Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πηρα ένα ζευγάρι ASICS nimbus και θέλω να βρω έναν τρόπο να γεμίσω ένα μικρό κενό που υπάρχει στο πίσω μέρος του δεξιού παπουτσιού.

Καμια ιδέα?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις έναν ή μισό πάτο κάτω από τον υπάρχον αλλά αν μπορείς αλλάξετα να πάρεις κάτι που σου ταιριάζει ακριβώς ότι και να κάνεις ποτέ δεν θα είναι όπως όταν είναι ακριβώς στο πόδι 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tollisth είπε

Δοκίμασε να βάλεις έναν ή μισό πάτο κάτω από τον υπάρχον αλλά αν μπορείς αλλάξετα να πάρεις κάτι που σου ταιριάζει ακριβώς ότι και να κάνεις ποτέ δεν θα είναι όπως όταν είναι ακριβώς στο πόδι 

Βασικά επειδή το δεύτερο δάχτυλο του αριστερού ποδιού είναι μεγαλύτερο από το μεγάλο δάχτυλο, στα ASICS συνήθως έχω θέμα.Απλά από όλα τα ζευγάρια που δοκίμασα σε ένα μαγαζί τα nimbus ήταν 2 κλάσεις πάνω σε πάτημα.Μιλάμε τώρα για μικρή απόσταση μη φανταστείς.Ίσως βρω κάποιο ζευγάρι κάλτσες που να είναι ενισχυμένο σε εκείνο το σημείο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skiabox είπε

Βασικά επειδή το δεύτερο δάχτυλο του αριστερού ποδιού είναι μεγαλύτερο από το μεγάλο δάχτυλο, στα ASICS συνήθως έχω θέμα.Απλά από όλα τα ζευγάρια που δοκίμασα σε ένα μαγαζί τα nimbus ήταν 2 κλάσεις πάνω σε πάτημα.Μιλάμε τώρα για μικρή απόσταση μη φανταστείς.Ίσως βρω κάποιο ζευγάρι κάλτσες που να είναι ενισχυμένο σε εκείνο το σημείο.

Αν βάλεις λίγο πατο κάτω από αυτόν του παπουτσιού όπως σου είπα θα κανει δουλεια(θα δεις ποσό χρειάζεται),τους φθηνούς τους πράσινους λεω 

Δημοσ.

Σκέφτομαι να παράγγειλα τις κάλτσες Τζελάτης, μήπως είναι λίγο πιο χοντρές στο σημείο αυτό πίσω.

Δημοσ.

Που σημαίνει ότι δεν το έχεις πάρει για τρέξιμο

Να δοκιμάσεις και τα New Balance που είναι πιο ευρύχωρα μπροστά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...