει πολυ, θα το παει και αυτος δωρο σε καποιον αλλο, ειδικα αν εχεις παρει και μια ωραια σακουλα για κρασι.

Δημοσ.

...την βλέπω την δουλειά...

Spoiler

"-...ω τον αγαπητό! Καλώς όρισ,,,,"

"-...ΔΕ @@^%#@ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΔΩΡΟΣ ΣΟΥ; ΟΡΙΣΤΕ 100€, ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ! Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ! Α ΜΑ ΠΙΑ!!!"

😂

Δημοσ.

Ακόμα το επεξεργάζομαι

Κάποιος θέλει να του πάρει μανικετόκουμπα που αδυνατώ να το καταλάβω γενικότερα

Κρασί δεν του αρέσει έμαθα

Λουλούδια θα του παρουν 2 κοπελες.. ουτε σταρ ελλάς να βγαινε

Ξέρω ότι έχει κόλλημα με τα μπλουζάκια lacoste αλλά δεν είναι άκυρο να του πάρω ρούχο;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Λουλούδια θα του παρουν 2 κοπελες.. ουτε σταρ ελλάς να βγαινε

κλάμα

19 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Ξέρω ότι έχει κόλλημα με τα μπλουζάκια lacoste αλλά δεν είναι άκυρο να του πάρω ρούχο;

...αν έχει χιούμορ, αντί να πάρεις κάτι ακριβό/χρηστικό κτλ, κάνε του ένα "αναμνηστικό" δώρο με σκοπό τον εντυπωσιασμό μέσω πλάκας :

Ζήτα σε μαγαζί που τυπώνουν σχέδια σε μπλουζάκια (είτε σε φθηνό T-Shirt, είτε σε καλύτερης ποιότητας Polo), να σου τυπώσουν πχ αυτό :

spacer.png

είτε μικρό "στην καρδιά" (αν είναι Polo), είτε και "ολόμπλουζο" αν μιλάμε για T-Shirt.

Για τον "δικό σου" δεν ξέρω, αλλά εγώ κάτι τέτοιο, δηλαδή "δωράκι με νόημα", θα το εκτιμούσα πολύ περισσότερο (μαζί με ένα μπιλιετάκι να λέει "....ξέρω σας αρέσουν οι αυθεντικές, αλλά επειδή το budget μου πονάει τελευταία,,,,,,,,")

(...το γεγονός ότι είναι "λακοστόφιλος" βέβαια, μου κάνει ότι πιθανώς το χιούμορ του θα το έχει ξεχάσει μάλλον κάπου στα '90ies...)

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...