Προς το περιεχόμενο

Honda CB500X 2022

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 17/06/2022 at 18:58, headbanger said:

οι μηχανές σε χώρες όπως η Ελλάδα που δεν κάνει ποτέ πραγματικά κρύο είναι ιδανικές για μετακίνηση. με τις τιμές των καυσίμων, απορώ πως οι πιο πολλοί προτιμούν αμάξια. 

ειναι μερικοι που δεν θελουν να αφησουν ορφανα παιδια και θελουν λαμαρινα γυρω τους απο τον καθε ηλιθιο μεθυσμενο οδηγο. ως τωρα μετραω  4 φορες που εχουν πεσει πισω μου.τις 2 απο τις 4 καραμπολα 4 αμαξια. αν ημουν με την μηχανη ...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 hours ago, NickTG said:

Αν ήσουν με τη μηχανή μάλλον δεν θα ήσουν σε σημείο που θα μπορούσαν να πέσουν πάνω σου. 

σιγουρα πας σε πιο "προστατευμενα" σημεια αλλα u never know.

7 ώρες πριν, poulinos είπε

ειναι μερικοι που δεν θελουν να αφησουν ορφανα παιδια και θελουν λαμαρινα γυρω τους απο τον καθε ηλιθιο μεθυσμενο οδηγο. ως τωρα μετραω  4 φορες που εχουν πεσει πισω μου.τις 2 απο τις 4 καραμπολα 4 αμαξια. αν ημουν με την μηχανη ...

Φαντάζομαι αρκετοί από εμάς κάποτε ήμασταν με μηχανή. Κάποτε φάγαμε τα μούτρα μας και γυρίσαμε στο αυτοκίνητο. Εδώ πλέον κινδυνεύουμε καθημερινά και με το αμάξι έτσι όπως έχουν γίνει οι περισσότεροι οδηγοί.

Μακάρι να ήμασταν σε άλλη χώρα να μπορούσαμε να ξανακαβαλησουμε

1 hour ago, tsofras said:

Φαντάζομαι αρκετοί από εμάς κάποτε ήμασταν με μηχανή. Κάποτε φάγαμε τα μούτρα μας και γυρίσαμε στο αυτοκίνητο. Εδώ πλέον κινδυνεύουμε καθημερινά και με το αμάξι έτσι όπως έχουν γίνει οι περισσότεροι οδηγοί.

Μακάρι να ήμασταν σε άλλη χώρα να μπορούσαμε να ξανακαβαλησουμε

καλως ή κακως ακομα χρησιμοποιω και τα δυο απλα οταν ειμαι με μηχανη  δεν θα παω με βαρκα την ελπιδα.εχω δεν εχω  stop  θα σταματησω .σε φαναρι αν δεν εχω ορατοτητα θα ξεκινησω με μικρο delay και ηρεμα για να γλυτωσω απο τους πιθηκους που περνανε με κοκκινο κτλ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...