Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Μου έκαναν δώρο τη web camera Creative Live! Cam Sync 1080p v2 Web Camera Full HD και θέλω να την εγκαταστήσω στο λαπτοπ μου. Ταυτόχρονα, έχω στο λαπτοπ μου και την ενσωματωμένη κάμερα που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ήθελα να ρωτήσω, μπορώ να έχω δυο κάμερες στο λαπτοπ ή αν εγκαταστήσω αυτή που μου έκαναν δώρο δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη του λάπτοπ?

Δημοσ.

Γιατί να μη γίνεται; Φυσικά και γίνεται, απλά στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν κάμερα θα πρέπει να επιλέξεις την εξωτερική

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Γιατί να μη γίνεται; Φυσικά και γίνεται, απλά στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν κάμερα θα πρέπει να επιλέξεις την εξωτερική

12 λεπτά πριν, Bitbit είπε

όσες θέλεις βάζεις και μετά επιλέγεις ποια θέλεις να χρησιμοποιείς

Αρχικά σας ευχαριστώ. Δηλαδή όταν θα μπαίνω zoom, skype, webex, ms teams θα πρέπει να επιλέγω πριν, ποια από τις δυο θα χρησιμοποιώ?

Δημοσ.

οποιαδήποτε εφαρμογή κάνει χρήση της κάμερας σου βγάζει να επιλέξεις ποια κάμερα θέλεις.

Φαντάσου σαν τα κινητά με 2 sim που σου βγάζει να επιλέξεις από ποια sim θέλεις να κάνεις την κλήση

2 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Αρχικά σας ευχαριστώ. Δηλαδή όταν θα μπαίνω zoom, skype, webex, ms teams θα πρέπει να επιλέγω πριν, ποια από τις δυο θα χρησιμοποιώ?

• Like 2
Δημοσ.

Κατάλαβα σας ευχαριστώ πολύ. 

Απλά η αλήθεια είναι ότι αν δεν μου την έκαναν δώρο, θα την αγόραζα καθώς βλέπω με την ενσωματωμένη που έχει το λαπτοπ μου, κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης, φαίνομαι θαμπά, αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα σύνδεσης ή αν ειναι θέμα της κάμερας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

με την ενσωματωμένη που έχει το λαπτοπ μου (...) φαίνομαι θαμπά

Τα λάπτοπ δεν έχουν και καμιά φοβερή κάμερα. Έχετε ρυθμίσει την ανάλυση της κάμερας και λοιπές ρυθμίσεις που μπορεί να έχει;

Η θαμπή εικόνα φαίνεται μόνο στη βιντεοκλήση ή και στη προεπισκόπηση της κάμερας των Windows;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Τα λάπτοπ δεν έχουν και καμιά φοβερή κάμερα. Έχετε ρυθμίσει την ανάλυση της κάμερας και λοιπές ρυθμίσεις που μπορεί να έχει;

Η θαμπή εικόνα φαίνεται μόνο στη βιντεοκλήση ή και στη προεπισκόπηση της κάμερας των Windows;

Στη βιντεοκληση. Από τα άλλα που αναφέρεις δεν έχω κάνει κατι

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

τα άλλα που αναφέρεις δεν έχω κάνει κατι

Μπορεί π.χ. να είναι ρυθμισμένη στα 360p, ενώ υποστηρίζει μέχρι 720p.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μπορεί π.χ. να είναι ρυθμισμένη στα 360p, ενώ υποστηρίζει μέχρι 720p.

Ωραία μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πολύ πως τα φτιάχνω αυτά? Να με κατευθύνεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...